Jump to content



Έλεος


gijo

Recommended Posts

δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη κατηγορια αλλα ελπιζω σε μια κατατοπιστηκη απαντηση.πριν καμια βδομαζα καηκε το μοβο μου ενα dfi με σοκετ 478.πηγα και πηρα ενα asrock ακριβεσ κοδικο δεν θυμαμε.το θεμα ειναι οτι για καμια βδομαδα δουλεξε κανονικα με ενα presshot στα 3.2 ο/c στα 4 και κατι ψηλα γιατι μεχρι εκει ηταν σταθεροσ με τισ μνημεσ στα 4:5 2 twinmos του 1 γιγα.ολα καλα μεχρι που σε ενα ανηγμα του pc οταν πηγε να μπει windows η οθωνη εβγαλε no signal.το pc ανηξε κανονικα απο οθωνη τιποτα ομωσ.η καρτα γραφικων ειναι 1950 προ και την δοκιμασα και σε αλλο pc και δουλευει κανονικα δοκιμασα αλλη καρτα και παλι τιποτα.δοκιμασα clear s-mos και παλι τιποτα.τι να κανω?τι μπορει να ειναι?

Link to comment
Share on other sites

stealth το "Έλεος" ήταν χιουμοριστική απάντηση στο "ελεως" που υπήρχε στον αρχικό τίτλο , όχι στο περιεχόμενο της ερώτησης....

οκ το καταλαβαμε,αλλα θελει να σου πει ο stealth οτι ο φιλος μας εχει ενα προβλημα και ζηταει μια βοηθεια δεν ειναι αναγκη να κανουμε off topic posts χωρις να υπαρχει καποιο νοημα για την επιλυση του προβληματος του...!φιλικα παντα Χρήστος!:)

Link to comment
Share on other sites

το εχω δοκιμασει και με τισ μνημεσ.εχω τρεξει 4,5 ωρεσ memtest απο bootable cdακι και η οθωνη εδιχνε κανονικα.δοκιμασα να τα ξυλοσω ολα και παλι το ιδιο.απο τροφοδοσια εχω ενα thermaletik 550w η' 570w και ενα αγνοστου πατροσ για τα ανεμηστηρακια και το cd και φλοπι

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να είναι και θέμα λειτουργικού εφόσον λες ότι όταν πάει να τα φορτώσει δεν σου δείχνει κάτι...!δοκίμασε να μπεις με ένα live cd τον linux ή των windows...!να δούμε!και πες μας και τα μοντελα των μητρικων!

Link to comment
Share on other sites

και τα 2 ηταν καινουρια.το DFI PS83-BL ver b-1 το ειχα 5 χρονια .το αsrock p4i65G το πηρα καινουρια πριν μια βδομαδα

ναι το δοκιμασα και αυτο εκανε κανονικα εγκατασταση τα win και μολισ πηγε να μπει κανονικα στα win εσβησε παλι η οθονη.

Link to comment
Share on other sites

Δωσε μας οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις για το συστημα.

Ο δισκος δουλευει?

Δοκιμασε να κανεις boot χωρις καθολου μνημες,θα πρεπει να σου δωσει εναν beep error code.

Τελευταια λυση ειναι να δοκιμασεις να ξεκινησεις την μητρικη εξω απο το κουτι.

stealth

Link to comment
Share on other sites

ναι ο σκληροσ μπουταρει κανονικα σε αλλο pc δοκιμασα να το ξεκινησω με 4 διαφορετικεσ μνημεσ ,μονο αλλη cpu δεν εχω δοκιμασει να αλλαξω.ολα τα αλλα τα εχω δοκιμασει και σε ενα αλο πψ που εχω το οποιο και αυτο εχει βγαλει τωρα προβλημα αλλα εκεινο δεν μενιαζει και πολυ.αυτην την στηγμη δεν δινει καθολου εικονα πλεων αλλα το pc ανοιγει κανονικα.δεν την παλευω αλλο πλεων με αυτην την γκαντεμια

Link to comment
Share on other sites

Είχα μια φορα ίδιο πρόβλημα και αυτό που έκανα και τελικά όλα καλά ήταν format(ευτυχώς είχα κάνει backup τυχαία λίγο πριν)....Η κάρτα άλλωστε δεν παίζει να ήταν γιατί εφόσον σου τρέχει τα αρχικά σημαίνει όλα καλά...’μα δεν έχεις αρχεία που σε νοιάζουν και πολύ η άμα έχεις backup κανε format...Για να είσαι σίγουρος όμως δοκίμασε έναν άλλο HDD να εισαι σίγουρος

Link to comment
Share on other sites

να κανω φορματ πωσ δεν εχω καθλου εικονα πλεων

δοκιμασα χθεσ να το ξεκηνησψω χωρισ μνημακια καθολου και εγβαλε βεερ eror

θα δοκιμασω το απογευμα να το ξεκηνησω εκτοσ κουτιου.εχω δοκιμασει και με αλλο σκληρο αλλα κανει το ιδιο

Link to comment
Share on other sites

Eιδα οτι σου εδωσε beep code,αυτο ειναι καλο σημαινει οτι το Bios ειναι ενταξει.

Πρεπει να βγαλεις την μητρικη εξω απο το κουτι να την βαλεις επανω σε ενα τραπεζι και απο κατω πρεπει να βαλεις κατι πλαστικο για να μην βραχυκυκλωσει.

Επισης πρεπει να βαλεις ψυχτρα στον επεξεργαστη για να μην τον καψεις εκτος και αν μπορεις να χρησιμοποιησεις την υδροψυξη.

Μετα πρεπει να συνδεσεις το τροφοδοτικο να βαλεις επανω δισκο,καρτα γραφικων και μνημη.

Μια μνημη επανω την φορα(δοκιμασε ολες τις μνημες σου μια την καθε φορα και στα δυο slots)αν δεν δουλεψει με τις μνημες σου παρε μια απο εναν φιλο να δοκιμασεις.

Παρε το κουτι κοντα στην μητρικη και συνδεσε το ηχειο,το καλωδιο του δισκου,το reset και το power switch(δεν θυμαμαι αν εχει καποιο αλλο).

Κανε reset το CMOS οπως λεει το βιβλιο της μητρικης για μια ακομα φορα(χωρις να ειναι στο ρευμα το τροφοδοτικο)και δοκιμασε να δεις αν θα δουλεψει.

Σε καποιες μητρικες δουλευει σε καποιες οχι αλλα δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις,οταν θα πατας το power switch να ξεκινησει με το αλλο χερι κρατα πατημενο το "Insert" Key στο πληκτρολογιο μεχρι να ακουσεις το μπιπ.

Mε το F1 θα φορτωσει defaults.

Καλη τυχη.

stealth

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.