Jump to content



Cpu Quad+dual core duo


Sayan

Recommended Posts

Καλημερα παιδια. Τον μηνα που ακολουθει προκειται να προβω σε χτησιμo νεου συστηματος. Για κάποια parts εχω αποφασίσει για κάποια αλλα οχι ακομη. Σίγουρα θα έχει 4 gb μνημη ati 4870χ2, 1 ΤΒ σκληρο. Για τη cpu εχω προβλημα. Εχω να ασχοληθω καιρο με το αθλημα και εχω χασει τη μπαλα με τους πυρηνες. Θελω να παιζω αποκλειστικα παιχνιδια, αλλα θελω αρκετη ισχυ. Μηπως ενας quad θα ηταν επενδυση τελικα? Μηπως δεν μου χρειαζεται ακομη?

Ακουω προτασεις γενικα για μοντελα που θα συμβαδιζουν αρμονικα με την κάρτα γραφικων

Link to comment
Share on other sites

θα σε βοηθησω εγω εχω μια μητρικη των 90 eυro msi p35 fr 2

εναν 8400 ανεβασμενο στα 4.0 2χ2 giga ddr2 1066 μια ατι 4850 σε μια samsung 22αρα t220 και στα 1680χ1050 δεν μου εχει πει κανενα παιχνιδι οχι

ΥΓ πιστεψε με δυσκολα θα χρειαστεις κατι καλυτερο εκτος και αν κυνηγας

και τo τελευταιο frame

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για να μην ανοιγω καινουριο thread, ρωταω αν αξιζει η διαφορα τιμής μεταξυ q9650 και q9550. Η διαφορα τους ειναι μονο οτι ο πρωτος εχει ελαφρως μεγαλυτερη συχνοτητα ή υπαρρχουν και διαφορες στις τεχνολογιες που ενσωματωνουν?

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Επισης κατι ακομη, καπου διαβασα οτι οι quad δεν ειναι πραγματικοι τετραπυρηνοι αλλα 2x2 core duo. Ειναι αληθεια αυτο? Οι ι7, που συμφωνα με αυτη τη θεωρια ειναι πραγματικοι τετραπυρηνοι και εχουν hyper threating, κανουν τοση μεγαλη διαφορα ωστε να δικαιολογουν την τοσο μεγαλη τιμη τους?

Link to comment
Share on other sites

Eπειδη εχω μπερδευτει. Ο ι7 920 συγκριτικα με τον q9650 τα παει καλυτερα στα high end παιχνιδια? Πραγματικα εχω μπερδευτει και δεν ξερω αν πρεπει να χτισω ενα pc στον i7 920 η σε εναν quad οπως ο 9650

Παρακαλω help

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.