Jump to content



Το σπαστικο Mp3!


princess

Recommended Posts

ρε παιδια για δωστε μια βοηθεια! Εχουμε ενα αρχειο Mp3 (Κατεβασμενο απο εδω

το οποιο εχει την εξης καταπληκτικη ιδιοτητα! Ενω παιζει κανονικα στο pc, δε θελει να παιξει σωστα ουτε σε κινητο που υποστηριζει mp3, οταν το μετατρεπεις σε wav το wav παιζει επισης στον υπολογιστη αλλα δε θελει με κανενα τροπο να παιξει στο κινητο.. Απο τηνκαρτα του κινητου στο pc αναπαραγεται κανονικα και στις δυο μορφες! Τι πρεπει να του κανω; (δε μπορω να το πλακωσω στο ξυλο που μου εχει σπασει τα νευρα!) Πειτε καμμια ιδεα και με εχουνε φαει το θελουνε για ringtone,λυσσαξανε!!!!!! :093: :076: :093:

Link to comment
Share on other sites

εχω card reader... δεν παιζει σε κανενα κινητο... ουτε σε κ700, ουτε σε nokia6600, ουτε σε p910..... κανει ειτε παρασιτα και θορυβο μεσα στο κομματι (στο p910) ειτε απλα θορυβο (στα υπολοιπα)

Link to comment
Share on other sites

Δε τους θυμηθηκα εγω, εχω κατι ψυχωτικους εδω που ειναι κολλημενοι απο τοτε που ητανε πιτσιρικια! Αυτο με το bitrate το σκεφτηκα και γω αν και δεν ξερω τι υποστηριζει το καθε κινητο, αυτο που ξερω ειναι οτι ως τωρα ολα τα mp3 απο διαφορες πηγες επαιζαν, οτι με την μετατροπη σε wav παλι επαιζαν, και τουτο δω δε θελει παλι να παιξει.. Αν εχει καποιος καμμια ιδεα για το τι επιλογες να χρησιμοποιησω στη συμπιεση ας μου πει, αν κι εχω κανει διαφορα πειραματα και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο... Πρωτη φορα μου συμβαινει... Μπορει να το δοκιμασει και καποιος αλλος στο κινητο του να δει αν εχει το ιδιο προβλημα;

Link to comment
Share on other sites

Καλά κάνω και έχω απλό κινητό!!! Κοίτα, το κατέβασα και είδα οτι είναι στα 256kbit, stereo, 44100Hz. Τα περισσότερα κινητά υποστηρίζουν 192kbit. Δες το εγχειρίδιο του κινητού σου ή μπες στο σάιτ να δεις τα χαρακτηριστικά του. Ισως χρειαστεί να κάνεις κωδικοποίηση με μικρότερο bitrate (downconversion 256 -> 192 ή 160 ή 128 πχ) Κανονικά το wav θα έπρεπε να παίζει αλλά ίσως και εκεί να υπάρχει πρόβλημα λόγω των bits κβάντησης. Το έφτιαξες στα 16 ή στα 8 bit; Με πιο πρόγραμμα το έφτιαξες;

Link to comment
Share on other sites

για την ωρα το εχω παλεψει μονο με το cdex.. α και με την ηχογραφηση απευθειας απο την καρτα ηχου, και με το nokia mm converter, και με το se sound editor.... τζιφος.... Παιζει στο Pc, δεν παιζει σε κανενα κινητο... το εκανα στα 8, στα 16, τιποτα... Το καλυτερο αποτελεσμα το πηρα με τον Mp3 player στο p910 αλλα παλι με παρασιτα.... μα τι διαολο μουτζωμενο ειναι, τι του εχουνε κανει;

Link to comment
Share on other sites

Μήπως είναι πολύ δυνατή η στάθμη του σήματος και υπερφορτώνει το κινητό; Ξανακάνε κωδικοποίηση αλλά μείωσε τη μέγιστη στάθμη σήματος. Βάλε το cdex να βρεί τη μέγιστη στάθμη και κάνε κανονικοποίηση ή βάλε τη μέγιστη στάθμη στο 90%.Ίσως έτσι να φτιάξει.

Link to comment
Share on other sites

:118: Γουαου! Επιτελους επαιξε! (Στο 910 που ειναι το δικο μου και δε με νοιαζει καθολου που παιζει αλλα ελπιζω οτι θα παιξει πια και στα υπολοιπα!) :118:

Του αλλαξα τα φωτα με το wave editor του Nero, Ουτε που ξερω τι του εκανα, και μετα το ξανακανα Mp3... και ω του θαυματος!!!! :035:

Αμα ακουσετε το κινητο κανενος τρελλου να βαραει stargazers θα ξερετε για τι προκειται!!!! :035:

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτή την περίπτωση μάλλον με μια απλή μείωση της έντασης του ήχου κατά το playback να εξαφανιζόταν και το πρόβλημα.

Αν το σήμα είναι υπερφορτωμένο ψηφιακά τότε η μείωση της στάθμης αναπαραγωγής δεν έχει καμία σχέση. Ο ψαλιδισμός γίνεται ψηφιακά και οι ενοχλητικοί ήχοι θα ακούγονται ότι και να γίνει.

Link to comment
Share on other sites

Ισως φταινε και τα διαφορα ηχητικα εφφε που εχει το κομματι (οσοι το εχουν ακουσει θα καταλαβουν), τα οποια αν και δεν ακουγονται τοσο οταν παιζει στο wave editor εδειχναν πολυ εντονα.... Γενικα στην ποιοτητα δεν πειραξα τιποτα, πιο πολυ πειραζα τα διαφορα κοντρολ στις συχνοτητες και δεχτηκε να παιξει... Βεβαια ακομα δε το δοκιμασα σε k700 αλλα τουλαχιστον εκανα μια αρχη.....

Link to comment
Share on other sites

μα κανενα απο τα τρια να μη θελει να το παιξει; Στο p910 δεν επαιζε ουτε με το δικο του ουτε με εξωτερικο mp3 player.... Τι να πω, την αλλη φορα που θα τους κολλησει κατι προβληματικο θα τους πω να παρουνε ενα sx1 και να με ξεφορτωθουνε!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.