Jump to content



Ο καφές της Παρασκευής [Θεσσαλονίκη] Reloaded


chroma

Ο καφές της παρασκευής να  

38 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Η παρέα μας το τελευταίο χρόνο μεγάλωσε αισθητά και αρκετοί ίσως θα παρατηρούν πως το γνωστό πλέον Εγκώμιο που μας φιλοξενεί δεν επαρκεί και συχνά έχουμε πρόβλημα με τις καρέκλες, το καπνό και τα ρέστα (κλασικά). Κατόπιν λαικής απαίτησης τίθεται το ερώτημα, να αλλάξουμε χώρο ή και χρόνο συνάντησης. Σε περίπτωση αλλαγής κάθε πρόταση δεκτή, προσωπικά θα διάλεγα Ραψωδία (απέναντι από το λευκό πύργο) που και χώρο έχει και θάλασσα βλέπει, κέντρο είναι να βολεύει τους περισσότερους και ο καφές δεν ..τσούζει. Μόνο μείον της περιοχής το δύσκολο παρκάρισμα.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 118
  • Created
  • Last Reply

καλημερα...

πρωτος πρωτος στο πολ εχω το 100%... nice..

ας γινει οπου να ειναι.. μιας και αμα βρεθουμε για καφε την παρασκευη (αν καταφερω και κατεβω ) θα ειναι ο πρωτος Λαμπητικος ΚΑφες....

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα προτεινα να βρουμε ενα συνοικιακο καφενε, ετσι ωστε να μην εχουμε προβλημα ΟΥΤΕ με το παρκαρισμα. Αλλωστε οι περισσοτεροι που κατεβαινουν κεντρο, με αυτοκινητο κατεβαινουν και ειναι λιγο ζορι να ψαχνεις ενα μισαωρο και βαλε για να παρκαρεις. Κατεβαινεις για καφε για να χαλαρωσεις και να πεις καμια κουβεντουλα με τα φιλαρακια, και καταληγεις με χαπια απο τα νευρα.

Link to comment
Share on other sites

αν και δεν ειμαι σαλονικιος τις λιγες φορες που σας επισκεπτομαι γουσταρω να πινω καφεδια ειτε καπου παραλιακα π.χ. λευκο πυργο ή πουθενα συνοικιακα και πιο βορεια........

ελεος με το παρακμιακο εγκωμιο και τον αθλιο καφε του...........παραδιπλα τοσα ωραια υπηρχανε....οι παραδοσεις υπαρχουν για να σπανε......:D

αντε κανονιστε καμια ναυαρινου που χει και ωραιο κοσμο......:devil:

εμας τους επισκεπτες πρεπει να μας προσεχετε στη φιλοξενια.......ακου εγκωμιο...:tongue:

Link to comment
Share on other sites

Όπου και να γίνει, ο χαβαλές θα είναι ο ίδιος. Η παρέα βγάζει τα γούστα, όχι οι σερβιτόρες που κάνουν γκριμάτσες (κι ας έχουν μερικές και "αφύσικα" μεγάλα gazoombies...)

Ψηφίζω Ραψωδία, μιας και από "τότε" επέμενα τουλάχιστον το καλοκαίρι να τον πίνουμε σε πιο θερινό μέρος.

Link to comment
Share on other sites

H ραψωδια θα μας δημιουργησει προβλημα στο παρκαρισμα.Οχι πως το εγκωμιο δεν εχει προβλημα....Οποτε καλη φαση η ραψωδια αρκει να παμε να μιλησουμε με τα αφεντικα του μαγαζιου ωστε να μας κρατανε και κανα τραπεζι....

Link to comment
Share on other sites

Η ραψωδία προσφέρεται για γιουρούσια σαν τα δικά μας. Σίγουρα δεν έχει σερβιτόρες με τις γκριμάτσες του Εγκώμιο και έχει και @ τις θέες!

Για παρκάρισμα δεν μιλώ(δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου!)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από georgesod

Καλή η ραψωδία αλλά έτσι όπως είναι τα τραπέζια δεν θα μας βολεύει να 'μαστε όλοι μαζί. Μάλλον για επιμέρους πηγαδάκια μας βλέπω

Φαίνεται δεν έχεις βρεθεί σε καφέ με το ασύρματο Θεσσαλονίκης...

50 άτομα στον πάνω όροφο.... looooool

Link to comment
Share on other sites

Την ραψωδία την γουστάρω μου θυμίζει τα μαθητικά μου χρόνια. Επίσης στο εγκωμιο τελευταία εχει πολύ φασαρία και πρέπει να ξελαριγκιζόμαστε καθε φορά ..

Απο την άλλη που να παρκάρεις για ραψωδία ... δυστιχώς προτιμώ κατί αλλο πιο ήσυχο στην περιοχή του εγκώμιου γιατί αυτό το σιχάθηκα αλλά ραψωδία δεν γουστάρω λόγω παρκαρίσματος.

Link to comment
Share on other sites

Οπως ειπε και ο Βαγκ, εγω τουλαχιστον προτεινω κατι συνοικιακο, ειτε ανατολικα, ειτε δυτικα,παντως οχι κεντρο. Ειδικα Παρασκευη απογευμα γινεται της καλομοιρας(συγγνωμη zyx) και θελει τουλαχιστον 30 λεπτα για να βρεις παρκαρισμα. Ουτε καποιο παρκινγκ εχει εκει κοντα, που θα μπορουσες να το αφησεις εστω επι πληρωμη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.