Jump to content



Να την δώσω ή όχι?


Recommended Posts

Ένας φίλος σου μου ζητάει να του πουλήσω την κάρτα γραφικών μου EVGA GTX 770 2GB S.C για 200 ευρά. Τι λέτε αξίζει να το κάνω και να πάω για την MSI GTX 970 Gaming 4GB?

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλά λεφτά σου δίνει. Τόσο την έδωσα εγώ προ 8μήνου και βάλε (ήταν Palit βέβαια, αλλά έχει περάσει και τόσος καιρός). Η 970 σε οποιαδήποτε υλοποίηση θα είναι μεγάλη αναβάθμιση από την 770. 

Link to comment
Share on other sites

Μήπως να κοιτάξεις για MSI 390 Gaming 8G , λίγο καλύτερη από την 970, παραπάνω μνήμη και 15 ευρώ φθηνότερη ;

 

* Γενικώς κοίτα το για 390

 

Εναλλακτικές 

gigabyte 390 ~ 362 €

sapphire 390 ~ 366 €

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν χτες το απόγευμα την κούμπωσα στο σύστημα της υπογραφής μου και εγκαθιστώντας του τελευταίους οδηγούς έτρεξα μερικά παιχνίδια για να δω ότι όλα κυλάνε ομαλά.

 

Σαν πρώτη γνωριμία με την κυρία παρατήρησα ότι οι default θερμοκρασίες της βάση το GPUZ/ MSI After burner και MSI Gaming App είναι στους 63 βαθμούς idle (a bit too much I would say) αλλά χωρίς να γυρνάνε τα TWIN FROZR V.  Όταν όμως ξεκινήσουν δεν την αφήνουν να πάει πάνω από 65 βαθμούς αλλά έτσι είναι όταν χρειάζεται 275W το κτηνάκι.

 

Στην συνέχεια έκανα optimize το Tomb Raider, Shadow Of Mordor, Dragon  Age Inquisition και Metal Gear Phantom of Pain με το AMD gaming evolved και έτρεξα τα in-game bench.

 

Settings set to ULTIMATE to 1920x1080p και δεν είδα σε κανένα κάτω από 59.4 FPS. Επίσης έπαιξα και κανα μισάωρο κάθε παιχνίδι και μου έκανε εντύπωση πόσο ομαλά κυλούσαν όλα ενώ θυμάμαι συγκεκριμένα η EVGA GTX 770 μου έκανε σπασίματα στο Dragon Age κυρίως.

 

Φυσικά σήμερα θα αφιερώσω πιο πολύ χρόνο και ανυπομονώ να δω πως θα ανταποκρίνεται στο μέλλον στα Directx 12 παιχνίδια.

 

Υ.Γ To Mantle στο Tomb Raider με άφησε με το στόμα ανοιχτό.

 

Τι δεν μου άρεσε μέχρι στιγμής είναι ότι πολλά συμπράγκαλα είναι μαζεμένα στους AMD drivers. (AMD Catalyst, AMD evolved, PLAYS.TV, Broadcast Twitch) τα οποία πρέπει να τα ψάξεις λιγάκι για το τι θέλεις να έχεις ενεργοποιημένο και τι όχι.

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορείς env0y και ενα σχόλιο σχετικά με παιχνίδια όπως battlefield που είναι amd opt. γενικώς η ομαλοτητα στα παιχνίδια καλύτερη απο την 770

Εδώ φίλε θα σε απογοητεύσω, δεν είμαι καθόλου μα καθόλου FPS player. 

 

Παρεμπιπτόντως σήμερα παρατήρησα ότι οι θερμοκρασίες της είναι στους 56. Τι στο διάολο όσο την δουλεύω κρυώνει περισσότερο ή να έδεσε η πάστα πάνω της?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.