Jump to content



Το Shadow of the Beast για το PS4 θα περιλαμβάνει και το αυθεντικό της Amiga


Recommended Posts

Το Shadow of the Beast ήταν ένα παιχνίδι που έκανε αίσθηση το 1989 όταν πρωτοκυκλοφόρησε, τόσο για τα γραφικά του όσο και για τον ήχο του, ιδίως το soundtrack του David Whittaker. Το παιχνίδι βέβαια έγινε πασίγνωστο και από το γεγονός ότι ήταν παν-δύσκολο! Η Heavy Spectrum ανακοίνωσε ότι στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει για το PS4 θα συμπεριλάβει και το αυθεντικό παιχνίδι που είχε κυκλοφορήσει για την Amiga της Commodore, με την διαφορά ότι, πέραν από κάποιες αλλαγές για να ικανοποιήσουν οπτικά τον σύγχρονο gamer, θα διαθέτει και άπειρες ζωές, ώστε να κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο.

 

shadow of the beast.jpg

 

 

Πηγή: Shadow of the Beast reboot to bundle original game | bit-gamer.net

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις το shadow of the beast με την μουσική του original αλλά να ακούσεις μόνο τη μουσική του παλαιού . Όπλα αυτά βέβαια μαζεύοντας πόντους παίζοντας το νέο :) τίποτα δεν είναι απλό :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.