Jump to content



Το νεο μου pcaki!


ckdiablo555

Recommended Posts

Πηρα και εγω μετα απο αρκετο καιρο ενα pc το οποιο το χρησημοποιω μονο εγω και εμαι πολυ ευτηχισμενος,βασικα σε καθε καινουριο pc που στεινεις και ειναι δικο σου εχεις καποια διαφορετικα συνεσθηματα ετσι και εγω :041: :sheep: .Και το οποιο αποτελειται απο τα εξης:cpu:MP BARTON 2500+@2450(με το γνωστο στους περισσοτερους ερκοντισιον:τον DELTA και μετα αναρωτιεμαι γιατι ψηλοχανω την ακοη μου!!! :118: )!.Μητρικη:ABIT NF7-S rev.2,ΜΝΗΜΕΣ:2*512 MUSKHIN PC 3500 ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ BH5,τροφοδοτικο TAGAN 480W,μια GF FX 5950 ultra prolink,εναν 160GB SATA MAXTOR,ενα κουτακι της AEROCOOL το AERO-ENGINE,ενα CD-RECORDER της LG,ενα DVD-ROM της SONY, και ενα φοβερο και τρομερο που νομιζω πως ειναι ολα τα λεφτα............................μοντεμ της CRYPTO 56Κ-ΕΧΤΡΑ..........ΛΟΛ!ΑΑΑ και ενα πανελ ελενχου της COOLERMASTER το AEROGATE 2!!!!!!Αυτα!

Link to comment
Share on other sites

Βασικα νομιζω πως επρεπε να ειχα ανεβει παραπανω.Γιατι ειμαι με τερμα τον DELTA και ειμαι 11,5 με 211φσβ 2,7 στις μνημες 1,675 στον επεξεργαστη και 1,6 στη μητρικη.Εαν βαλω 10 η 11 και 2,9 στις μνημες και παω 217 και πανω σβηνει ο υπολογιστης και σφηραει η μητρικη!Δεν ξερω τι να κανω plz βοηθηστε με.

Ο επεξεργαστης παει σιγουρα(να ειναι καλα ο UJIN)

και οι μνιμες δεν εχουν προβλημα.

PLZ βοηθεια γιατι ειναι αμαρτια................λολ!

ΑΠΟ θερμοκρασιες ειμαι 25 το κουτι και 40-42 ο επεξεργαστης σε Full Load!

AAA ξεχασα εχω απενεργοποιησει και το Apic απο τo bios επισης εχω βαλει και το bios του Μερλιν και τιποτα.................!

Link to comment
Share on other sites

Εαν βαλω 10 η 11 και 2,9 στις μνημες και παω 217 και πανω σβηνει ο υπολογιστης και σφηραει η μητρικη!

Ποιά πο τις δύο επιλογές (αλλαγή multi-αύξηση vdimm->2.9) σου γεννά το πρόβλημα? Επίσης το ρεύμα μου ακούγετε πολύ λίγο για τα mhz που έχεις τον επεξεργαστή. Επίσης για L12 βιος μπορείς να βρείς εδώ

http://www.pc-tweaker.ch/Downloads/BiosMainboard.htm

το mantarys xt του tictac δουλέυει μια χαρά.

Υ.Γ. μήπως ο επεξεργαστής σου είναι mobile και όχι MP?...:)

Link to comment
Share on other sites

Ναι ο cpu mobile ειναι βασικα το προβλημα ειναι οτι εαν δοσω 1,7 και πανω κληνει και σφηραει η μητρικη(λογικα αυτο το κανει λογο αυξημενης θερμοκρασιας του επεξεργαστη ο οποιος ειναι 40 και εγω εχω βαλει οριο 75,αλλα το εχω απενεργοποιησει κιολας και παλι σβηνει!)!Μαλλον αυριο θα κανω το L12 και θα σας πω.Σε ευχαριστω outlaw για το site!

Link to comment
Share on other sites

Περίεργο. Αυτό με το σφύριγμα μου το έκανε η NF7-S στα 1.875v και άνω. Απλά έβγαζα το τροφοδοτικό απο την μπρίζα και στο επόμενο boot έμπαινε με failsafe(600mhz cpu και γενικά χαλαρά). Πατούσα del και έμπαινα στο βιος όπου και έκανε κατ ευθείαν save+exit. Μετά έκανε boot κανονικά χωρίς να σφυρίζει με τις ρυθμίσεις που ήθελα (1.875v->vcore). Για δοκίμασε και αυτό. Τέλος αυτό μου το εμφάνιζε με όλα τα βιος που είχα δοκιμάσει, απο d23 μέχρι d25 του merlin (2.0.6 cpc=on).

