Jump to content



Dell Latitude E7270/7470 series topic


Recommended Posts

Αυτό με το μικρό μέγεθος του πληκτρολογίου είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα από την πρώτη στιγμή το μάτι μου χτύπησε εκέι και αργότερα και το χέρι. Φαντάζομαι όμως συνηθίζεται. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνεις τέτοιου είδους αλλαγές σε πετυχημένο μοντέλο. Πολλά dell είναι ελαττωματικά από το εργοστάσιο πλέον… όλες οι σειρές φτηνά και ακριβά. Η ποιότητα κατασκευής είναι πρόβλημα των καιρών νομίζω για την πλειονότητα των φορητών υπολογιστών

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

H σειρά 7χχχ είναι μεν επαγγελματική αλλά έχει στόχο την μέγιστη δυνατή φορητότητα. Σε σχέση με τισ προηγούμενες 7χχχ σειρές, στην τελευταία έχουμε μικρότερες διαστάσεις και μικροτερο βάρος ή όχι? Στο κυνήγι του χιλιοστού και του γραμμαρίου δικαιολογούνται μερικά πταίσματα αλλά αυτά που αναφέρεις Zak παρα είναι. 

 

Προσωπικά πιστευώ ότι η Dell βγήκε off-side όταν κατάργησε την σειρά E6xxx της οποίας είμαι φαν και συγκεκριμένα της Ε64xx.

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Φορητότητα ναι, αλλά κάποια πράγματα που κόπηκαν είναι κραυγαλέα και δεν έπρεπε να σταματήσουν να υπάρχουν. Το πληκτρολόγιο κυρίως αλλά και η αλλαγή της μπαταρίας. Η προηγούμενη σειρά είχε ελάχιστη διαφορά στο βάρος (ή και καθόλου) και τα είχε όλα τα παραπάνω. Τώρα δεν ξέρω τι έγινε.

 

Επίσης φανατικός της σειράς 64χχ. Αυτό που με πείραξε πιο πολύ με την 64χχ σειρά είναι πως δεν υπάρχει πλέον σαν επιλογή. Αν θέλεις Latitude μεγάλο αγοράζεις 7χ70 με ότι αυτό συνεπάγεται (μικρό επεξεργαστή, λίγη μνήμη κτλ). Αν θέλεις κάτι παραπάνω, πηγαίνεις για Precision 15αρι.

Παλιότερα τα Latitude έδιναν περισσότερες δυνατότητες (η σειρά 64χχ) στις 14 ίντσες. Τώρα αναγκαστικά πας για 15.6 αν θέλεις το κάτι παραπάνω.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Έκατσα και μέτρησα σήμερα τα πληκτρολόγια. Εντάξει, ξέφυγαν τελείως. Το πληκτρολόγιο του 7240/7250 με το 7270 έχουν 3+ εκατοστά διαφορά στο πλάτος. Από 28.6 νομίζω στα 25.4 εκατοστά. Δηλαδή δεν φτάνει που ήταν μικρό, το έκαναν ακόμα μικρότερο. Το κορυφαίο είναι πως και το 7470 έχει ακριβώς το ίδιο μικρό πληκτρολόγιο.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Διόρθωση και συγγνώμη για το λάθος. Το πληκτρολόγιο του 7470 αν και μικρότερο, δεν είναι ίδιο με των 7270. Είναι 27 εκατοστά στο πλάτος.

Δυστυχώς το ίδιο μικρό πληκτρολόγιο με το 7470 έχει και το Precision 7710 που έχω όπως επίσης και το Precision 5510 που πήρα για συνάδελφο.

 

Έγινε επεξεργασία από jax7480
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Επαναφέρω το θέμα με ένα μικρό update. Σε πέντε από τα 15 συνολικά 7270 που είχα στην παραγγελία μου, αλλάχτηκε μητρική γιατί τα λάπτοπ "αργοπέθαιναν". Παρουσίασαν θέματα με ξαφνικά blue screens και shut down, χωρίς να φαίνεται τι φταίει ακόμα και μέσα από τα diagnostics της Dell. Η Dell αποφάσισε αλλαγή μητρικής.

Όλα είχαν τελευταίους drivers και BIOS. Αν θα στρώσει η κατάσταση ή όχι θα φανεί στο μέλλον. Θα ρίξω update αν αλλάξει κάτι.

Πολύ λυπηρό. Έχω χάσει απίστευτες εργατοώρες (μαζί με άλλους από το tech support της εταιρείας μου) για τα συγκεκριμένα για να μην πω για τις ώρες που έχουν χάσει οι υπάλληλοι της εταιρείας (με χαμένα documents που δεν έγιναν save κτλ).

 

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.