Jump to content



HacShop RMA για Tagan


outlaw

Recommended Posts

Ήρθε η ώρα του λαβομένου Tagan. Ως δια μαγείας η 3.3άρα έγινε 3.44v και υπο φορτίο και o/c τραβάει ένα drop στα 3.2v έτσι για να ψάχνομαι απο που ερχόταν το vdimm drop 5 μέρες τώρα (στα SATA όμως ακλόνιτο το άτιμο). Είχε πάρει το αφτί μου παλιότερα μια υπόθεση για να Tagan και του παιδιού του βγάλαν την παναγία 1 μήνα για το RMA στο hac. Μιάς και είναι το 1ο μου RMA στο εν λόγω κατάστημα και μέσα στο καλοκαίρι χωρίς pc δεν λέει, ξέρεται τι σκοπό βαράνε τα παλικάρια εκέι?

Link to comment
Share on other sites

Πριν ανοιξεις το thread δοκιμασες να τους κανεις ενα τηλεφωνο ή ακομα καλυτερα να πεταχτεις απο εκει?

Δε νομιζω να σε απογοητευσουν αν ειναι οντως σε εγγυηση και δεςν εχει υποστει μετατροπες απο εσενα.

Link to comment
Share on other sites

Πριν ανοιξεις το thread δοκιμασες να τους κανεις ενα τηλεφωνο ή ακομα καλυτερα να πεταχτεις απο εκει?

Δε νομιζω να σε απογοητευσουν αν ειναι οντως σε εγγυηση και δεςν εχει υποστει μετατροπες απο εσενα.

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να παίρνω τηλέφωνα ή να να πάω πρώτα απο εκεί για ν ανοίξω ένα θρέντ και να ρωτήσω την γνώμη φίλων-γνωστών-ανθρώπων που έχουν RMA εμπειρίες. Το "δε νομίζω" επίσης δε με καλύπτει. Είναι όντως σε εγγύηση και δεν έχει υποστεί μεταροπές.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν φιλάρακο (αν και δε γνωριζόμαστε Τζώννης Φιστίκης χάρηκα για τη γνωριμία) :033: πετάξου στο μαγαζί εκεί και με καλό τρόπο ζήτησε να στο αλλάξουν.

Ευγενικά σαν κάθως πρέπει κύριος θα το ζητήσεις αλλά ο καθωσπρεπισμός μας έχει μαράνει σε αυτό τον κόσμο το γυάλινο.

Αν σου αρνηθούν και δεν αντέχουν τα χέρια σου να τους αρχίσεις στα κατακέφαλα τότε στείλε μου μύνημα να σε βάλω στο MSN να τα πούμε και να έλθω για ενισχύσεις. :116:

Πάντως δεν έχω πάρει κάτι απο εκεί γενικά είμαι τύπος πέρα βρέχει όταν κάτι χαλάει το πετάω στα σκουπίδια δεν ασχολούμαι με τρίχες τέσπα..

Υ.Γ.

Κάτι έχω πιει?? :033:

Μπα τα έχω κόψει αυτά λόγω ηλικίας! :040:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε john, δεν είμαι σε θέση-ψυχολογική φάση, για διαλόγους και συνενοήσεις επιπέδου-τάκτ και ευγένιας, γι αυτό ρωτάω. Απο μπουνιές άλλο τίποτα πια κάθε μέρα, δεν λέει και στις αγοραπωλησίες :). Ψαρεύω γνώμες να ξέρω τι παίζει. Το κλασικό όλων είναι μήνας και περίμενε, αλλά απο την στιγμή που Πλαίσιο+e-shop στα αλλάζουν επι τόπου, οι απαιτήσεις σαν καταναλωτής που έσκασε 110€ (και άμα τσεκάρεις το όνομα στον υπολογιστή...και πολλά άλλα) έχουν ανέβει κάπως. Και μέσα κατακαλόκαιρο χωρίς pc δεν μένω.

Link to comment
Share on other sites

Τώρα τι να σου πω...

Γενικά αποφεύγω να αγοράζω απο μικρομάγαζα γιατί είναι εξαρτημένοι από άλλους ως επί των πλείστων.

Μου είχε καεί κάποτε μια μητρική και την έδωσα σε ένα ψ*ληκατζίδικο :080: της Πάτρας κι έκαναν 2.5 μήνες να μου την αλλάξουν.

Βέβαια είχα έξτρα μητρική για να κάνω τη δουλειά μου.

Μια φορά χρειάστηκε να αλλάξω κάτι στο Πλαίσιο και μου το άλλαξαν την επόμενη ημέρα.

Προς Θεού δεν κάνω διαφήμιση και πετάξει κανείς καμία κουβέντα εν γένει οι μεγαλύτερες αλυσίδες έχουν καλύτερη αντιπροσώπευση αλλά σε χορεύουν στο ρυθμό που θέλουν αυτές.

Π.χ. τράβα στα Multirama να τους πεις ότι θες την τάδε μητρική της DFI επειδή ανεβάζει ρολόγια θα σε πάρουν με τις πέτρες.

