Jump to content



O/C on GIGABYTE GA-EP45-EXTREME ?


varachio

Recommended Posts

Δεδομένου ότι χρειάζομαι ένα socket 775 mobo για το O/C των C2D & Quad μου και επίσης δεδομένου ότι π.χ. μια rampage extreme μου πέφτει εξαιρετικά ακριβή, μιά και οτιδήποτε ακριβότερο των 150€ απορρίπτεται, κατέληξα στην GA-EP45-EXTREME. Φαίνεται ικανή απο reviews (αλλά και στο hwbot την είδα σε μια περίπτωση) να πιάσει ακόμα και 600 fsb. Την έχει δουλέψει κάποιος; Δεν είναι καθόλου φθηνή κι αυτή και δεν θα ήθελα να δώσω 145€ για να ανακαλύψω οτι έχει ταβάνι στα 500. Μια ακόμα εναλλακτική είναι η Biostar Tpower i45 που φαίνεται να έχει ίδιες επιδόσεις και ελαφρώς καλύτερη τιμή. Πείτε καμιά γνώμη γιατί δεν σηκώνει ρίσκα η τσέπη μου...

Link to comment
Share on other sites

Προφανως μιλας για καινουργια μητρικη

asus P5Q3 στα 125 ευρω

αν σε παιρνει στα 186 ευρω ASUS P5E64 WS EVOLUTION

και οι 2 το εχουν το 600 fsb

αν σε ενδιαφερει κοιτα και το στοκ του πλαισιου

τις εχει και τις 2 στα 81 την p5q3

και 116 την ASUS P5E64 WS EVOLUTION

Link to comment
Share on other sites

Ναι, μιλάω για καινούργια μητρική... Αλλά... 'Εχμ... έχω όχι και τόσο καλή εμπειρία με asus γ$μ@τ*:017:... Αλλά πάλι αν καποιος την έχει δουλέψει την μητρική η γνώμη του μετράει ασφαλώς... Την GA-EP45-EXTREME δηλ την απορρίπτετε ή απλά δεν την έχετε δοκιμάσει;

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν όπως τα είπατε... το ρισκάρισα και μάλλον έκατσε... Την πήρα την κούκλα... P5E64 WS EVOLUTION (used) λοιπόν και μέχρι στιγμής όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά... Θα είναι πολύ "ζεστό" weekend :068:

Link to comment
Share on other sites

Καλή επιλογή.

Αντε και καλά αποτελέσματα.

Υ.Σ.

...να αλλάξουμε τον τίτλο του thread ή πάμε για νέο ?

Τάσο νομίζω πως υπάρχει ήδη παλιότερο δικό σου thread για την evolution, οπότε αν έχω, που ήδη έχω, απορίες θα ποστάρω εκεί.

Να' στε καλά για την βοήθεια και το ενδιαφέρον...

varachio added 1 Minutes and 24 Seconds later...

Καλοριζικη και καλα κλοκια:024:

Ευχαριστώ Zaf... Θα προσπαθήσω :003:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.