Jump to content



Πολλές TV σε μια κεραία….


Orthodox

Recommended Posts

Ίσως και ένα καλό Τ να κάνει δουλειά αν το σήμα είναι δυνατό εκεί που μένεις.

Αλλά πρέπει να είναι πραγματικά καλό. Στον Κατουμά βρήκα το παρακάτω που χρησιμοποιώ όποτε χρειάζεται. Αρχικά είχα πάρει ένα πλαστικό που πραγματικά σκότωνε το σήμα από την κεραία.

post-47-1442173842,3393_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Α μπα Γιάννη το ταφ δε μου κάνει σε καμία περίπτωση (όσο καλό και να ‘ναι)…

Στη μια περίπτωση θέλω να βάλω την ίδια κεραία στα δυο TV Tuner που έχω στο PC. Με το ταφ που τους έχω βγάζει παράσιτα. Μάλλον ένας ενισχυτής με δυο εξόδους θα είναι οκ.

Στην άλλη περίπτωση είναι λίγο πιο πολύπλοκο. Είναι 4 TV και στο μαγαζί που ψωνίζω συνήθως τα ηλεκτρολογικά δεν είχε με παραπάνω από δυο εξόδους, αλλά για να λέτε ότι υπάρχει θα ψάξω αύριο στα μαγαζιά αλλιώς θα πάρω ένα εξωτερικό και θα κατεβάσω δυο καλώδια σε 2 εσωτερικούς που θα δίνουν σύνολο σε 4 τηλεοράσεις. Ο σκοπός είναι να μη βγω παραπάνω από τα 50 € και να μην έχω πολλές απώλειες στο σήμα γιατί είναι μεγάλες αποστάσεις με πολλές γωνίες…

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.