Jump to content



Πρόβλημα με Diectx 9.0c


George_K

Recommended Posts

Παιδιά προσπαθώ να εγκαταστήσω το Directx 9.0c, είτε από παιχνίδι είτε από το setup της Microsoft, αλλά τζίφος. Ενώ μου βγάζει μηνυματάκι ότι εχει εγκατασταθεί επιτυχώς και είναι έτοιμο για χρήση (αστραπιαία,όμως, χωρίς να φορτώσει καποια μπάρα με Proggress) στο dxdiag παραμένει το diectx 9.0b. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Έψαξα στο net και βρήκα αυτό το link:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;822798

Δοκίμασα όλες τις μεθόδους, αλλά τίποτα.

Καμιά άλλη ιδέα ή βοήθεια?

Link to comment
Share on other sites

Μήπως τρέχεις το αρχείο directx_9c_redist ? γιατί αυτό το μόνο που κάνει

είναι εξαγωγή των αρχείων σε κάποιο directory . Από κει εσύ πρέπει να

τρέξεις το dxsetup για να σου κάνει εγκατάσταση το directx9c

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, το πρόβλημα οφείλεται (μάλλον) στο Service Pack 2 και το αντιμετωπίζουν πολλοί. Ίσως χρειαστεί να απεγκαταστήσω το directx (αν και δεν είναι ό,τι καλύτερο) με το DirectX Happy Uninstall 1.2. Θα το επιχειρήσω και θα σας πω

Link to comment
Share on other sites

ΛΟΙΠΟΝ , ειχα αυτο το προβλημα... Εψαχνα 5 μερεσ να βρω λυση.. Ειναι κλασικο προβλημα ποια και δεν συμβαινει μονο στο SP2. Αν τρεξεις το DirectX diagnοstic θα δεις οτι καποιο αρχειο του DirectX εχει προβλημα , ειναι παλια version κτλ.. με αποτελεσμα να μην σε αφηνει να κανεις update .

Οι ΛΥΣΕΙΣ:

1. Βρες ενα προγραμμα στο νετ που λεγεται directx-dx9uninstaller.zip ή ενα αλλο που λεγεται udx.zip (directx happy uninstall , αυτο ειναι καλυτερο) , αυτα κανουν ΕΝΤΕΛΟΣ απεγκατασταση το DirectX , οποτε μετα απλος περνας την version που θελεις και ολα καλα , ΑΛΛΑ υπαρχει και μια περιπτωση να ΜΗΝ λειτουργησει και οταν πας για εγκατασταση παλι να μην κανει τιποτα.

ΟΠΟΤΕ η σιγουρη λυση ειναι να βαλεις το cd των windows XP να μπουταρεις απο αυτο και να το βαλεις να σου κανει REPAIR (οχι ρεπαιρ με κονσολα, εγκατασταση ρεπαιρ απο πανω) τα windows, ΔΕΝ θα αλαξει τιποτα στο μηχανημα σου απλος θα ξανα αντιγραψει τα original αρχεια dll κτλ απο το cd των windows (θα πρεπει να ξαναβαλεις τα update ποθ ειχες κανει απο το νετ).. Αυτη η λυση δουλευει σιγουρα!

Αυτα...

Link to comment
Share on other sites

Σε παρόμοιο πρόβλημα, άπλα είχα βγάλει το SP2 και μετά εγκτατέστησα το DX9c. Mόλις έβαζα το SP2 με γυρνούσε στο DX9b, όποτε είχα μείνει με το SP1. Είχα δοκιμάσει και DX unistall αλλα λύση δεν είχα βρει.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

λοιπον εχθες κανω κατι ιστοριες με ενα προγραμμα απο safe mode , παω μετα επανεκινηση και με το παω να δω dxdiag μπλε οθονη και ρεσταρτ, αγρια σκηνικα. Μπαινει μεσα παω να δω βλεπω 9.0Bb , και το βλεπω απο το παιχνιδι γιατι δεν ξεκιναει (ζηταει dx9.0c )

ουτε να βγαλω ουτε να βαλω μπορω , εχει κανεις καμμια ιδεα πριν ερθει ο mrformat να καθαρισει?

Link to comment
Share on other sites

Αν η διαδικασία windows repair που περιέγραψε πολύ σωστά ο φίλος παραπάνω δεν δουλέψει τότε δεν βλέπω να αποφεύγεις το format, έχουν εμφανιστεί και άλλες περιπτώσεις που η dll library έχει χτυπημένα αρχεία και ταυτόχρονα μπλοκάρει κάθε απόπειρα απεγκατάστασης - επανεγκατάστασης.

** τέτοιου είδους προβλήματα είναι το μοναδικό σημείο που δέχομαι να μου την "λέει" ο κουμπάρος μου που δουλεύει MAC.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.