Jump to content



amd 3800+


predator71442169227

Recommended Posts

καλημερα παιδες,θελω λιγο help σχετικα με επεξεργαστες amd,εχω 2μερες τωρα το pc της κοπελιας μου για να του κανω ενα φορματ κ φτου ξανα καινουρια εγκατασταση,εχει την μητρικη gigabyte GA-M51GM-S2G,κ εχω κανει εγκατασταση vista k δυστηχως οι drivers της mobo ειναι μεχρι xp μπηκα τελοσπαντων στη gigabyte k κατεβασα drivers για την mobo,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οι επεξεργαστες αυτοι θελουν κ αυτοι καποιους drivers?γιατι κατι εχει το cd κ δεν τους ανοιγει στα vista μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?

Link to comment
Share on other sites

Αποκλείεται να μην υπάρχουν drivers για vista φίλε μου.Μην κοιτάς στη gigabyte,αλλά καλύτερα στις κατασκευάστριες εταιρείες των chipsets ,πχ 3800->amd, μητρική (Northbridge: NVIDIA® GeForce 6100,Southbridge: NVIDIA® nForce 430)-->Nvidia ,κλπ

Drivers υπάρχουν στο site της amd όπως έγραψα,αλλά λογικά ο επεξεργαστής θα λειτουργεί και χωρίς αυτούς..

Link to comment
Share on other sites

βασικα δουλευει το pc κανονικα αλλα διαβασα οτι οι επεξεργαστες της amd θελουν κ καποιους drivers extra κ επειδη το cd τα ειχε ολα fix μεσα απλα τωρα με τα vista δεν ξερω ποιους drivers να κατεβασω

Link to comment
Share on other sites

Αν περάσεις απλά το driver της κάρτας δικτύου, όλοι οι άλλοι drivers θα μπουν αυτόματα μέσω του windows update, όπως σου είπε ο pokemon640.

Από εκεί και πέρα αν τα πας όλα manual τότε

1) για chipset (περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα)

http://www.nvidia.com/object/nforce_vista64_15.18.html (64bit vista)

ή

http://www.nvidia.com/object/nforce_vista_15.18.html (32bit vista)

και τέλος

2) για τον ήχο

ftp://202.65.194.211/pc/audio/Vista_R196.exe

Για τον επεξεργαστή δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι από το internet. Τα Vista τον έχουν ήδη περασμένο. Αυτοί οι δύο οδηγοί που σου ανέφερα αρκούν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.