Jump to content



Θέλω κουτί -Πείτε την γνώμη σας...


Greek

Recommended Posts

Επειδή έχω midi κουτί και έχει αρχίσει και δεν με χωράει θέλω να πάρω ένα tower.

Οπτικά μου αρέσει το παρακάτω οπότε θέλω την γνώμη σας .Στα 160 ευρώ τελική από e-shop φαίνεται καλό αλλά καλύτερα να ρωτήσω και την γνώμη για να μην το μετανιώσω τελικά....

CASE

PER.806250.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

10-20 ευρω λιγοτερο ερχεται και το γομαρι της chieftec full tower. Πολυ μεγαλο κουτι στα ορια του lian li pc75. Καμμια σχεση σε ομορφια, απλα σε τετοιο μεγεθος.

Αυτο που προτεινεις φαινεται ωραιο μουρικο κουτακι και μακρυυυυυυ. μονο μειον οτι εχει 80αρηδες ανεμιστηρες.

Link to comment
Share on other sites

Το κακό είναι ότι δεν σκοπεύω άμεσα να προβώ σε τίποτα από τα παραπάνω , ούτε 2ο τροφοδοτικό , ούτε BTX , ούτε πολλούς δίσκους ...(για την υδρόψυξη παίζεται.

Η εμφάνιση από την άλλη παίζει μεγάλο ρόλο γιατί το pc είναι στο σαλόνι και ταιριάζει το χρώμα με τον καναπε......

Link to comment
Share on other sites

Για σοβαρευτείτε ρε... θέλω να μου πειτε αν είναι καλό το κουτί και όχι να πάρω δεντράκι. Τέτοιες δικαιολογίες τις λέω και μόνος μου. Αν είναι καλό , αν έχετε πέσει σε κάποιο review κλπ κλπ κλπ...

Link to comment
Share on other sites

εισαι διατειθημενος να δωσεις 160 ευρω για ενα κουτι που δεν εχεις δει ποτε σου απο ονλινε καταστημα? νομιζω οτι θα ηταν πρεπων να πας απο εκει και να το δεις απο κοντα. Αλλιως η γνωμη μου αν με ρωτησεις ειναι να μην το παρεις γιατι ειναι πολλα τα λεφτα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.