Jump to content



Επιτελους και εγω στο παιχνιδι των xtreme cooling


yog-sothoth

Recommended Posts

καταρχην να ευχαριστησω θερμα τον ice για την υπεροχη κατασκευη του και τον χρονο που διεθεσε ο ανθρωπος για να εχω εγω καλη ψυξη(αλεξη εισαι και ο πρωτος). επισης να ευχαριστησω τον zyx για τον κοπο που εκανε ωστε να δανεισει το μηχανημα του στον ice για δοκιμες του συστηματος (ευχαριστω θοδωρη).

λοιπον οι πρωτες φωτογραφιες ειναι απο καμερα κινητου τηλεφωνου οποτε δεν ειναι και καλες.

ελπιζω καλυτερες αυριο μεθαυριο αφου δανειστω μια ψηφιακη.

post-232-1416071551,1778_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 44
  • Created
  • Last Reply

μια προχειρη δοκιμη ο 3400 πηγε 244χ12 = 2928 με 1.82 ρευμα σταθερος για κανα 20λεπτο περιπου σε prime stress test για maximum cpu stressing.

περισσοτερες δοκιμες ελπιζω απο αυριο. (ειναι και η εξεταστικη προ των πυλων)

Link to comment
Share on other sites

σε καμια ωριτσα παω να παρω ενα dremel για να κοψω το πισω μερος του κουτιου εκει που βιδωνει η μητρικη γιατι ειναι λιγο ενισχυμενο το backplate :D .

o compressor ειναι 1/3 και το φρεον ειναι r507. τωρα παραπανω πραγματα δεν ξερω να πω γιατι δεν το εφτιαξα εγω ουτε κατεχω και πολλα περι του θεματος !

απλως να τονισω οτι η κατασκευη ειναι πληρως αυτοματοποιημενη. αφου ξεκινα με ολα τα ανεμιστηρια κλειστα ωστε να ανεβασει θερμοκρασια ο κομπρεσσορας για να γινει γρηγοροτερα η εκκινηση του συστηματος. μετα αυτοματα ανοιγουν οι ανεμιστηρες (4*80) στον κοντενσερ και οταν χρειαστει (δλδ πιασει απο μια θερμοκρασια και μετα) ανοιγει και ο πισω 120αρης ανεμιστηρας ωστε να ψυχεται καλυτερα ο κομπρεσσορας. επισης η ολη κατασκευη ειναι αθορυβη εκτος αν μπουν ολοι οι ανεμιστηρες στο φουλ. εντυπωση μου εκανε οτι ο κομπρεσσορας δεν ακουγεται. οι ανεμιστηρες ακουγονται περισσοτερο !!! (μπραβο ρε αλεξη)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.