Jump to content

Καφετο κορσα @σαβκο

GoMaR

Recommended Posts

• Replies 398
  • Created
  • Last Reply

Δεν προλαβαίνω να έρθω. Αν το ήξερα από χθες θα τα είχα κανονίσει αλλιώς.  Καλά να περάσετε.

Δεν προλαβαίνω να έρθω. Αν το ήξερα από χθες θα τα είχα κανονίσει αλλιώς. Καλά να περάσετε.

Αχ αυτό το rfactor... ???

Θα πάει κανείς στις 7? Ή θα είμαι μόνος μου αν ξεκινησω τώρα???

Αχ αυτό το rfactor... ???

Μολις πάρκαρα.

Σε 5-10 είμαι εκει,.

Θα κραταω ένα τριαντάφυλλο...

Χαχαχα, εγώ μια g27 [emoji14]

Σε 5' είμαι εκεί

Εξω κάθομαι δίπλα στην πισίνα, φοράω ένα μπεζ μπουφάν και μελαγχολικό βλέμμα [emoji14]

Αχ αυτό το rfactor...

Καμία σχέση ρε τρελέ χαχαχαχα

Εκατσε babysitting γιατι η σύζυγος ειναι off με αυχενικο. Κριμα. Εχω και γω μελαγχολικο βλεμα [emoji14]

Παιδια στο θεμα μπορουμε να παιξουμε κ μεις μπαλα για τους δικους μας καφεδες η μηπως να ανοιξουμε ακομα ενα θεμα ?? :p  :p

Παιδια στο θεμα μπορουμε να παιξουμε κ μεις μπαλα για τους δικους μας καφεδες η μηπως να ανοιξουμε ακομα ενα θεμα ?? :p  :p

οτι πει ο @sstav, :hehe:

Σουπερ ηταν ! χαρηκα που ξανα βρεθηκαμε με τα παιδια.Ειχαμε και νεα μελη.Την επομενη φορα πιο πολλοι!

Πολύ ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα - παρ' όλα αυτά ξεπάγιασα δίπλα στη πισίνα... :fie: Κρίμα που δεν τα καταφέρατε οι υπόλοιποι.

Κυριάκο και Γιάννη την επόμενη εβδομάδα έχουμε Fanatec test ride. @wolves Κώστα και εσύ! Θα φτιάξω ένα ΠΜ να τα κανονίσουμε εκεί!

Μην κάνετε το λάθος. Ποιος επιστρέφει μετά στις απλές...

Ποσο μαλλον, ουτε στις απλες.... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.