Jump to content



Επειγον!!! Βοηθεια!!! Δεν βλέπει σκληρους!


spresv

Recommended Posts

Καλησπερα

Μολις αρχισα να φτιαχνω ενα pc για εναν πελατη της μανας μου. Αποτελειται απο:

A64 3200+

Gigabyte K8VT800Pro

Sapphire X800SE

DVD Lg

Nec 3500A

WD Raptor Sata 36gb

WD sata 200Gb

Win XP Home SP2

Το προβλημα ειναι οτι ενω ο sata controller εχει ενεργοποιηθει απο το bios και στην αρχη η οθονη του sata controller τους βλεπει και τους αναγνωριζει κανονικα, οταν παω να κανω εγκατασταση τα παραθυρια μου λεει οτι δεν υπαρχουν εγκατεστημενες μοναδες δισκου.

Βοηθεια γιατι πρεπει να το παραδωσω συντομα!!!!!!!

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια εβαλα και τη δισκετα και αφου πατησα S στην αντιστοιχη οθονη, με ρωταει για ποιο λειτουργικο και μετα βγαζει αυτο:

Το αρχειο \WINXP\iteraid.sys προκαλεσε ενα απροσδοκητο σφαλμα (18) στη γραμμη 2113 του d:\xpsprtm\base\boot\setup\oemdisk.c.

Πιεστε ενα πληκτρο για να συνεχισετε

Link to comment
Share on other sites

Κάποιο λάθος έχει η δισκέτα.Τι mobo έχεις?

Κοίτα τι serial controller έχει και κατέβασε τους ανάλογους driver και βάλτους στην δισκέτα και ξανακάνε την διαδικασία με το f6 όταν πας να κανεις install τα παραθύρια!

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδες και μενα ακριβως αυτο μου εκανε σε ενα συστηματακι που εστησα προσφατα με μια μητρικη P4P800E-Deluxe και εναν σκληρο western digital 80αρη sata!

και τι εκανα?παταγα συνεχεια ρεσταρτ εμπαινα εβγαινα στο βιος και εκανα ολες τις δυνατες ρυθμισεις και στο τελος ειδε και αποειδε το συστημα μαζι μ'αυτο και εγω και τον αναγνωρησε!

Ξερω ημουν κω@@@γαρδος αλλα ετσι λυθηκε!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.