Jump to content



Ποιό είναι το καλύτερο MMORPG κατά τη γνώμη σας;


DsLmaNiaC

Καλύτερο MMORPG;  

37 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ότι λέει ο τίτλος. Από τον αριθμό των MMORPG που είναι ενεργά σήμερα, αλλά και από αυτά που βρίσκονται σε φάση beta testing και development -και είναι πολλά- φαίνεται ότι πολλές εταιρίες επενδύουν σημαντικά σε αυτή την κατηγορία παιχνιδιών. Από την άλλη ολοένα αυξανόμενος αριθμός χρηστών ασχολείται με αυτά. Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο MMORPG από αυτά που έχετε παίξει και για ποιους λόγους. Π.χ. γιατί είναι καλύτερο το WOW από το Lineage2 ή το Eve on line.

Νομίζω ότι θα βοηθήσει και τους χρήστες που ενδιαφέρονται να περάσουν στο μαγικό κόσμο των MMORPG να κάνουν την καλύτερη επιλογή, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τουλάχιστον για να ευχαριστηθείς στο έπακρο οποιοδήποτε MMORPG και ειδικά τελευταίας γενιάς με όλα τα updates του θα πρέπει να συνδέεσαι σε official servers, άρα και να πληρώνεις.

Περιμένω τις γνώμες σας.

Όσον αφορά εμένα, έχω ασχοληθεί με το Anarchy on Line 2 το οποίο φάνηκε καλό αλλά το παράτησα. Δε με τράβηξε τόσο πολύ αν και σε official server. Ίσως επειδή ο κόσμος του βρίσκεται στο διάστημα και όχι σε κάποια φανταστική γη του μεσαίωνα, που τουλάχιστον εμένα με προκαλεί περισσότερο. Τώρα παίζω Lineage 2 στο bnb server και το παιχνίδι είναι σίγουρα πιο ελκυστικό οπτικά από το AOL αλλά σίγουρα πολύ πιο μονοδιάστατο σε επιλογές και τρόπο παιχνιδιού. Είναι όμως κόλλημα και με κρατάει αρκετές ώρες on line. Έπαιξα και για ένα μήνα Ultima on Line σε free server και ήταν καλό, με πολλές επιλογές και αρκετά πράγματα να κάνεις αλλά τα γραφικά του είναι άλλης εποχής.

Υ.Γ. Αν έχω αφήσει κάποιο τίτλο έξω από τις επιλογές πείτε το να το προσθέσει κάποιος moderator.

Link to comment
Share on other sites

Lineage ψήφισα, μιας και είναι το μόνο MMORPG που έχω ασχοληθεί και το μοναδικό παιχνίδι που έχω περάσει τόσες ώρες κολλημένος.

Θα ήθελα να δοκιμάσω και το WoW, αλλά χρόνος για 2 MMORPG δεν υπάρχει. Αν κάποια στιγμή μου χακάρουν το account, με βλέπω για WoW :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να δοκιμάσω Wow ή Dark Age of Camelot το οποίο έχω δει ότι έχει υψηλές βαθμολογίες στο net και μου έχουν πει φίλοι που έχουν παίξει ότι είναι πολύ καλό. Κι εγώ L2 ψήφισα γιατί από τα 3 με τα οποία ασχολήθηκα είναι το καλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Από Ultima Online, MU, LineageII και WoW που έχω δοκιμάσει, ψηφίζω WoW δαγκωτό!!!

Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται ήδη free servers αλλά έχω αποφασίσει να τα "σκάσω" στη Blizzard γιατί πραγματικά το αξίζουν.

Link to comment
Share on other sites

Προσθεσε και το Shadowbane. Εχει παρα πολυ βαθος στην δημιουργια και αναπτυξη χαρακτηρων. Δεν ειναι το καλυτερο αλλα υπερεχει πολλων. PVP & GVG based MMORPG.

Link to comment
Share on other sites

ψηφισα wow δεν θα πω ποιο ειναι καλυτερο αλλα εγω αυτο περιμενα και δεν με ενδιαιφερε τι αλλο θα βγη. γιατι οτι εχει βγαλη η blizzard ειναι κορυφη γιατι η συγγεκριμενη εταιρια εχει μια διαφορετικη φιλοσοφια θελει πρωτα να ευχαριστησει τους πελατες τις και μετα να μας ξεζουμισει και επειδη εμπιστευομαι την blizzard ξερω οτι εχει κανει απιστευτη δουλεια.

Link to comment
Share on other sites

Εγω ψήφισα Wow μιας και αυτό παίζω τελευταία και γιατί εμπιστεύομαι τη Blizzard. Το Lineage το δοκίμασα αλλά δε με κράτησε, μου φάνηκε αρκετά μονοδιάστατο.

Επίσης να ρωτήσω ολους εσάς που παίζετε L2, εαν θα πληρώνατε για να το παίξετε ή αν απλά ασχολείστε μαζί του επειδή ειναι τσάμπα...

’λλο ενα που βγαίνει σύντομα ειναι το Matrix Online, που δείχνει αρκετά καλό.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά αν και πίστευα ότι δε θα πλήρωνα ποτέ για παιχνίδι με το μήνα, τελευταία αναθεωρώ τις απόψεις μου και ευχαρίστως θα πλήρωνα για να παίζω on line, αλλά μάλλον όχι για το Lineage. Για Wow και για Daoc, αλλά και για τα αναμενόμενα Dungeons and Dragons on line και Middle earth on line τα έδινα άνετα.

Όσον αφορά το L2, ασχολήθηκα μαζί του γιατί ήταν τσάμπα αλλά συνεχίζω επειδή μου αρέσει σαν παιχνίδι και έχω αρκετά πράγματα να κάνω ακόμη πριν το βαρεθώ.

Link to comment
Share on other sites

Lineage 2 ψήφισα κι εγώ, όπως και άλλοι είναι η πρώτη μου επαφή με RPGbased παιχνίδια και με έχει κερδίσει.

Κι άλλα παιχνίδια μπορείς να παίξεις σε free servers και όχι μόνο MMORPG, και παλιότερα και τώρα, αλλά μόνο με το lineage έχω κολλήσει έτσι. Επίσης παλιότερα είχα παίξει αρκετές φορές online το Starcraft, αλλά οι δυνατότητες τότε ήταν πολύ περιορισμένες.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ Lineage 2 ψήφισα, παρόλο που δεν έχω παίξει κάποιο άλλο. Συνεπώς η ψήφος μου δεν συμβολίζει ποιο θεωρώ καλύτερο, αλλά το πόσο έχω πορωθεί με το L2.

Σχετικά με την ερώτηση του Trooper, αν δηλαδή θα πληρώνα για να το παίξω, ναι θα πλήρωνα.

Όπως ενδεχομένως θα πλήρωνα και για το WOW όταν και εφόσον αποφασίσω να ασχοληθώ μαζί του.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.