sotiris Φεβρουάριος 5, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 χρειάζεσαι την extra cache και το HT όταν γράφεις στο word? μνήμη 512, η διαφορά είναι μικρή και η διαφορά υπάρχει. εγώ είπα την άποψή μου για pc γραφείου. τώρα εσύ κάνε ότι θέλεις. απλά κι ωραία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 απο εσοπ ειναι φιλε και ειναι με ΦΠΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Φεβρουάριος 5, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris χρειάζεσαι την extra cache και το HT όταν γράφεις στο word? μνήμη 512, η διαφορά είναι μικρή και η διαφορά υπάρχει. εγώ είπα την άποψή μου για pc γραφείου. τώρα εσύ κάνε ότι θέλεις. απλά κι ωραία Χμ.. ναι... βέβαια και δεν χρειάζεται, αλλα η cahce του επεξεργαστή δεν βοηθά το σύστημα να δουλεύει καλύτερα? (γιατί μπορεί να μη χρειάζεται το word αλλά τα ΧΡ που θα έχει επάνω...) Δεν απέριψα τη νπρότασή σου, αλλά το συζητάμε. Οσο για τη μικρή διαφορά στη μνήμη, εγώ βλέπω τεράστια. οταν μπουτάρει το σύστημα, ή αν έχεις μια έργασία με 180 σελίδες και εικόνες και graph, τότε πιστεύω (και το έχω εμπειρία) οτι τα 256 είναι οριακά). Βεβαια δεν είναι για μένα το συστημα, αλλα θέλω όσοι με συμβουλεύονται να παίρνουν κάτι που να το χαίρονται, είτε ξέρουν είτε όχι. Ο λόγος που δεν πρότεινα ΑΜΔ είναι διότι δεν πολυ-ξέρω απο το τι Mobo είναι καλά γι αυτά, τι άλλα εξαρτήματα αξίζουν, προβλήματα συμβατότητος κλπ. (οχι δλδ οτι στα ιντελ τα κατέχω μεσα έξω - αλοιώς δεν θα ρωτούσα) Λοιπόν, περιμένω και άλλες προτάσεις μιας και θα προτείνω Δευτέρα για το σύστημα το μεγάλο. Για το Φορητό, έχουμε περισσότερο χρόνο. (Μεχρι Τετάρτη π.χ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 5, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 για τη μνήμη είναι τεράστια η διαφορά. μικρή στην τιμή εννοούσα. εννοείται 512. η διαφορά είναι μικρή και η διαφορά υπάρχει. φυσικά δεν περίμενα να το καταλάβεις από αυτό που σου γραψα, έλεος, τα χω παίξει τελείως μου φαίνεται... η διαφορά στην τιμή είναι μικρή και η διαφορά στις επιδόσεις υπάρχει. αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 5, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=2&Catalog_Id=1&Product_Id=18509&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=2 με μια απλή tftlg 17´ 300euro Το μηχανάκι είναι απλό, πάμφθηνο και για την δουλειά που προορίζεται, είναι παραπάνω από μια χαρά.Παρεπιπτόντως, τα 569 είναι τελική με 17άρα CRT. Ζήτα να σου κάνουν μια σούμα χωρίς την CRT, αλλά με 17άρα TFT και 512Mb RAM και είσαι ο άρχων του μεσονυκτίου με 750-800 ευρώπουλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [05-02-2005 22:31] Το μηχανάκι είναι απλό, πάμφθηνο και για την δουλειά που προορίζεται, είναι παραπάνω από μια χαρά.Παρεπιπτόντως, τα 569 είναι τελική με 17άρα CRT. Ζήτα να σου κάνουν μια σούμα χωρίς την CRT, αλλά με 17άρα TFT και 512Mb RAM και είσαι ο άρχων του μεσονυκτίου με 750-800 ευρώπουλα... Σόρυ για το οφτοπικ αλλά γίνεται να αλλάξεις απο μηχανήματα-προσφορές εξαρτήματα;:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 8, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Γίνεται δε γίνεται, λέμε να το κάνει build μόνος του, κομμάτι-κομμάτι. Το ίδιο βγαίνει (αλλά δεν έχει Windows...