P_M Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 Είμαι στα σκαριά να αλλάξω την asus a8v deluxe και να μεταφερθώ σε μητρική με pci-express.η cpu μου είναι ο amd 3800x2 μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα στην GA-K8N Ultra-9 και στην GA-K8N Ultra-SLI τώρα μερικές ερωτήσεις ιδίως για την sli. θα δουλέψει με 2 κάρτες ατι ή πρέπει να πάω σε μητρική me crossfire?και αν έχεται κάποια άλλη μητρική να προτείνεται δεκτές όλες οι απόψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Μάρτιος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 θα πρεπει να πας σε crossfire μητρικη ναι.οπως η Asus A8R-MVP.αναμεσα στις αλλες 2 δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα.λογικα η Sli θα ειναι λιγο πιο ακριβη οποτε αν δεν το θες πας στην αλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capone1442169151 Μάρτιος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Χωρις δευτερη κουβεντα οτι και να παρεις, να ειναι ASUS για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Απρίλιος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 τα παραλες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capone1442169151 Απρίλιος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 τα παραλες.. Επειδη εχω φτιαξει πολλα μηχανακια για γνωστους και φιλους και παντα τρεχω απο εδω και απο εκει να βοηθησω, με MB MSI, Albatron και Chaintech εχουμε αντιμετωπισει οχι σοβαρα προβληματακια αλλα τετοια που να σε ενοχλουν. Μιλαω βασει εμπειριας, ουτως ή αλλως δεν παιρνω καμια ΄΄μιζα΄΄ απο ASUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Eγώ ετσι έλεγα και έστησα μηχανάκια με asus (s939) και τώρα τρεχω και δε φτάνω... μια το ένα πισι επαθε κάτι μια το άλλο μια το τριτο (ολα κιολα τρια είναι). Εχω ψιλοαγανακτήσει με αυτήν την εταιρία παρολο που ήταν η αγαπημένη μου. Παντως στον φίλο Ρ_Μ προτείνω να σκεφτεί καλά πριν πράξει, καθώς το 939 εχει πάρει την φθηνουσα το καλύτερο είναι να παιρνουμε τοπ οφ δε λαην(κολ μι DFI) μητρικές. Καλύτερα κόψε από την VGA. Και εγώ αυτό εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Απρίλιος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 δεν είμαι σίγουρος τελικά ποια εταιρία προτιμώ. πάντως αποφεύγω MSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Απρίλιος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 gigabyte και ξερο ψωμι αν θελεις να μην τρεχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Απρίλιος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Συμφωνώ για Gigabyte από άποψη αξιοπιστίας.Επίσεις οι Albatron μου έχουν βγει καλές και τίμιες...+εγγύηση Πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Απρίλιος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 κι εγω με την Msi αν και την εχω ζορισει λιγο ειναι πολυ σταθερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M Απρίλιος 3, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Παντως στον φίλο Ρ_Μ προτείνω να σκεφτεί καλά πριν πράξει, καθώς το 939 εχει πάρει την φθηνουσα το καλύτερο είναι να παιρνουμε τοπ οφ δε λαην(κολ μι DFI) μητρικές. Καλύτερα κόψε από την VGA. Και εγώ αυτό εκανα. φίλε μου σκεφτόμουνα να πάω σε pci express για καλύτερη κάρτα γραφικών. αν είναι να κόψω από εκεί κάθομαι και στο agp με την 9800 pro. αν βρω καμιά χ850χτ σε καλή τιμή ίσως και να μην μετακομίσω και να περιμένω τις νέες κάρτες γραφικών και τις νέες cpu αρχές του 2008 βασικά την θέλω για το home cinema την κάρτα γραφικών και είδα ότι οι νέες ΑΤΙ έχουν υποστήριξη για το hd video για αυτό και σκέφτομαι την αλλαγή. παιχνίδια δεν παίζω τόσο πολύ και όσα παίζω τα παίζει άνετα η 9800. ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων των παιδιών θα πέσει σκέψη για να αποφασίσω αν θα αλλάξω η όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Απρίλιος 6, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 ASUS και απο εμένα .... βλέπεις η Chaintech που πρωτοπήρα βγήκε ελλατωματική (ευτυχώς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Απρίλιος 28, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Παίδες έχω μια Chaintech VNF4 από ΠΛΑΙΣΙΟ και θέλω να αλλάξω σε άλλη γιατί είναι όλο τσαλίμια όταν κλοκάρεται. Η MSI K8N Neo4-FI είναι καλή σε o/c? Αν όχι υπάρχει καμιά SLI που να μην κάνει μια περιουσία και να είναι αξιόπιστη σε ο/c? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Απρίλιος 28, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 εγω με την Msi δεν εχω κανενα προβλημα.εχω δοκιμασει υψηλα ρευματα,fsb κλπ και δεν εχει κανει κατι.δουλευει ρολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Απρίλιος 28, 2006 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 παιδια ολες οι εταιριες βγαζουν και στραβα και καλα κομματια ειναι τι θα σουτυχη κανης την προσευχη σου και προχωρας εγω ειμαι τωρα με μια asrock sli32 μεχρι στιγμης παη μια χαρα απο κατι αλλα που ακουωμε ασυμβατοτητες με τα μεγαλα ονοματα του χωρου θελει και λιγο τυχηγια αυτο μην γραφεται μην παιρνης αυτο.... παρε εκεινο γιατι η στραβηδεν θα αργησει να γινη και θα τα ακουσεται μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Απρίλιος 29, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2006 σωστα μιλας αλλα ειναι και για τι χρηση την θελει ο αλλος.στην Asrock ας πουμε αν πας να 300ρισεις το fsb δεν............οποτε..στην δικια μου ας πουμε εχω παιξει σταθερα και 315*8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.