Δημοφιλής Δημοσίευση tragikos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2015 Καλησπέρα σας! θα ξεκινήσω λέγοντας το προφανές ότι ιντερνετικά είμαι ο gamer, reviewer, moderator tragikos αλλά στην πραγματική μου ζωή δηλώνω προγραμματιστής. Το τελευταίο διάστημα λοιπόν μαζί με άλλα δύο άτομα έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια στο κομμάτι του Android Development και εδώ και σχεδόν δύο βδομάδες βγάλαμε στο market την εφαρμογή μας με όνομα "Πες το με". Αν και ακόμα σε εμβρυικό στάδιο θεωρούμε ότι αρέσει στον κόσμο και σίγουρα στις παρέες μας διασκεδάζουμε παίζοντας την. Πρόκειται για ένα παιχνίδι παρέας, παίζεται παντού και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα Android κινητό και φυσικά την παρέα σας με όρεξη! Υπάρχουν 4 τύποι παιχνιδιού Πες το με: - μια ΛΕΞΗ Οι παίκτες προσπαθούν να περιγράψουν την κάρτα σε ένα παίκτη της ομάδας τους λέγοντας ο καθένας με την σειρά του μία και μόνο λέξη. Παρότι δεν υπάρχει περιορισμός στον συνολικό αριθμό των λέξεων που θα πουν οι παίκτες, εκείνος που προσπαθεί να βρει την κάρτα έχει μόνο μία προσπάθεια - ένα ΦΩΝΗΕΝ Ένας παίκτης προσπαθεί να κάνει τους συμπαίκτες τους να μαντέψουν την κάρτα περιγράφοντας την, αντικαθιστώντας όλα τα φωνήεντα σε αυτά που λέει με το φωνήεν που του δίνεται. Π.χ. με το γράμμα «Α» το «Καλή διασκέδαση!» γίνεται «Καλά δαασκάδασα!». - ένα ΝΤΙΝ Ένας παίκτης προσπαθεί να κάνει τους συμπαίκτες τους να μαντέψουν το τραγούδι της κάρτας, κάνοντας μόνο τον ήχο «ΝΤΙΝ» και χωρίς να λέει ποτέ τα λόγια. - ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ Η κλασική παντομίμα! Ένας παίκτης περιγράφει στους συμπαίκτες του χωρίς να κάνει τον παραμικρό ήχο Μπορείτε να την βρείτε και να την κατεβάσετε στο Google Play. Θα χαρώ πολύ να ακούσω σχόλια καθώς και προτάσεις για βελτίωση. Αξιολογήστε τη θετικά αν σας αρέσει, ή πείτε μου σε αυτό το θέμα (ή προσωπικά σε μήνυμα) τι δεν σας άρεσε για να το διορθώσουμε αν αυτό είναι δυνατόν. Για όσους ενδιαφέρονται έχει γίνει ενσωμάτωση των Google Play Services οπότε μπορείτε να ξεκλειδώσετε παίζοντας διάφορα επιτεύγματα! Αν θέλετε μπορείτε επίσης να μας βρείτε σε Facebook, Twitter, Google+ ή στην ιστοσελίδα μας. Καλή σας διασκέδαση! 32
tommybertsen Δεκέμβριος 10, 2015 #2 Δεκέμβριος 10, 2015 Ανυπομονω να παιξω με την κοπελα μου :D Φοβερη ιδεα! Δε ξερω αν εχει κατι παρομοιο , αλλα δε με νοιαζει κιολας! Καταλληλο οχι μονο για το βαρετο γαμο της ξαδερφης του μπατζανακη της θειας του κολλητου αλλα και για την αναμονη στους γιατρους 1
SpirosKGR Δεκέμβριος 10, 2015 #3 Δεκέμβριος 10, 2015 Ωραίος ! Θα το δοκιμάσουμε μπράβο για τη προσπάθεια!! 1
tragikos Ιανουάριος 29, 2016 Author #5 Ιανουάριος 29, 2016 Εδώ και κάποιες μέρες ξεπεράσαμε τις 10.000 λήψεις τα 200 review scores (4.8 MO) και βγάλαμε νέα έκδοση με περισσότερες λέξεις και τραγούδια καθώς και μία νέα επιλογή για "γρήγορη" παντομίμα. Δεν ξέρω ποιοι από εσάς εδώ το έχουν παίξει, αλλά σίγουρα θέλουμε την άποψη σας θετική ή αρνητική 7
roybatty Ιανουάριος 30, 2016 #7 Ιανουάριος 30, 2016 Καλή η προσπάθεια,αλλά ένας ορθογραφικός έλεγχος είναι πάντα χρήσιμος...είναι το "φυτίλι" ή "φιτίλι". 1
artyom Ιανουάριος 30, 2016 #8 Ιανουάριος 30, 2016 Με το ΦΩΝΗΕΝ εχω ριξει ΑΠΕΙΡΟ γελιο με τη παρεα. Πολυ καλο. Το παντομιμα εχει δυσκολα με πολυ γελιο επισης. Good job 1
tragikos Ιανουάριος 31, 2016 Author #9 Ιανουάριος 31, 2016 Καλή η προσπάθεια,αλλά ένας ορθογραφικός έλεγχος είναι πάντα χρήσιμος...είναι το "φυτίλι" ή "φιτίλι". Περίεργο, πάντα νόμιζα ότι το φιτίλι γράφεται με ύψιλον. Μακάρι το μοναδικό πρόβλημα που βρίσκεις την εφαρμογή να είναι ένα ορθογραφικό μέσα σε 3 χιλιάδες+ λήμματα που έχουμε. Θα φροντίσουμε στην επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής να το αλλάξουμε. Δε θα θέλαμε να μας πουν και ανορθόγραφους. Για την ιστορία πάντως το φιτίλι στον ορθογραφικό έλεγχο του word (απ' όπου αν θυμάμαι καλά περνούσαμε τις λέξεις) περνάει και ως φυτίλι, άσε που η Google όταν γράψεις φιτίλι στην αναζήτηση σε ρωτάει "Μήπως εννοείτε φυτίλι" Όπως και να έχει πάντως χαίρομαι που κατέβασες την εφαρμογή μας και ελπίζω να πέρασες καλά παίζοντας την! Με το ΦΩΝΗΕΝ εχω ριξει ΑΠΕΙΡΟ γελιο με τη παρεα. Πολυ καλο. Το παντομιμα εχει δυσκολα με πολυ γελιο επισης. Good job Αν σου αρέσει η παντομίμα, δοκίμασε και την "γρήγορη" που μπήκε με το νέο update 1
Recommended Posts