Jump to content



World of Warcraft


stamatas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από PGM

Παντως η χθεσινη εξορμιση μας σαν guild στεφτηκε με επιτυχια ! Μπραβο σε ολους!.

εμ ετσι ειναι αν εχεις main tank τον battlescar και απο πισω εσυ με τη mitonga τι περιμενες ρε να χασουμε? τον καημενο τον δρακο το ματι του εβγαλες :p

Link to comment
Share on other sites

ειχα την εντυπωση οτι λειτουργουσαμε σαν κλαν, και οτι θα πηγαιναμε ΟΛΟΙ μαζι... ασχετως αν το instance ηταν για μεγαλο lvl...

Βεβαια ΜΟΛΙΣ 5' ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ειδα και το μεγαλοπρεπεστατο μυνημα..."+57lvl only"

λολ ΡΑΑΑ, 1 φορα ειπαμε να βρεθουμε και να παμε σαν guild καπου 1 μαμημενη φορα... και αντι να παμε 20-23 ατομα που ειμασταν ονλινε προτιμησατε να πατε 7-8 60 αρηδες...λολ..

και ξαναλεω, ναι το ξερω οτι το Instance ηταν για μεγαλα lvl... προσωπικα δε θα ειχα κανενα προβλημα αν ημουν 60 να παρω καποιον χαμηλοτερου λβλ μαζι μου....

τεσπα...

τι ηλιθιος που ειμαι εγω και μερικοι αλλοι που σκοτωθηκαμε για να ειμαστε παρον σε αυτο το τρομερο event...

αυτα τα γραφω μονο και μονο για τον ugurz, το pgm,το VoodooL, και το Davman, που ηταν και οι μονοι που διερωτηθηκαν " μα γιατι αυτος πατησε το /gquit" ?

καλη συνεχεια

keep on the good work Zyx...

αντε και σε κανα τετραμηνο που θα εχουν 60αρησει και αλλοι 10... θα πατε καμια 20αρια... η καλυτερη σας θα ναι... εε τους υπολοιπους μωρε.. νταξ... αλλη φορα..λολ

Link to comment
Share on other sites

καταρχην για να εξηγηθουμε. στο ubrs μπαινουν 15 ατομα max δεν μπαινουν οσοι θελουν. 2 τερον κ 57 lvl ειναι πολυ χαμηλο για το συγγεκριμενο instance διοτι απλα τραβανε ολοι την πιστα απο πολυ μακρια. μαθε πρωτα μερικα πραγματα και μετα να εισαι στην ειρωνια. αν ειναι να παμε 40 ατομα απο 30lvl και πανω onyxia να την διαλησουμε.

Link to comment
Share on other sites

Φιλαρακι αν θυμασε καλα , σου εστειλα 2 φορες μηνυμα λεγωντας σου να ερθεις ......προσωπικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πεθανω 2-3 φορες αν τραβαγες ta mobs λογω lvl. Η ολη ιστορια φανταζομαι εγινε για να παμε καπου ολοι μαζι σαν guild και οχι για καποια drops. Οταν ομως μου λες δεν πειραζει, αστο κλπ κλπ , τι περιμενεις να γινει ωρε....

Θελω να πιστευω οτι θα γυρισεις κοντα μας και οτι ηταν μια βιαστικη και πανω στα νευρα κινηση ......

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από PGM

......προσωπικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πεθανω 2-3 φορες αν τραβαγες ta mobs λογω lvl

δεν παει ετσι pgm. και δευτερον οπως ειδες πειραμε και αλους μαζι μας random αν βλεπαν 1 40lvl τι θα λεγαν? θα ερχοντουσαν? δεν θα ελεγαν αυτοι ειναι τρελοι? υπαρχουν και καποιοι κανονες. 2τερον λες για μενα zarra που καταρχην πηγα μονο και μονο για το guild χωρης να εχω καποιο συμφερον. αν ηταν εμπαινα bg που εχω να κανω πραγματα εκει και ελεγα δεν παν να κανουν μπλουμ.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 11:02]

1....Φιλαρακι αν θυμασε καλα , σου εστειλα 2 φορες μηνυμα λεγωντας σου να ερθεις ......προσωπικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πεθανω 2-3 φορες αν τραβαγες ta mobs λογω lvl.

