Jump to content



PINNACLE PCTVPRO


learner

Recommended Posts

Πέρα από το 720Χ576 που είναι η ανάλυση του DVD δεν έχει ουσία.

Εξάλου στην καλύτερη άντε να πάρεις 480 γραμμές ανάλυση από το τηλεοπτικό σήμα. Και για αυτές θέλεις super duper TV με ψηφιακό φίλτρο.

Link to comment
Share on other sites

Σιγουρα εχω καταλαβει οτι οτι με την leadtek θα ειμαι καλυτερα, απλα επειδη εχω ηδη την pinnacle ελεγα να χρησιμοποιησω αυτη. Η μεγαλυτερη αναλυση που μπορεσα να κανω συλληψη ηταν νομιζω 388Χ240. Γι' αυτο ρωτησα εαν καποιος εχει καταφερει κατι καλυτερο...

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι η Pinnacle αν δεν σε πρίξει με τις ασυμβατότητές της. Για την ώρα αν σε φρενάρει το software της κάρτας βρες κάποιο άλλο πρόγραμμα π.χ. PowerVCR 3 ή WinDVR 3 και δοκίμασε αυτά για εγγραφές.

Φαντάζομαι έχεις κάποιο σύστημα της προκοπής και όχι τίποτα 500MHz cpu....

Link to comment
Share on other sites

Εχω δοκιμασει αρκετα προγραμματα αυτα που εχεις ηδη αναφερει και αρκετα ακομη χωρις αποτελεσμα. Ο επεξεργαστης μου ειναι athlon xp 1800+ οποτε δεν τιθεται θεμα στο να μην μπορει να κανει την συλληψη. Απλα οταν συνδεω την βιντεοκαμερα (HI-8) δεν μπορω να κανω συλληψη με μεγαλυτερη απο την αναφερομενη ταχυτητα.

Link to comment
Share on other sites

Οποιαδήποτε κάρτα λογικά μπορεί να κάνει capture σε ανάλυση μέχρι 720Χ576. Δεν ξέρω αν παίζει κάτι με την βιντεοκάμερα. Αν όμως απλά οι Pinnacle έχουν έναν κάρο περιορισμούς που δεν μπορώ να φανταστώ καν, τότε πάρε Leadtek όπως παρατήρησε ορθώς και ο..... ψψψψψψτττττττ....SLN.

Link to comment
Share on other sites

Φιλαρακο πετα την pinnacle και παρε cinergy της terratec ...απλα το κορυφαιο , οτι γραφω επειδι εχω και καμερα τα γραφω σε αναλυσεις 720*576 χωρις σπασιματα χωρις τιποτα..Και απο τηλεωραση κανω real time encoding με τετοια αναλυση....και δεν εχω κανενα προβλημα...

Ουτε ασυμβατοτητες εχω αντιμετωπισει ...δουλευω με το sonic my dvd , nero vission 6.06 , win dvd creator 2 , win dvr 3 , win dvr 2, ......αυτη ειναι η αποψη μου....

Link to comment
Share on other sites

δεν συμφέρει η cinergy 600. Εχει 105 ευρώ τελική όταν Η κάρτα που ακούει στο όνομα Leadtek PVR 2000 ( απλά κορυφή) έχει 128 τελική στον γερμανό. Να πω μόνο ότι η αντίστοιχη Haupagge pvr 350 χει κοντά στα 200.

Link to comment
Share on other sites

128€ τελική? Αλλά έχει και hardware encoder...

Βέβαια σήμερα δεν ξέρω αν υπάρχει και ιδιαίτερη ανάγκη για hardware encoder. Μάλλον μόνο αν γράφεις πολύ συχνά video στο ίδιο υπολογιστή που δουλεύεις.

Η Cinergy είναι πολύ καλό hardware. Αλλά όταν η Expert της Leadtek έχει 47€+ΦΑΠΑ από το Hacshop που πάνω κάτω είναι μία από τα ίδια, τι να πεις? ’σε που το πακέτο είναι πλήρες από καλώδια - software χωρίς τσιγγουνιές.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.