Jump to content


Αγορά ψηφιακής έως 150 ευρώ


Recommended Posts

Μιας και η Nikon S230 μετά από 6μιση χρονια μας άφησε από μπαταρία είμαι σε αναζήτηση ψηφιακής για γενική χρήση έως 150 ευρώ.

 

Αρχικά είχα σε shortlist τις Sony W830, Panasonic SZ10 και Nikon S3700  αλλά μετά είδα ότι το πλαίσιο έχει βγάλει στα 149 ευρώ την Nikon S7000 (και έγινε και price match από διάφορα άλλα καταστήματα φωτογραφικών) και έμπλεξα ακόμα περισσότερο.

 

Για πείτε καμιά ιδέα...

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Στα χαρτιά λίγο καλύτερη φαίνεται η Panasonic Lumix DMC-SZ10 ( η οποία βγήκε το 2015 μαζί με την  Nikon Coolpix S3700 ) όσο αφορά το λίγο μεγαλύτερο εστιακό μήκος του φακού, λίγο ποιο φωτεινός, μεγαλύτερο ψηφιακό ζουμ και σπαστή οθόνη που είναι 3" σε σχέση πχ με τις Sony Cyber-shot DSC-W830 που είναι 2,7"  και έχει βγει το 2014.
Αν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω πας άνετα σε  Panasonic μιας και οι 3 μηχανές έχουν αισθητήρα 1/2.33", τραβάνε μόνο jpeg format και βίντεο 1280χ720.

Έγινε επεξεργασία από Peter Parker
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.