Jump to content



Περίεργη γραμμή σε Samsung 959NF


izer_2005

Recommended Posts

Προ 1.5 μηνών αγόρασα μια 19" Samsung 959NF από ZeroOne στην Θεσ/νικη και την χρησιμοποιώ στο παλιό το pc μου μέχρι να πάρω καινούργιο.Την πρώτη βδομάδα δεν την χρησιμοποιούσα γιατί είχα ένα προβληματάκι με τον επεξεργαστή μου,(άσχετο) αλλά όταν άνοιξε :118: δεν κοιτούσα λεπτομέριες...

Μετά από κανα 2μερο παρατήρησα μια οριζόντια γραμμή στο 1/4 της οθόνης, από κάτω προς τα πάνω και δεν ξέρω αν είναι σοβαρό ή όχι! :(

Η γραμμή μοιάζει σαν να την έχει κάνει κάποιος με μολύβι αλλά όταν είναι αναμμέμη μόνο φαίνεται και δεν επηρεάζει την εικόνα με κάποιο άλλο τρόπο.

Please help όποιος γνωρίζει κάτι,για να την πάω πίσω αν είναι κάτι σημαντικό, ευχαριστώ προκαταβολικά!

Link to comment
Share on other sites

Δεν γνωρίζω για τις Sony,αλλά είναι μια λεπτή γραμμή πιο κάτω απ'την μέση της οθόνης και δεν είναι τόσο έντονη.Όπως ανέφερα και πιο πάνω δεν την είχα παρατηρήσει από την αρχή.

Για πιο μοντέλο Sony λες, γιατί ένα φιλαράκι μου έχει μια Sony Trinitron και θα πάω να την δω αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο.

Link to comment
Share on other sites

CRT είναι αυτή? Αν ναι είναi αυτό που λέει ο Greek. Ένα πρόβλημα που έχουν όλες οι CRT με τεχνολογία Trinitron, όχι μόνο οι Sony (π.χ. Nokia). Δεν είναι ελλάτωμα για να την γυρίσεις πίσω. Εγώ την θυμάμαι σαν μια αχνή γαλαζο-γκρι γραμμή οριζόντια στο ύψος που λες. Αρκετά εκνευριστική αλλά θα πρέπει να την συνηθίσεις.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, Crt είναι και απ'οτι φαίνεται δεν είχα παρατηρήσει καλά ουτε πριν... :091: διότι μόλις τώρα παρατήρησα ότι είναι και στο πάνω μέρος της οθόνης ακριβώς στο ίδιο σημείο. Μόνο όταν είναι τελείως λευκό το background φαίνεται και προφανώς δεν είμαι και πολύ παρατηρητικός! :108:

Link to comment
Share on other sites

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=2970

τσεκαρε το παραπανω link..

νομιζω θα απαντηθουν ολες σου οι αποριες.

και εγω οταν το ειχα δει στην δικια μου οθονη-CRT 17' philips 107P4 FLAT ICE- ειχα ψαρωσει,αλλα ειναι απολυτως φυσιολογικο και απλα συνηθισε το..

Link to comment
Share on other sites

Θα βρεις άλλη μία λογικά στο 1/4 από πάνω προς τα κάτω. Είναι χαρακτηριστικό των Trinitron όπως και αναφέρθηκε.

:D Μπράβο βρε σοφέ. Και το έλεγα ότι κάπου το έχω ξαναδεί αυτό... :116:

....EDIT. Iam too slow....!!!

Link to comment
Share on other sites

Ωχ, ευχαριστώ ρε παιδιά, γιατί κόντεψα να τρελαθώ μιας και είναι σχεδόν του κουτιού και την χρυσοπλήρωσα κιόλας 320 ευρώπουλα. Μήπως με βίασαν? Πάντως απ'την οθόνη είμαι πλήρως ικανοποιημένος διότι έχει και το Tco '03 και από τις καλύτερες τεχνολογίες που διαθέτει η Samsung, όσο το έχω ψάξει και πιάνει καλές αναλύσεις με αρκετά καλές ανανεώσεις... :026:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.