Jump to content



Σε αναζήτηση αθόρυβου Home Theater Case


viper1442169065

Recommended Posts

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή κουτιού στο σύστημα που έχω εδώ και 5-6 χρόνια για σύνδεση με την TV μου.

Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να κρατήσω όλο το παλιό hardware αν και παλιό και να τα περάσω σε ένα νέο οικονομικό κουτί.

Όμως η δυσκολία είναι ότι έχω μητρική ATX και άρα το νέο κουτί που με ενδιαφέρει που πρέπει να είναι επιτραπέζιο, θα πρέπει να έχει και τον ανάλογο χώρο μέσα. Πολύ σημαντικό είναι επίσης να προσφέρει αθόρυβη λειτουργία, άσχετα από τον ήχο που ίσως ακούγεται από την ψύκτρα της cpu και του τροφοδοτικού που έχω και που είναι σε αρκετά χαμηλά επίπεδα.

Προτάσεις;

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει δεν κοιτούσα την εμφάνιση και το ξέρω ότι θα είναι ογκώδες τέτοιο μεγάλο pc κουτί.

Από την άλλη έχεις windows και hardware που ξέρεις πώς δουλεύουν για χρήση κυρίως multimedia (Hd και SD ταινίες) σε συνδυασμό με στερεοφωνικό σύστημα με DTS 5:1.

To νέο σύστημα με android που κοιτάω σίγουρα είναι πιο μαζεμένο, πιο γρήγορο, δεν καίει τίποτα σε σχέση με 1 κανονικό pc, απλά δεν ξέρω πώς θα τα πηγαίνει ο RK3188 στα 1080p και αν θα παίζει σωστά το 5:1. H μονάδα που κοιτάω (CS968) έχει κόστος γύρω στα 65€, απλά δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ ευρέως και για αυτό ακόμα είμαι σκεπτικός.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχεις πρόβλημα με την εμφάνιση, τότε ένα οποιοδήποτε case που δεν είναι αντιαισθητικό όταν το ξαπλώσεις σαν desktop θα σου έκανε μια χαρά την δουλειά. Εκτός και αν δεν έχεις αρκετό χώρο ως προς το ύψος (αν θέλεις να το χώσεις μέσα σε κάποιο ράφι). Εκεί περιορίζονται οι επιλογές, αλλά υπάρχουν αρκετές.

Link to comment
Share on other sites

O RK3188 μπορεί να χειρίζεται τα 1080p αλλά ο Α31 είναι ακόμη καλύτερος σε αυτά.

Έχω παίξει full hd στο Μ6 μου άνετα...

Για τον ήχο δε σκαμπάζω, αλλά αν τα συνδέσεις με hdmi υποψιάζομαι ότι η πληροφορία του ήχου θα περνάει από την hdmi κι έτσι θα είναι έργο του ενισχυτή να κάνει τα υπόλοιπα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.