Jump to content



Eshop crazy Sundays MUSHKIN TRIACTOR 480GB @106.9Ευρώ


Recommended Posts

αν και δεν τον έχω ,
απλός tlc είναι επιπέδου crucial bx200

το χαρακτηριστικό γράφημα που δεν τον κολακεύει

Mushkin-Triactor-SSD-30GB-file-Transfer.

 

βέβαια τώρα ποιος κάνει 30gb seq μεταφορές είναι άλλο θέμα....
το καλό είναι ότι δίνει 2 million hours mtbf(και όχι πχ 1.5 που δίνει ο trion150) και 3 χρόνια εγγύηση

γενικά για απλή χρήση νομίζω πως είναι οκ
τα δύσκολα αρχίζουν με πολλές μεταφορές(εξάλλου γιατί να πάρεις 480ssd αν δεν έχεις ανάγκη για γρήγορες μεταφορές σε μεγαλούτσικα και αρκετά αρχεία)

Έγινε επεξεργασία από shattered
Link to comment
Share on other sites

writing sequential speed 120MB/s ειχε ο Χ25-Μ 160GB που ειχα... πριν 7 χρονια. Αν τα πηγαινει το ιδιο "καλα" και στα random read/writes τοτε ειναι μια καλη επιλογη να τον αποφύγετε. 

 

edit: απο το review νορμαλ δισκακι φαινεται. στα random θα δουλεψει σωστα γιατι εχει την cache και στα sequential πατωνει μολις τελειωσει η cache και αρχισει να γραφει απευθείας στις TLC. 

Θα σας ελεγα αγοραστε αφοβα αλλα οχι απο το eshop.

 

Έγινε επεξεργασία από jax7480
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Οι φθηνοί TLC έχουν περιορισμένο κύκλο εγγραφών επανεγγραφών. Ένας patriot blast που πήρα για γνωριμία με την ssd τεχνολογία έχει όριο 24Tb. Άσχετα αν δίνει εκατομμύρια ώρες λειτουργίας MTBF. Τα 480GB τα χρειάζεσαι απλά για να ρίξεις μέσα όλα τα προγράμματα/games που έχεις και να τα φορτώνεις σφαίρα(εκεί είναι καλοί οι tlc). Για σβήσε-γράψε ξεχάστε το. 

 

Τέλος, το eshop δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Αν καταλάβουν ότι είσαι απατεώνας ή ατζαμής ή ψείρας τότε ναι μπορεί να γίνουν καχύποπτοι απέναντί σου και να σε ταλαιπωρήσουν. Όταν διαβάζεις π.χ. για αγανακτισμένα άτομα που αλλάζουν τρεις φορές μητρική και βγαίνουν όλες "ελαττωματικές" εκεί καταλαβαίνεις ότι κατι φταίει από τη μεριά τους. Όταν στέλνουν οθόνες πίσω γιατί φεύγει λίγο παραπάνω φως εδώ και εκεί παρά το γεγονός ότι ο κατασκευαστής έχει αποδεχθεί τέτοιες μικροατέλειες τότε θεωρούν ότι τους πρήζεις(άλλο αν έχεις πάρει πρώτα έγκριση για RMA από την κατασκευάστρια).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.