2 ....Η ολη ιστορια φανταζομαι εγινε για να παμε καπου ολοι μαζι σαν guild και οχι για καποια drops.

1... ναι ρε συ πανο... αλλα δεν ειναι τσατσιλικι να ερθω μονο εγω? τι ειμαι δηλαδη? ο εκλεκτος? δε γουσταρω τετοιες διακρισεις και ας ειναι υπερ μου

2... Αααακριβως οπως τοπες.. κριμα που οι αλλοι δε σκεφτονται ετσι....

Link to comment
Share on other sites

Well, για drops δεν πήγαμε είναι το μόνο σίγουρο, μιας και τίποτε εκεί δεν πέφτει που να αφορά rogues(και είμασταν 3 rogues από το guild).

Ότι έγινε, έγινε για να πάει το guild σαν guild, όχι απαραίτητα να το βγάλει όλο το instance, αλλά να περάσει καλά. Μισό λεπτό όμως.

Όσοι έχετε εμπειρία από το συγκεκριμένο instance, πείτε λίγο τι πιθανότητες είχαμε με 1 healer και 5-6 40 lvl να φτάσουμε έστω στο 1ο boss, δεν μιλάω να το βγάλουμε όλο....

Να μην αναφερθώ στο ότι θα σας έπαιρνε τουλάχιστον μία ώρα να φτάσετε στο entrance του instance, από τους 58+ allies που θα σας είχαν 2 hit.

με αυτά και αυτά, σαν guild θα είχαμε καταφέρει να φάμε 2-3 ώρες για να μας καθαρίσουν τα πρώτα mobs στο instance.

Link to comment
Share on other sites

Καλά ρε παιδιά πάτε καλά ? :p

Δεν φτάνει που είστε άσχετοι για ubrs διαμαρτύρεστε κιόλας

Επίσης το να πας εσύ ζαρρα με το lvl σου θα πέθαινες ασταμάτητα και όλοι επιστροφή γενικά δεν λέει μια , άσε που δεν λέει να τρέχουν συνέχεια να τράβαγε το agro (λέμε αλλά τεσπα αυτά δεν γίνονται με τα μικρά lvl )

Τώρα αν θέλετε εμπειρίες στα high instance τότε απλά υπομονή .

Περί guild είναι μεγάλο θέμα που ανοίγεται

Από όλους ελάχιστα ξερόυν να παίζουν ουσιαστικά και με αυτά που βλέπω για να προτιμήσω εγώ το guild μονίμως για instance θα περάσει πάρα πολύς καιρός έτσι όπως είναι τώρα .(ακούω κάτι lbrs 4 ώρες .) και δεν είμαι ο μόνος

Επίσης δεν βλέπω τον λόγω της ειρωνείας

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από radiatedsoul

"εισαι κατω απο 58 lvl? συνεχισε το lvl up και βουλωσε το"

σοφα λογια απο καποιον στο guild μου

Κλασσική ανώριμη λογική πιτσιρίκου, που φτάνει 60 και νομίζει ότι είναι θεός... (ενώ 2 μέρες και 2 lvl πριν δεν έβγαζε λέξη).

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Ujin

Κλασσική ανώριμη λογική πιτσιρίκου, που φτάνει 60 και νομίζει ότι είναι θεός... (ενώ 2 μέρες και 2 lvl πριν δεν έβγαζε λέξη).

Ασε ασε...2-3 μερες λειψαμε κ εγινε μπαχαλο... :p

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Ujin

Κλασσική ανώριμη λογική πιτσιρίκου, που φτάνει 60 και νομίζει ότι είναι θεός... (ενώ 2 μέρες και 2 lvl πριν δεν έβγαζε λέξη).

hehe μπορει.

