Jump to content

Κόλλησα στο PoP Sands Of Time

mf_iii

Recommended Posts

παιδια παιζω το sands of time και εχω κολλησει σε ενα μερος οπως βλεπετε και στην εικονα. πρεπει να πηδηξω να πατησω το κουμπι και μετα ομως να ξαναπαω πισω στο σχοινι αλλα δεν γινεται γιατι το σχοινι ειναι μακρια δεν προλαβαινει να ρθει κοντα μου. οποιος το εχιε παιξει παρακαλω αν μπορει ας με βοηθησει πως να το κανω. Ευχαριστω!

post-1344-1416071478,0532_thumb.jpg

γαμωτο διαβασα και το walkthrought και λεει να κανεις ακριβως αυτο που κανω και γω αλλα Δ Ε Ν γινεται. το σχοινι δεν ερχεται πισω ωστε να πεταχτεις να το ξαναπιασεις

ναι και μενα ειναι του ειδους μου μαρεσιε πολυ γιαυτο τωρα νευριασα που δεν μπορω να το περασω ενω ξερω τι πρεπει να κανω ειναι αδυνατο να το κανω :/

Πηδάς στο άσπρο κουμπί και όταν το ακουμπήσει ξαναπάτα το άλμα και θα ξαναπηδήξει πίσω στο σκοινί. Το ίδιο κάνεις και με το άλλο κουμπί.

ΓιαγκΤ δηλαδη οτα πατηθει το κουμπι εχω πιο πολυ χρονο να περιμενω πριν πηδηξω αποτι αν το κανω σε τοιχο? δηλαδη με το κουμπι αργει πιο πολυ να πεσει στα αγκαθια οποτε πηδαω πιο μετα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.