Jump to content



65nm σε έξι μήνες;


DarthMoul

Recommended Posts

Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει η Intel. Σύμφωνα με το link η Intel βρίσκεται έναν χρόνο μπροστά από το roadmap και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει 65nm Xeons. Σ'αυτό το γεγονός αποδίδουν και την ανεπάρκεια από Xeons που υπάρχει τους τελευταίους δύο μήνες. Τα 65nm θα χρειαστούν εκτεταμένες αλλαγές στις γραμμές παραγωγής με αποτέλεσμα να είναι ήδη εκτός αρκετές από αυτές.

http://www.theinquirer.net/?article=22041

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω Darth αλλα αυτο το site γενικως δεν το εμπιστευομαι....

Εχει κανει και παλιοτερα ανακοινωσεις οτι θα βγει το ενα μετα θα βγει το αλλο κι απο estimation παει λιγο πισω.

Προσωπικη μου γνωμη.

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα μου φαίνεται παράξενο, γι αυτό και έβαλα ερωτηματικό στον τίτλο. Αλλά από την άλλη δεν νομίζω πως η Intel θα κάτσει για πολύ με την πλάτη στον τοίχο. Θα κάνει ότι μπορεί για να φανεί πως έχει προβάδισμα. Πόσοι από τους πελάτες της γνωρίζουν ότι τα nm δεν επιρρεάζουν και ιδιαίτερα τις επιδόσεις; (ok, ξέρω. μικρότερα κυκλώματα, μικρότεροι χρόνοι. Αλλά πόσο μικρότεροι εξαιτίας αυτού; 0.01%? )

Link to comment
Share on other sites

Με κάθε εξέλιξη προς την σωστή κατεύθυνση κερδίζεις. Ο Opteron κάνει μια χαρά την δουλειά του αλλά άμα φτιαχνόταν στα 0.5 αντί για τα 0.09 άραγε πόσο θα κατανάλωνε και σε τι συχνότητα θα έτρεχε? Άσε το πόσο θα κόστιζε. Και με τα dual cores χρειάζονται τα 0.065...

Link to comment
Share on other sites

Βασικα με την νηλα που εχει παθει η Intel ειναι ικανη σε 1-2 μηνες να ανακοινωσει τριπυρηνους επεξεργαστες για κερδισει της εντυπωσεις και να αρχιζει να βγαζει τα σπασμενα..... :047: .

Εδω δε βλεπει που εσπασε τα μουτρα της με τους Prescott μου θελει και 65nm, βεβαια θα μου πεις αλλο Xeon, αλλο Pentium αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.