Γιαυτό επειδή κάνω πάντα πειράματα αγοράζω δύο μητρικές μια απο κάποια αλυσίδα κι άλλη μια για καβάτζα.

Είναι όντως λίγο πολυέξοδο?

Ίσως αλλά δε θα επεκταθώ περισσότερο.

Χάρηκα για τη γνωριμία. :)

Eλπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά.

Link to comment
Share on other sites

Eαν σου πει θα το στειλω πισω να το τεσταρουν καλυτερα να μιλησεις για πιστωτικο γιατι θα περιμενεις... Παντως δε νομιζω να σου κανει πιστωτικο οσο ειχες παρει τοτε το psu... Oποτε ισως συμπληρωσεις κατι για να παρεις κανα enermax να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο, οσο γινεται τεσπα.

Link to comment
Share on other sites

Τώρα...ότι και να γραφτεί στο thread αυτό....θα είναι απλά εικασίες.

Μπορεί στο παρελθόν (παράδειγμα) να έχουν ειπωθεί 10 καλά και άλλα τόσα κακά.

Το θέμα είναι τι γίνετε τώρα.

Εσύ πάς ....σαν πελάτης με τα δικαιώματα σου...άν θές κάνεις και μιά αναφορά στό ότι είσαι μέλος στο Pctechnology-Overclockers forum...και αναφέρεις τη δυσλειτουργία του τροφοδοτικού.

Θέλω να πιστεύω ...ότι θα υπάρχει όλη η καλή θέληση...για ταχύτατη επίλυση του προβλήματος.

Link to comment
Share on other sites

καλά σου είπαν τα παιδιά. Είναι άσκοπο να ρωτάς εμάς. Το θέμα είναι μεταξύ του μαγαζιού κ εσένα. Να μας ρωτήσεις αν κάποιος είχε παρόμοια εμπεριά και πώςη χειρίστηκε το καταλαβαίνω. Ένα τηλέφωνο θα σου λύσει όλες τις απορίες.

Link to comment
Share on other sites

Έχω ζητήσει 2 φορές αντικατάσταση από το ram shop και η διαδικασία ήταν έυκολη και απλή. Παίρνω τηλέφωνο και τους λέω: από το τάδε μόντεμ έχετε; Έχουμε μου λένε μετά από λίγη ώρα που περίμενα. Ωραία, τους λέω, πήρα από εσάς ένα τέτοιο εχθές αλλά χάλασε μόνο του και έρχομαι να το αλλάξω. Πήγα στη Σολωμού 26 στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας που έχουν το τεχνικό τμήμα και αφού είδαν ότι έχω δίκιο, μου συμπλήρωσαν κάτι χαρτιά (πιστωτικό) και απλά πήρα ένα ίδιο μόντεμ αν και μπορούσα απλά να πάρω κάτι άλλο στα ίδια λεφτά. Αυτό επαναλήφθηκε δύο φορές γιατί και το επόμενο μόντεμ έκλασε μόνο του.

Άρα το γενικό συμπέρασμα είναι ότι δε θα δυσκολευτείς αν κρίνω από τη δική μου εμπειρία. Αυτό που είναι σχεδόν σίγουρο είναι ότι θα περιμένεις αρκετή ώρα εκεί στο δεύτερο.

Link to comment
Share on other sites

άν θές κάνεις και μιά αναφορά στό ότι είσαι μέλος στο Pctechnology-Overclockers forum
Χμ να θεωρήσω ότι είμαστε προνομιούχοι οι χρήστες του forum αυτού?

Βύσμα RULEZ? :050:

Να ξέρω για να το έχω υπόψιν αν κάποτε το χρειαστώ :003: γεγονός που δε θα συμβεί! :040:

Tέλος πάντων αν είναι έτσι τα πράγματα ζήτησε πιστοποίηση απο τους αρμόδιους μπας και λυθεί γρηγορότερα το πρόβλημά σου. :028:

Link to comment
Share on other sites

Χμμμμμ.....όταν είχα ανοίξει thread και ρωτούσα για το e-shop έχοντας σα σκοπό την ίδια συλλογή πληροφοριών, κανένας δεν είπε "τι μας ρωτάς εμάς". Αντιθέτως γράφτικαν αρκετά post με σχόλια θετικά+αρνητικά, προετοιμάστικα, πήγα έκανα κουμάντο και γύρισα και πόσταρα το αποτέλεσμα. Φένεται οτι κάποια πράγματα και μερικοί αλλάζουν με τον καιρό. Συγνώμη που σας κούρασα κι όλας με τις θεωρίες μου. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν με το ποστ τους.

Link to comment
Share on other sites

Λίγο αργά το πήρα χαμπάρι ότι έγραφες hacshop και όχι ram-shop! Οι πολλές καμένες ΑΤΙ (αλήθεια σας το είπα ότι κάηκε άλλη μία προχθές; ) μου έχουν κάψει το μυαλό!

Τελικά τι έγινε ρε άουτλοου;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.