Jump to content



Polo735 ---> Thermalright SP-97


spresv

Recommended Posts

Σπεραααααααα

Θα θεσω παλι ενα ερωτημα. Κατ αρχην να σημειωσω οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τις θερμοκρασιες μου, αλλα δεν θα με χαλαγε να πεσουνε αλλο λιγο :059: :D

Αξιζει η αλλαγη απο την Polo735 στην Thermalight SP-97????????

Κυριως για να μην εχω το αγχος οτι αν κουνησω το κουτι θα ξεκολησει το σοκετ αγκαλια με την ψυκτρα (732 γραμαρια ειναι η γομαρα και στηριζεται σε κλιπ!!!!)

Αντε γιατι εδω στις εξοχες δεν εχει που να ξεσπασει η καταναλωτικη μου μανια και κατι πρεπει να γινει γι αυτο... :D :110: :D

Link to comment
Share on other sites

Αναλόγως το φάν που θα της βάλεις. Σε γενικές γραμές θα δείς μικρές διαφορές εαν δούλευες την πόλο στο max, αλλά έχεις την επιλογή για ησυχία+απόδοση. Είναι και η καλύτερη ψύκτρα που κυκλοφορεί (και με αλμυρούτσικη τιμή).

Link to comment
Share on other sites

1) Οι εποχες που ειχα 3 νορμαλ φανακια και 2 smart fanII μεσα στο case εχουν περασει ανεπιστρεπτι. Οταν ξαναπαω με το καλο Αθηνα θα τα ξηλωσω ΟΛΑ πλην της UFO που ειναι πανω στην Polo και 1 απο ψυκτρα ιντελ πανω στο σκληρο. Οποτε ψαχνω ησυχια+αποδοση. (Εχεις ακουσει την Πολο στο μαξ??????)

2)Στο hac εχει 60 ευραιους. και μαζι με την ηδη υπαρχουσα UFO.

Link to comment
Share on other sites

ΕΛΕΟΣ ρε σταύρο! τι τρώγεσαι????? μιά χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου και είσαι και σε default οπότε δεν πρέπει να σε ενδιαφέρουν καθόλου! αν θες απλά να αγοράσεις κάτι μπορείς να πάρεις ένα δώρο στον αδρεφό σου!

Link to comment
Share on other sites

1) @Kostas7GTR: μπορεις να μου εξηγησεις ποτε σκ@τ@ προλαβες και εκανες 180 post?

Ρε παιδια μου φενεται οτι οι τρυπες της mobo ειναι πολυυυυ κοντα για να χωρεσουν την ψυκτρα...... Για πειστε με παρακαλω οτι δεν ειναι ετσι....

Ρε κωστα αφου την παρω και ειμαστε και κοντα ελα να τη βαλουμε μαζι :D:D:D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.