Link to comment
Share on other sites

αντε καλοριζικο.Γινεται να ποσταρεις τιμες για καθε κομματι?αν βαριεσαι βεβαια...:)

Λοιπον:

Επεξεργαστης:120Ε

μητρικη:108Ε

καρτα γραφικων:απο 486Ε 217Ε γιατι στο μαγαζι που την πηρα ενας υπαλληλος μπερδεψε τις τιμες στο ιντερνετ απο 486-217Ε και εγω την ειδα πηρα αμεσως τηλ. και την εκλεισα πηγα εκει εγινε μια μικρη φασαρια με τον διευθηντη του καταστηματος και τα υπολυπα λεφτα τα χρεωθηκε ο υπαλληλος για το λαθος του!!! :109:

κουτι:85Ε

τροφοδοτικο:105Ε

σκληρος:107Ε

cd-recorder:25Ε

dvd-rom:19Ε

πανελ ελενχου:45Ε

DELTA:18Ε

SLK 900Α:35Ε

μοντεμ:18Ε

ΑΑΑ ναι και το FLOPPY το οποιο ειναι SAMSUNG:6Ε

δεν νομιζω να ξεχασα κατι?

Link to comment
Share on other sites

Συγγνωμη παιδια που αργησα να ποσταρω,αλλα εκανα τεστ.Λοιπον τιποτα αλλαξα bios και εβαλα το τελαιυτεο του tictac το D26 με cpc=on και τιποτα ειμαι 2425 δεν ξερω κατα ποσο ειμαι σταθερος με πολλαπλασιαστη :11 και φσβ:220 και 1/1 διαιρετη,ρευμα στον επεξεργαστη 1,7,στην μνημη 2,9,και στη μητρικη απο 1,6-1,7(δοκιμαζω ποιο να αφησω).Εαν βαλω 1,725 στον επεξεργαστη μετα απο λιγο σε FULL LOAD σβηνει ο Η/Υ και σφηραει η μητρικη,ακομα και εαν εχω απενεργοποιησει να κληνει και να σφηραει.Το απογευμα που θα γυσισω απο το σχολειο θα κανω μαλλον το L12.Δεν ξερω μου φαινονται ολα παρα πολυ κουφα δεν μου εχει ξανατυχει κατι αναλογο,και ωρες-ωρες αναροτιεμαι μηνπως εχω καμια συγγενια με τον Μητσοτακη!!!!!!!!!!!lol!

Link to comment
Share on other sites

μπα δεν παιζει αυτη η συγγενεια που λες!αλλα κοιτα αν εχεις το τικ του ωμου!λολ!(πλακιτσα)εγω επειδη πολλα δεν ξερω απο amd σου λεω μονο καλοριζικο!και οτι εισαι πολυ κωλ@@@ος με την καρτα γραφικων και τωρα που εσυ χαιρεσαι ο υπαληλος θα κλαιει!καλα να παθει να προσεχει!λολ!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδια εκανα το L12 mod και μου φαινεται οτι παει καλυτερα.Δηλαδη ειμαι 2535(11,5*220) με 1,775 στον επεξεργαστη και 2,9 στις μνημες,αλλα και 1,7 στην μητρικη.Το κακο ειναι οτι ειναι ετσι και ετσι απο σταθεροτητα και αν δοσω 1,8βολτ και πανω μετα απο λιγο σβηνει παλι.

Link to comment
Share on other sites

Για δοκίμασε να κάνεις το εξής : λύσε ψύκτρα και βγάλε τον άθλο. Απο κάτω στο socket θα δείς ένα μπλέ μαντζαφλάρι. Είναι η θερμική δίοδος που μετρά η Abit. Λύγισέ την ελαφρά προς τα επάνω και βάλε μια σταγόνα θερμοαγώγιμης κατα τέτοιον τρόπο ώστε όταν ξαναβάλεις τον άθλο, ο πάτος του να ακουμπήσει στη δίοδο (και την σταγόνα θερμοαγώγιμης) και να την πατήσει ελεφρά προς τα κάτω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.