apotsi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2007 Με αφορμή το thread του φίλου landlover, σας δείχνω τί θα στήσω σε μία εβδομάδα και κάτι (το άλλο ΣΚ - 20/01) για ένα φίλο που του ήρθαν κάτι αναπάντεχα χρήματα και ένεκα τον ερχομό των VISTA είπε να στήσει κάτι "καλό".... :106: Εν' αναμονή λοιπόν... και δικιά σας και δικιά μου. Αν έχετε τίποτα προτάσεις για το στήσιμο ή για την αγορά, μην διστάσετε να το πείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Ιανουάριος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 :120: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Δυστυχώς δεν βοηθούν ιδιαίτερα αυτού του είδους τα posts.Ευχαριστώ πολύ,Τόλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Ιανουάριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 omgiez.....:105: :105: :116: :116: :034: το μόνο πράγμα είναι να σκεφτείς για τις μνήμες....όλα τα άλλα πιστεύω είναι μια χαρά.....:023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Δεν περιμενει λιγο να δει και την ΑΤΙ ?(με τοσα λεφτα παντως αλλαζεις αμαξι, οχι pc :003: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Ιανουάριος 11, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Μου τρεχουν τα σαλια..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 11, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Δεν περιμενει λιγο να δει και την ΑΤΙ ?Ποιές ΑΤΙ ? X1950XTX ?omgiez.....:105: :105: :116: :116: :034: το μόνο πράγμα είναι να σκεφτείς για τις μνήμες....όλα τα άλλα πιστεύω είναι μια χαρά.....:023:Τί για τις μνήμες; Επειδή είναι για SLI βάλαμε αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Ιανουάριος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Βασικά κακώς και παίρνεις πάλι αερόψυκτρα.ο Quad είναι ζεστός-ΖΕΣΤΟΣ. τόσα λεφτά δίνεις βάλε νερό τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 11, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Τόσο ΖΕΣΤΟΟΟΟΟΣ ??? Αφού η μαμήσια Intel αέρας είναι. Και θα την αντικαταστήσουμε με καλύτερη (ZALMAN). Γιατί να πάω σε νερό...; OCing ελάχιστο εώς καθόλου θα γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Ιανουάριος 11, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Ρώτα τον chosen ή ψάξε ποστ του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Ιανουάριος 11, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Δεν χρειαζεται νερακι στην CPU,αν καπου πρεπει να μπει νερο ειναι οι VGA αλλα αφου δεν υπαρχει προοπτικη OC ο αερας φτανει,αν και τετοιο συστημα αν δεν το κλοκαρεις ειναι σαν να παιρνεις ενα WV Golf και να μην το modareis :106: Επισης μια εναλλακτικη προταση στις μνημες ειναι οι supertalent οχι τοσο απο πρoσωπικη εμπειρια οσο απο την προτιμηση που δειχνουν πολλοι OCers σε αυτες.Σε τι οθονη θα παιζει το συστημα ξερεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Ιανουάριος 11, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 [off topic] Πλάκα - πλάκα ο Πλαίσιος το έβγαλε το μηνιάτικο [/off topic]Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να ανταπεξέλθει ο QX6700 στα θηρία (8800 GTX) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Ιανουάριος 11, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 εφόσον δεν θα κάνει ocing, Μια χαρά είναι το σύστημα για μένα.....άσε αυτές τις μνήμες...όσο για το SLI, marketing μου κάνει εμένα....δεν έχουν κάτι το ξεχωριστό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιανουάριος 11, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Τολη καλυτερα να πατε για την Asus striker i680 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Ιανουάριος 11, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Δυστυχώς δεν βοηθούν ιδιαίτερα αυτού του είδους τα posts.Ευχαριστώ πολύ,ΤόληςΣυγνώμη που το ποστ μου δεν σε βοήθησε όπως των αλλων παιδιών....Απλά μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά σε πράγματα που αγγίζουν σχεδόν το τέλειο.Το μόνο που μπορείς να "προσφέρεις" είναι να κάτσεις και να το "θαυμάσεις".Άμα τώρα αυτό ήταν τόσο κακό ..μάλλον κακώς που μπήκα στην διαδικασία να σου "δείξω" το πως ένιωσα με το που διάβασα το συγκεκριμένο thread.Ελπίζω μόνο τα smilies που ακολούθησαν να σε βοήθησαν ποιό πολύ από τα δικά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 11, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Ποιές ΑΤΙ ? X1950XTX ?οχι βεβαια, εννοω το R600 που θα βγει σε λιγακι. Μεσα στο μηνα απο την αγορα, μπορει να υπαρχει πολυ καλυτερη καρτα ή/και να πεσει η τιμη της 8800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 11, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Αυτή...;Συγνώμη που το ποστ μου δεν σε βοήθησε όπως των αλλων παιδιών....Απλά μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά σε πράγματα που αγγίζουν σχεδόν το τέλειο.Το μόνο που μπορείς να "προσφέρεις" είναι να κάτσεις και να το "θαυμάσεις".Άμα τώρα αυτό ήταν τόσο κακό ..μάλλον κακώς που μπήκα στην διαδικασία να σου "δείξω" το πως ένιωσα με το που διάβασα το συγκεκριμένο thread.Ελπίζω μόνο τα smilies που ακολούθησαν να σε βοήθησαν ποιό πολύ από τα δικά μουΔεν θα κάτσω να μπώ σε αντιπαράθεση μαζί σου. Είμαι στη δουλειά και δεν έχω και την τρελή όρεξη. Απλά σου υποδεικνύω με bold τις λέξεις-κλειδί στα γραφόμενά σου.Όσο για τα "smilies που ακολούθησαν", τουλάχιστον ο Indiana πρότεινε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Ιανουάριος 11, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 αυτή είναι τόλη η asus Ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 11, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Σε τι οθονη θα παιζει το συστημα ξερεις?Σε 22'' viewsonic WIDE (sorry για την καθυστέρηση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 11, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Καλυτερα θα ηταν να αλλαζε οθονη και να πηγαινε σε καμμια 20/24αρα της προκοπης με τοσα χρηματα που δινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.