Jump to content

Μια επίσκεψη στη Σουηδία...

Chosen

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Posted

Πλάκα πλάκα ένα feature να μπορώ να ειδοποιούμαι για κάθε post που κάνει ο φίλτατος Πέτρος, θα το ήθελα :hehe:

Posted
Αρχική απάντηση από sotiris

πραγματική είναι η ταμπέλα?

Δεν νομίζω... προσωπικά, φοβάμαι για τα χειρότερα :rofl:

Posted
Αρχική απάντηση από RootX

Δεν νομίζω... προσωπικά, φοβάμαι για τα χειρότερα :rofl:

Ωραία :D

Posted

περίμενα να έχει πιο πολλά χιόνια στη Σουηδία :eek::hehe: (για να κάνω εγγραφή σε αυτό το θέμα με πιο κομψό τρόπο :hehe: )

Posted

πείτε ρε μη το κρύβετε, υπάρχει δίπλα στα γρεβενά πόλη με σουηδέζες?

:rofl:

Posted

Μπορεί να έχασα την εκδρομούλα αλλά δε κοιμάμαι ήσυχος, η δύναμη του paintshop..

Posted

Δεν φτάσατε ακόμα ???

Kατσε ντεεε...κοντζαμ Σουηδια(aka Swede's homeland :hehe: ) ειναι αυτη :p

Posted
Αρχική απάντηση από Samael

Kατσε ντεεε...κοντζαμ Σουηδια(aka Swede's homeland :hehe: ) ειναι αυτη :p

45 χιλιόμετρα από τις 08/01 βρε sam? τι σ**α, και με ηλεκτροκίνητο πατίνι, θα είχαν φτάσει....

Posted

δε νομίζω Φάνη, είναι 11.25χιλίομετρα την ημέρα, δε βγαίνουν με πατίνι. Μάλλον κάτι θα πάθαν τα παιδιά, μπορεί να τους κρατάει ομήρους ο Σουηδός.

Posted

45 χιλιόμετρα από τις 08/01 βρε sam? τι σ**α, και με ηλεκτροκίνητο πατίνι, θα είχαν φτάσει....

Και φτασαμε και φωτογραφιες βγαλαμε, αλλα ενα πουλακι, chromaτος ροζ, μου ειπε οτι καποιος αδμινης δυσανασχετησε και αλλαξα γνωμη, ασε να μη μπλεκω και με την διευθαρμενη εξουσια του TheLab...

(οχι, δε δυσανασχετησε ο Σουηδος...)

Posted

Κρίμα, αν παίχτηκε τέτοια μπινιά στο background, ενίσταμαι και ξεκινώ εξέγερση....

Posted

Xαχαχ!Ποιος ατιμος αδμινης αραγε να ειναι? :hehe:

Κρίμα, αν παίχτηκε τέτοια μπινιά στο background, ενίσταμαι και ξεκινώ εξέγερση....

Ξεκινα αμεσα τις διαπραγματευσεις! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.