Jump to content



εδώ σας θέλω...


trilos0211442169074

Recommended Posts

Αν δεν κανω λαθος θα σου "φαινεται" οτι θα χαλασει η ποιοτητα. Το ΧΒΟΧ ειναι υπολογιστης με μια φιξ αναλυση π.χ. 800χ600 (τυχαιο νουμερο καθως δνε ξερω τις αναλυσεις). Αυτη η αναλυση για τα 400χ300 που εχει η καθε κοινη τηλεοραση φαινεται ΤΡΟΜΕΡΗ και δεν βλεπεις κανενα πιξελ. Ακομα και οι 42" πλασμα εχουν καπου 800χ450 (16:9). Το μονιτορ σου ομως υποστηριζει αναλυσεις ανω του 800χ600 και μπορει να σου απεικονισει τα πιξελ και να σου φαινεται χαλια ποιοτητα. Σκεψου να παιζεις παιχνιδι στα 800χ600 ή 640χ480 στον υπολογιστη σου. Λογικα ετσι θα σου φαινεται.

Link to comment
Share on other sites

720*576 = pal

(offtopic 4 SLN :D 42 plasma= 854*480)

αυτό δείχνει.

κόβει και γραμμές στο μισό, λόγω interlace, οπότε χάνει και απο κει.

με τις μετατροπές από κάρτα tv + το composite καλώδιο θα χάσει.

εγώ είχα βάλει ένα dvd player να παίξει έτσι, και η ποιότητά του ήταν τραγική. οπότε μάλλον άσχημο θα σου φαίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Ίσα ίσα που θα είναι και καλύτερα διότι πολύ απλά θα παίζει στα 100Hz και όχι στα 50Hz ( εκτός και αν έχεις super duper TV ).

Από την στιγμή που το σήμα μετατρέπεται σε αναλογικό ( composite )... bye bye τα pixels.

Εκτός και αν έχει VGA out το XBox οπότε ναι. Εκεί θα βλέπεις τα pixels και θα είναι σαν να έχεις απενεργοποιήσει π.χ. AA/AF.

Link to comment
Share on other sites

Ψιλοανούσιο μου ακούγεται. Εδώ εγώ έχω κάνει το ανάποδο (TVout απ το PC ---> ΤV) μόνο και μόνο για να γλιτώσω την υπερβολική ευκρίνεια του monitor που αποκαλύπτει μέχρι και την τελευταία ατέλεια. Αυτό βέβαια ισχύει για μερικά παιχνίδια (π.χ. platforms, rally, action) ενώ τα fps τα προτιμώ στο monitor (θέλουν και το mouse). Η φάση "gamepad στα χέρια" μου κάθεται καλύτερα μπροστά στην TV.....όπως έχει μάθει κανείς θα μου πείς....

Πρόσεξε μόνο λίγο το interlace γιατί θα σου βγάλει τα μάτια.

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά θα το βλέπεις (αν και θα παρατηρήσεις μικρές διαφορές από την τηλεόραση).

Θα βάλεις απαραίτητα το Dscaler (με τα default προγράμματα η ποιότητα ήταν ψιλοχάλια) και θα παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις μέχρι να δεις πως δεν έχει σπάσιμο η κίνηση, αλλά και τα γραφικά θα απεικονίζονται μια χαρά.

Με το tvtime του linux οι διαφορές αυτές είναι ελαχιστοποιημένες/σχεδόν ανύπαρκτες ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.