Jump to content



Προτασεις/Γνωμες


MADKiller7

Recommended Posts

ο τιτλος το λεει ξεκαθαρα σκεφτομαι σε αναβαθμιση (εδω και ενα μηνα),

κατεληξα στα παρακατω

P4 Prescott (478) και ASUS P4P800-X (να γινω προδοτης και να παω στην Dark Side),ετσι για αλλαγη

η

Α64 3200+ (939) και ΑSUS A8V Deluxe (rev2),(may the force be with me) και να μεινω με την ΑΜD

ακουω γνωμες και προτασεις.

max εξοδα τα 300Ε (+- 5%)

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια σαν πολλοι προδοτες τωρα τελευταια....γιατι ετσι...?

Τεσπα....

Εγω λεω να κατσεις στην amd...και ειδικα σε 939...μιας και τα αποτελεσματα ειναι πολυ θετικα...Αλλα καλυτερα να πας σε MSI... Κατα την γνωμη μου θα ηταν καλυτερη λυση...(αν και η rev.2 της Asus ειναι αρκετα καλη...)

Link to comment
Share on other sites

έχω την εντύπωση ότι 300€ δεν σου φτάνουν με τίποτα, ειδικά για την δεύτερη σύνθεση. οι τιμές είναι ακόμα σχετικά premium. για το ζήτημα socket 478 ή 939 δεν νομίζω να χρειάζεται συζήτηση.

Link to comment
Share on other sites

ισως και μια ποιο φτηνη mobo για τον athlon ισως.την ASRock K8-ComboZ την εχει δοκιμασει καποιος να μου πει γνωμη?στα site καλη την βγαζανε για την τιμη της αλλα τι γινεται στην πραγματικοτητα?

Link to comment
Share on other sites

Μόνο αν πουλήσεις τον παλιό σου εξοπλισμό και βάλεις και τα 300€ θα σου φτάσουν τα λεφτά για κάτι καλό και από άποψη cpu και από άποψη mobo. Τώρα για την ASRock έχει chipset ΑLi, μόνο 2 DDR για το socket 939 και μόνο 3 PCI slots. Μόνο αν ξεκινήσεις από 754 έχει ουσία.

Βασικά και καμιά Albatron αν παίζει δεν θα ήταν άσχημη ιδέα μιας και οι 2 Albatron που πέρασαν τον τελευταίο μήνα από τα χέρια μου ( αν και καμιά για 939, μια socketA και μια socket754 ) δείχνουν πολύ σταθερές και ποιοτικές.

Ότι και να πάρεις πάντως σε 939 κοίτα να δεις τι παίζει με το AGP/PCI lock.

Με τον Α64 κερδίζεις ένα ψυχρό σύστημα αν υποθέσουμε ότι και ο 3200+ για το 939 είναι τόσο "cool" όσο ο 3000+ που έχω, καθώς επίσης και πολύ καλύτερη συμπεριφορά των windows αλλά και των εφαρμογών τους.

Με έναν Prescott βασικά κερδίζεις σε video encoding tasks και σε λειτουργικότητα του συστήματος αν συνηθίζεις να τρέχεις βαριές εφαρμογές στο background. Αλλά στην περίπτωση του Prescott οι 50άρες και 60άρες θερμοκρασίες μάλλον είναι στο πρόγραμμα.

Πάντως με το καπέλο που έχουν οι τιμές για τους 939, παραδόξως οι P4 φαντάζουν αρκετά ποιο οικονομικές λύσεις ( με την προυπόθεση ότι δεν θα σε επιρρεάσουν ψυχολογικά οι θερμοκρασίες τους και δεν θα δώσεις άλλα 50+€ για καλύτερη ψύξη ).

Link to comment
Share on other sites

ξεχνα τον 3000+ εχει πολυ χαμηλο πολ/στη. Αλλα και ο 3200+ ειναι ζορικος

εγω αν αγοραζα τωρα, δεν θα επαιρνα τον 3200+. Θα εδινα κατι παραπανω να παρω τον 3500+

Εν αναγκη περιμενε το Φεβρουαριο που υποτιθεται οτι ειναι οι επομενες μειωσεις τιμων και ισως εχουν βγει και τα revE μοντελα

Απο την αλλη, αν δεν τρελλαθεις απο το hype του 939 oπως εμεις :040:, η καλυτερη αγορα ισως ειναι 3400+ 754

Link to comment
Share on other sites

Είχες βρει 566 ρε κάθαρμα!!! :D Με το δίκανο νομίζω τους έψαχνες τότε.

Αν είχε χαμηλές τιμές τότε η Intel και είχα βρει Celleron 533 ή 566 με τον πυρήνα του Ρ3 μάλλον ακόμα Intel θα είχα!

Αλλά ο Duron είχε τα μισά λεφτά και καλύτερες επιδώσεις....

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα ηταν ο Celeron τοτε και δεν ηταν ακριβος σε σχεση με τον Duron τοτε καθως μητρικη ειχα,ενα adaptora slot1 σε ppga χρειαζοταν,οσο απο επιδοσεις ηταν μια χαρα τοτε παλια,οχι βεβαια οτι δεν πηρα Duron αργοτερα καθως ηταν και το hype τοτε.....

Link to comment
Share on other sites

E οχι και 633,37000 ειχα παρει τον 566 αλλα μολις ειχε κυκλοφορησει τον ειχα παρει απο οτι θυμαμαι δεν υπηρχε ακομα στην Ελλαδα τουλαχιστον Duron/socket A,αλλα να βαλεις και την μητρικη σαν εξτρα εξοδο που δεν ηταν και παρα πολυ φτηνες τοτε οταν πηγαινες απο το θρυλικο 440ΒΧ σε socket A........

Link to comment
Share on other sites

Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος. Δυστυχώς δεν ήταν 5ΧΧ. Κάτι σε 6ΧΧ. Και δυστυχώς αν και περίμενα δύο μήνες να πέσει η τιμή κάτω από το ψυχολογικό όριο για μένα των 40000 ( πρώτη φορά που το έσπασα πριν λίγες μέρες με τον Α64 στα 140€ ) το Πλαίσιο δεν ήταν της ίδιας γνώμης.

Link to comment
Share on other sites

συγνωμη που 'ενοχλω' στο θεμα μου,αλλα μηπως μπορειται να μου προτεινεται καποιον αλλον συνδιασμο εκτος απο αυτα που ανεφερα γιατι εχω μπερδευτει και δεν ξερω να αποφασισω.

Link to comment
Share on other sites

Aν πας για το 3200+(10x) 939 η Α8V για ενα οverclock μεχρι τα 2700 αρκει πιστευω,αν πας για 3000+(9x) πρεπει να παρεις την MSI Neo 2 με το nforce 3 αν δωσεις κατι παραπανω για τον 3500+(11x) τοτε η A8V ειναι υπεραρκετη.......

Aυτα μπορω να προτεινω εγω,εκτος αν περιμενεις μεχρι να ερθουν στην ελλαδα με PCI-E......

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.