Jump to content



O/c σε P4 3Ghz και prime95


Jason1442169106

Recommended Posts

Είμαι σχετικά φρέσκος με overcklocking και θέλω ολιγον τα φώτα σας!Εχω εναν P4 prescott 3.0EGhz και τον έχω άνεβάσει στα 3.577Ghz χωρίς να πειράξω Vcore.Aπο θερμοκρασίες οκ αλλά όταν τρεχω prime95 μετά απο κανα 7λεπτο λέει Rounding was 0.5 expexted less than 0.4.Τι κάνουμε γιαυτό??Ααα!Και αυτές οι αναλογίες CPU-RAM που έχει στο ΒΙΟS να τις πειράξω?Τώρα είναι 1:1. :017:

Link to comment
Share on other sites

Ισως να μην ειναι καθολου ανεκτικες σε overclocking οι μνημες σου.

Δοκιμασε να χρησιμοποιησεις διαιρετη για να βρεις αρχικα τα ορια του επεξεργαστη σου και στη συνεχεια βλεπεις τι θα κανεις με τις μνημες...

Link to comment
Share on other sites

παντως οι μνημες μου μεχρι τα 3.5Ghz τις είχα με διαιρέτη 1:1.Μετά σκέφτηκα οτι ίσως δε σηκώνουν πολλά κ τις πήγα 5:4.το μήνυμα του prime παραμένει όμως.Μάλλον θέλει να ανεβάσω λιγο Vcore.

Link to comment
Share on other sites

οχι μαλλον σιγουρα θελει παραπανω vcore, το ζητημα ειναι οτι συνολικα θα εχεις καλυτερες επιδοσεις με 3.5G και μνημες 1:1 παρα με 3.7 και μνημες 5:4 (μετρημενο στο συστημα της υπογραφης μου).

Link to comment
Share on other sites

Το έκανα 1:1 κ δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα.Πάντως μου φαίνεται περίεργο που ως εκει που έχω πάει είμαι με την μαμίσια ψύχτρα κ η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει περισσότερο απ'οτι πριν του κάνω overcklocking.Μάλλον το Vcore την ανεβάζει κ εγω δεν το χω πειράξει ακόμα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.