Jump to content



Μια καλή επένδυση.....


zillakarpen

Recommended Posts

Εδώ και μισό χρονό περίπου εχς φτιάκσει ένα μηχάνημα το οποίο αποτελείτε απο τα εξής:1.Cpu Amd Athlon 64 3400+

2.Asus Board K8VSE Deluxe

3.2 x 512 Kingston pc 3200

4.2 x Sata Raid 0 ,Western Digital Raptor 10000rpm

5.2 x Sata 250G

6.1 Ide 200G

7.2 x Maxtor External 300G

8.Dvd-Rom LG

9.DVD-Ram LG 4120B

10.MSI 6800 GT

11.Pinnacle Studio Deluxe

12.Antec τροφοδοτικό 550W

Είμαι αρκετά ευχαριστημένοw απο το μηχάνημα παρόλα αυτά όμως καθότι ""ανήσυχος"" σκέφτηκα την αλλαγή του μ,ε κάποιο άλλο πιο Hi - End.

Θέλω γνώμες για dual cpu motherboards amd .

Εγώ έχω καταλήξει στο εξής:1.MSI K8T Master2 - Far δεν ειμαι σίγουρος ομως αν πέρνει το FX-53 ή μόνο τον FX 51 με registered memory 1 G.

Έχει φτιάκσει κάποιος κάτι παρόμοιο ή το ίδιο μηχάνημα ?

Αξίζει τον κόπο μια τέτοια επένδυση από άποψη δύναμης?

Είμαι καινούριος εδώ και θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τη γνωμη σας αλλα και την εμπειρία σας όσοιι έχετε από τέτοιου είδους μηχανήματα.

Link to comment
Share on other sites

Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο!!!

Έλεος βρε zillakarpen. Το μηχάνημα είναι θηρείο.

Βασικά δεν ξέρω αν έχεις λεφτά και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, αλλά στην θέση σου δεν θα βιαζόμουν για dual. Εκτός και αν κατά 80% και βάλε ασχολείσαι με Linux.

Στα Windows ποιο πολύ θα αναρωτιέσαι γιατί τεμπελιάζει η δεύτερη cpu.

Τον FX επίσης ξέχνα τον. Δεν τα αξίζει τα λεφτά του. Στην θέση σου θα κοίταγα μπας και μου λείπει κανένα περιφεριακό ή καμιά κάρτα για άλλες δουλειές π.χ. κάρτα TV/SAT ή καμιά super duper κάρτα ήχου έναντι της on board.

Μια ενδιαφέρουσα αν και ακριβή αναβάθμιση μελλοντικά θα μπορούσε να είναι άλλη μια 6800GT και μια μητρική με υποστήριξη SLI.

Υ.Γ. Επειδή το κείμενο παρεξηγήται. Όλα τα αρχικά σχόλια είναι καθαρά χιουμοριστικά.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ σου προτίνω να πάρεις τον FX, με 2G απο τις πιο ακριβές TCCD, την πιο ακριβή mobo....και μην ακούω τσιγκουνιές....6800ULTRA!!!!....ένα κουτί stalker...2 600άρια psu, 2 prommie (1cpu-2vga)....και τώρα που το σκέφτομαι πάρε 2 6800ULTRA και βάλ τες σε SLI με υδρόψυξη. Επίσης ένα κότερο και ένα εξοχικό στη Κρήτη θα έδενε με το σκηνικό.

Edit : Μην ξεχάσεις να βάλεισ σε αγγελία στο pctechnology τα "αρχαία" πραγματάκια που έχεις να τα πάρουμε. Σε καλή τιμή ελπίζω ε?

-Πάντα με χιούμορ και διάθεση για πλακίτσα και για να μην παραξηγηθείς σου μιλάω ειλικρινά....το pc σου είναι μια χαρά....άμα ψήνεσαι για αναβάθμηση......πάρε τα αποπάνω:119: -

Link to comment
Share on other sites

Επειδή η διάθεση μου για humour έχει πέσει τελευταία εν όψη εξεταστικής λέω να ρίξω κάνα μπινελίκι αλλά μιας και οι κανόνες δεν το επιτρέπουν θα περιοριστώ στο να πω απλά ότι ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται και μερικοί έχουν παλαβώσει τελείως. Δική μου πρόταση για κάτι νέο δεν υπάρχει απεναντίας πούλα και αυτό που έχεις και πάνε κάνα όμορφο ταξιδάκι στο εξωτερικό για 2 βδομαδούλες να δεις πως ξεκαθαρίζει κάθε "ανησυχία" σου τότε. :035:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.