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Φεβρουάριος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 3GHz είναι λίγο για word, exel και να βλέπεις και mail . Πρεπει να πάς τουλάχιστον σε 3600 ή athlon64 FX Παρε τα φτηνότεα components που θα βρέις απο ένα φτηνό μαγαζι και θα σαι οκ, όπως το μηχανάκι του πλαισίου πιο πάνω που πρότειναν τα παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Φεβρουάριος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 midi tower 300w τροφοδοτικό 2 usb θύρες μπροστάCpu 2.66 Celeron (Prescott) 2x256 pc3200 melco (dual channel)mobo Gigabyte 8IPE775/-G (i865intel)Fx 5200 128mb GigabyteHDD WD80G 7200rpm 8mbfloppyDVDRW Liteon keyboard microsoft multimediamouse microsoft opticalLG 1730s Τιμή (με φ.π.α.): 873.25euroΚαι με "ctrl F1" στο bios επέλεξα το "full throtle" mode και το αποτέλεσμα είναι ο 2,66 να γίνει 3,066. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Φεβρουάριος 8, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Πιστέυω ότι ένας Celeron 2,6 με 512 μνήμη έιναι ότι πρέπει και οι τιμή πάει απο 800-900To μηχάνημα απο το e-shop ή το παραπάνω του Balafoutre είναι μια χαράΜε 900 και οθόνη TFT 17"Οποιαδήποτε pci Κάρτα είναι σίγουρα καλύτερη απο μια onboard ακόμα και ή gf4 mx ή fx5200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 8, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre midi tower 300w τροφοδοτικό 2 usb θύρες μπροστάCpu 2.66 Celeron (Prescott) 2x256 pc3200 melco (dual channel)mobo Gigabyte 8IPE775/-G (i865intel)Fx 5200 128mb GigabyteHDD WD80G 7200rpm 8mbfloppyDVDRW Liteon keyboard microsoft multimediamouse microsoft opticalLG 1730s Τιμή (με φ.π.α.): 873.25euroΚαι με "ctrl F1" στο bios επέλεξα το "full throtle" mode και το αποτέλεσμα είναι ο 2,66 να γίνει 3,066. Η καλύτερη σύνθεση μέχρι τώρα (για την συγκεκριμένη περίπτωση έτσι; ).Αν κια πάλι θα άλλαζα την μητρική με κάποια που έχει και VGA on-board, Gigabyte όμως, πάντα! Οπότε το κόστος κατεβαίνει κι άλλο.Καλή τύχη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Φεβρουάριος 11, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 ΟΚ κάτι σε αυτά τα πλαίσια πρότεινα. τώρα με ρώτησε για επώνυμο μηχάνημα, είπα τα DELL που έχουν κ υποστήριξη.Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Φεβρουάριος 12, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Από φορητά, αυτά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ αξίζουν ή να προτιμήσω ένα ΗΡ. Προτιμώ να πάρω κα΄τι που ν αντέχει στο χρόνο. Απο επιδόσεις λίγο ενδιαφέρει μιας και η χρήση θα είναι για εφαρμογές γραφείου.(και τα 2 στα 825) τι να προτιμήσω;;; ΗΡ ή Πλαισιο (turboX) laptop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 12, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Στα φορητά εγώ θα προτιμούσα αυτό με τη μεγαλύτερη εγγύηση. Από εκεί και πέρα, διάλεξε το καλύτερο όνομα (turbox vs HP: δύσκολη ερώτηση...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Φεβρουάριος 14, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αυτό που με κάνει να το σκέφτομαι είναι οτι στο turboX το πάς στο πλαίσιο και την άλλη μέρα έχουν τα εξαρτήματα. Το HP πρέπει να το πάς στην αντιπροσωπεία, να περιμένεις και καμια βδομάδα (αν είσαι τυχερός και έρθουν τα εξαρτήματα). ΑΠό την άλλη, στο πλαίσιο, μετά από 3-5 χρόνια θα έχουν τα εξαρτήματα, αν κάτι χαλάσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 14, 2005 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Fujitsu-Siemens με δυο χρόνια εγγύηση ή Acer με επέκταση εγγύησης. Και πιο φτηνά θα σου βγει από ΗΡ και πιο ποιοτικό από TurboX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Φεβρουάριος 14, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Για τα Acer είχα ακούσει οτι αν παρουσιάσουν πρόβλημα, πρέπει να φύγουν για το εγωτερικό. Δεν έχουν service στην Ελλάδα, είναι έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.