παντως αν σε ενα guild οπου οι 30ριδες και 40ριδες σου ζητανε να πατε raid στην oggrimar, σου ζητανε να πανε ubrs για να δουν πως ειναι,

να πας να τους βοηθησεις να σκωτωσουν τους 45 lvl hordes που τους σκωτωσαν στην astranal,

σου ζητανε επιμονα να πανε uldaman, dead mines, blackfantom μαζι με αλλους 4 60ρηδες για να παρουν το xp απο μερικα ελλεεινα quests.

σηζητανε ωρες επι ωρων ποιο proff ειναι καλυτερο και ψαχνουν απεγνωσμενα υλικα στο guild για να παρουν 3 skill στο tailoring που τους χριαζονται "επιγοντως".

τοτε πιστευω πως αν σε αυτο το guild βαλεις την παραπανω ατακα ως message of the day εχει καποιο νοημα και δεν θα σου φενονται απλα λογια πιτσιρικα.

εγω σε αυτη την ατακα βρισκω συμπηκνωμενο τον "οδηγο για αρχαριους"

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από JiMeS

Εγώ πάντως στεναχωρηθηκά που διαλυόμαστε έτσι κριμά:(

δεν νομιζω να διαλυθουμε. απλα ναι θα καθυστερησουμε λιγο. και παλι καποιοι μπορει να γυρισουν. το ζητημα ειναι οτι μολις 60αρισουν καποιοι θελουν να πανε mc. δεν το κατηγορο αυτο. απλα αν υπηρχε λιγο υπομονη δεν θα ειχε φυγει κανεις και σημερα θα ειμασταν πολυ καλα. εγω προτημο να παιζω και να κανω τον χαβαλε μου παρα να παω mc οχι οτι δεν θελω απλα δεν θα τα διαλυσο ολα μονο και μονο για να παω mc.

Link to comment
Share on other sites

Επειδη με εχει τυραννησει αρκετα το θεμα, η αποψη μου ειναι οτι προτιμω να ειμαι σε ενα guild που μιλαω την γλωσσα μου εστω και μεσω greekglish και να εχω 2,3 , .... Χ φιλαρακια να κανω το χαβαλε μου παρα να παω σε ενα guild με αγνωστους μονο και μονο για να παω MC. To να ειμαι σε ενα guild μεχρι 60 lvl και μετα να τους φτυνω εγω δεν το θεωρω σωστο. Αν οι kamenoi ειχαν ολους τους 60ρηδες και επαιζε μια σωστη συνεργασια με 2 αλλα guild γιατι να μην μπορουσαμε να παμε. Βεβαια αυτο προυποθετει αρκετο διαβασμα και σωστη προετοιμασια. Δεν μιλαμε για φαση , μαζευομαστε και παμε! ......

και τελος για να μην σας κουραζω .... μιλαμε για απλα ενα "ΠΑΙΧΝΙΔΙ ", αφηστε τις κοντρες , ειρωνιες κλπ κλπ ..... .....

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πιστεύω πως ο Zyx κάνει καλή δουλεία όσο αναφορά το guild.

Αυτό που λείπει κατά τη γνώμη μου και κάνει τη ζωή του πιο δύσκολη ως GM, είναι κάποιοι γραπτοί κανόνες λειτουργείας και συμπεριφοράς για το guild.

Κάποια πράγματα που εμείς θεωρούμε δεδομένα, δεν είναι για άλλους.

Αν όλοι ξέρανε επάκριβώς τι ζητάει και τι προσφέρει σε αυτούς το guild, πέρα από μια καλή παρέα online (που για μένα είναι το βασικότερο), θα είχαμε λιγοτερες παρεξηγήσεις και εντάσεις.

PGM:συμφωνώ απόλυτα.:T:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.