Chosen Μάρτιος 9, 2005 #21 Μάρτιος 9, 2005 Ψιλοάσχετο με το (χρησιμότατο κατά τ'άλλα) poll, αλλά έχει πλάκα:-Ανθρωπολογικό project-1) Αλλάζετε κρυφά το περιεχόμενο του δοχείου καφέ της δουλειάς σας με decaf.2) Φροντίζετε να περιέχει πάντα και μόνο decaf για 2 βδομάδες.3) Μετά το πέρας των 2 βδομάδων, αλλάζετε νωρίς το πρωί όλο τον decaf με Gold Blend extra strong.4) Έχετε μαζί σας μια βιντεοκάμερα...:devil:
JimmyFox Μάρτιος 9, 2005 #23 Μάρτιος 9, 2005 Ελληνικό σκέτο στην Ελλάδα (της θειας της Σμυρνιάς)Espresso σκέτο στην Ιταλία (ΟΧΙ από μηχανή)
alex_000 Μάρτιος 9, 2005 #24 Μάρτιος 9, 2005 Δεν πίνω καφέ αλλά και να έπινα πάλι άκυρο θα ήταν το thread.
Tsunami Μάρτιος 9, 2005 #25 Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Ψιλοάσχετο με το (χρησιμότατο κατά τ'άλλα) poll, αλλά έχει πλάκα:-Ανθρωπολογικό project-1) Αλλάζετε κρυφά το περιεχόμενο του δοχείου καφέ της δουλειάς σας με decaf.2) Φροντίζετε να περιέχει πάντα και μόνο decaf για 2 βδομάδες.3) Μετά το πέρας των 2 βδομάδων, αλλάζετε νωρίς το πρωί όλο τον decaf με Gold Blend extra strong.4) Έχετε μαζί σας μια βιντεοκάμερα...:devil: Στο έχω πει ποτέ οτι ώρες ώρες είσαι πολύ κακός?Όχι?Ε στο λέω τώρα...ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ:devil: :devil: :devil:
billaras1234 Μάρτιος 10, 2005 #29 Μάρτιος 10, 2005 22.64% φραπεσ γλυκος με γαλα!ετσι ετσι...σταθερες αξιες...ρε παιδια σε ποιο χωριο τον λενε φραπενε?μπρρρρρ γιελα δω μαρι..κιτσ κιτσ κιτσ ιου!
schumifer Μάρτιος 11, 2005 #31 Μάρτιος 11, 2005 Δε συμπαθώ τους καφέδες .Όταν πρέπει να μείνω ξύπνιος για διάβασμα τότε φραπέ (χειμώνα-καλοκαίρι) με 2 κουταλιές σούπας καφέ και 3,5 της σούπας ζάχαρη. Να τ' αφησω?
FrOsT Μάρτιος 11, 2005 #32 Μάρτιος 11, 2005 Φραπε σκέτο αχτύπητο. Αρχική απάντηση από totally_wired Ή πίνεις καφέ ή πίνεις γάλα με ζάχαρη και λίγο καφέ... Σε αυτό συμφωνώ ή πίνεις καφέ ή κάτι που έχει μέσα λίγο καφέ...
Borg Μάρτιος 11, 2005 #33 Μάρτιος 11, 2005 Δεν τον περνώ τον δίνω . διαφορους , αναλογα τα γουστα και τις μερες φραπε/νες γλυκος με γαλα ελληνικος γλυκος φιλτρου με γευση φραπε με παγωτο
Chosen Μάρτιος 11, 2005 #34 Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Φραπε σκέτο αχτύπητο. Φάσκεις και αντιφάσκεις αγαπητέ (frappé="χτυπημένος") Καπουτσίνο, νες και φραπέ. Όλα με ζάχαρη "στη μύτη" του κουταλιού.
FrOsT Μάρτιος 12, 2005 #36 Μάρτιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Φάσκεις και αντιφάσκεις αγαπητέ (frappé="χτυπημένος") Δηλαδή ποιος είναι ο σωστός τρόπος να παραγγέλνω καφέ??? Συνήθως όταν παραγγέλνω καφέ δεν έχω πρόβλημα με το αχτύπητο αλλά με το σκέτο!!! Έχει τύχει 3-4 φορές να μου βάλουν και ζάχαρη (λίγη μεν αλλά είχε) και όταν τους είπα ότι δεν είναι αυτό που παρήγγειλα με ρώτησαν: "Τελείως σκέτο?"
antonisk7 Μάρτιος 12, 2005 #37 Μάρτιος 12, 2005 Προς όλους που πίνουν τον φραπέ αχτύπητο, σκέτο, πιο αντρικό ρε παιδί μου (χώρις γάλα, ζάχαρη, νερό κτλ ), άμα υποφέρετε από καούρες , πόνο στο στομάχι , εντερικές διαταραχές, αυπνίες και ταχυκαρδίες να ξέρετε από τι είναι.....
Chosen Μάρτιος 12, 2005 #38 Μάρτιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από antonisk7 Προς όλους που πίνουν τον φραπέ αχτύπητο, σκέτο, πιο αντρικό ρε παιδί μου (χώρις γάλα, ζάχαρη, νερό κτλ ), άμα υποφέρετε από καούρες , πόνο στο στομάχι , εντερικές διαταραχές, αυπνίες και ταχυκαρδίες να ξέρετε από τι είναι..... Πονάν ωρέ τα παλικάρια;...
sisman Μάρτιος 12, 2005 #39 Μάρτιος 12, 2005 Παντα φιλτρου οταν ειμαι στο σπιτι και εξω, νες-φραπε με μιση κουταλια ζαχαρη χωρις γαλα. Να εχει και τη γευση του ο καφες.
antonisk7 Μάρτιος 13, 2005 #40 Μάρτιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Πονάν ωρέ τα παλικάρια;... Aν κρίνω από το slideshow στο avatar σου , ....πρεπει να υποφέρουν, λολ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.