Jump to content



Μη εγγεγραμένο στο δίκτυο (Samsung Galaxy S3 GT-I9300)


mikros2565

Recommended Posts

Καλησπέρα στη παρέα.

Μου έφεραν ένα Samsung Galaxy S3 GT-I9300 το οποίο δεν άνοιγε. (Απ' ότι κατάλαβα είχε πάει στη διαχείριση εφαρμογών και είχε σβήσει αρχεία του android. Πέρασα από το Kies την stock rom αλλά τίποτα. Πέρασα με το odin stock rom πάλι τίποτα. Στο recovery mode μου έβγαζε ότι δεν βρέθηκε ένα αρχείο "/efs". Βρήκα από google το ένα αρχείο το πέρασα με odin και άνοιξε απλά ήταν ενεργοποιημένο το factory mode. Αναγκάστηκα και έκανα root access για να βγω από factory mode. Όλα οκ και λέω το έφτιαξα. Αμ' δε... Βάζοντας sim βγάζει να βαλω pin δείχνει σήμα αλλά λέει " Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης". Μόλις πάω να πάρω τηλ μου λέει "Μη εγγεγραμένο στο δίκτυο" και όταν με καλούν χτυπάει κανονικά στον καλούντα αλλά σε μένα δεν δείχνει τίποτα. Έχουμε καμιά ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

Ναι COSMOTE έχει. Η Πρώτη που πέρασα ήταν η stock ελληνική, η stock που πέρασα ήταν αυτή : http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-android-revolution-hd-52-0-android-t1797334(ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα για τον σύνδεσμο).

Link to comment
Share on other sites

για το cosmote ημουν σίγουρη. Δοκιμασε να περάσεις χειροκινητα τις ρυθμίσεις. επισης επειδη το ειδα απο κινητιο καπως γρηγορα το θεμα στο χδα δε πρεπει να ειναι η στοκ ρομμαυτη που εβαλες αλλα μια με στοκ look. Αν δε φτιαξει και χειροκινητα δε κατεβαζεις τη στοκ απο τη σαμσουνγκ να τη περασεις με οντιν? (και αυτο μιας και εγιναν πολλα μέχρι να φτάσεις στο σημειο να ανοιξει)

 

Επίσης πριν απο αυτό μπορείς να δοκιμασρις να πας στο setting, wireless and network, mobile network και να πατησεις το home με το power για 10 με 15 δευτερολεπτα. Θα αναβοσβησει και θα κανει επανεκκινηση λογικα. Δες αν εφτιαξε με αυτο

Link to comment
Share on other sites

Download αυτό εδώ : http://www.sammobile.com/firmwares/download/27404/I9300XXUGNA5_I9300COSGNB3_COS/factory reset πριν εγκατάσταση με odin factory reset πάλι και άνοιγμα. Ζητάει Pin και πάλι τα ίδια.....! :( :( :( Με έχει πιάσει πονοκέφαλος μια βδομάδα τώρα.....! Ιδέα;;;;

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασες το χειροκινητο που σου είπα; Εβαλες έβγαλες την sim?

Όταν λες χειροκίνητα. Το μόνο που έκανα ήταν αναζήτηση δικτύου και όταν πατάω πάνω στο COSMOTE που λέει ότι δεν ήταν δυνατή η σύνδεση. Τώρα έχω μέσα Vodafone SIM και πάλι τα ίδια....! Ξέρεις άλλον τρόπο για χειροκίνητα.....?

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω εντόπισα το πρόβλημα...Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως διορθώνεται.. :( (Υ.Γ. Μια εξυπηρέτηση στον πεθερό μου πήγα να κάνω δεν είμαι "επαγγελματίας" στα κινητά με Η/Υ ασχολούμαι). :D Ρίξτε μια ματιά στις φώτο. Δοκίμασα και πέρασα και stock rom σε 4.1 Android αλλά τίποτα.

 

image3_zps3gitfdu2.jpg

 

image2_zpsg6jnb5y1.jpg

 

image1_zpsjjdr481m.jpg

Link to comment
Share on other sites

To EFS partition είναι ακόμα corrupted, γι'αυτό δεν μπορεί να διαβάσει το κινητό σου τον σειριακό και το ΙΜΕΙ. Το 0049 είναι ένα γενικό ΙΜΕΙ που χρησιμοποιεί σ'αυτή την περίπτωση.

Δεν ξέρω αν έχεις δει αυτό το thread στο XDA(http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/general/ref-imei-efs-stuff-i9300-including-t2393289), αλλά είναι από τα πιο αναλυτικά για το S3. Αν δεν παίξει κάτι απο κεί...πειραματίσου κι άλλο!.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά το ξέρω γίνομαι κουραστικός αλλά όπως είπα δεν το κάνω για επάγγελμα απλά μια εξυπηρέτηση κάνω στον πεθερό μου. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Ή αν υπάρχει κάτι σε ελληνικό site? Συγνώμη και πάλι και ευχαριστώ για τον έως τώρα χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος γιατί δεν έχω το κινητό σου μπροστά μου. Στο πρώτο ποστ στο σύνδεσμο που παρέθεσα έχει αναλυτικά τι και πως για το efs, πως να βρεις τι rom & baseband έχεις, και τι να κάνεις για να το φτιάξεις στις περισσότερες περιπτώσεις. Το μόνο που υποψιάζομαι απ'όσα μας έδειξες ότι κάτι έχει παιχτεί με την έκδοση του baseband που έχει η rom που έβαλες, ψάξτο λίγο μήπως βρεις την άλλη έκδοση.

 

Επίσης έχει σε ένα σημείο μια λίστα με εφαρμογές που μπορείς να δοκιμάσεις για να επαναφέρουν το /efs.

 

Σαν εύκολη λύση με άγνωστες πιθανότητες επιτυχίας, βάλε μια παλιότερη stock rom και άσε το Kies να κάνει ξανά update στην 4.3.

 

ΥΓ.: Σχεδόν κανείς μας απο δω μέσα δεν το "κάνει για επάγγελμα".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.