spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2016 Σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση καποια στιγμη το επομενο χρονικο διαστημα και εχω κολλησει στην καρτα ηχου. Αυτη τη στιγμη εχω μια παλια pci xfi gamer. Το ερωτημα μου ειναι αξιζει να την κρατησω και παω σε μητρικη με pci η πλεον με τις onboard supremefx των asus εχω ιδια/καλυτερη ποιοτητα? Η χρηση ειναι κυριως games και μετα μουσικη, ηχεια εχω τα z5500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 30, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Νομιζω πως με την onboard και τα Ζ5500 θα μεινεις ικανοποιημενος... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Αύγουστος 30, 2016 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Οπως εγραψε και ο γιωργος μια χαρα θα εισαι... δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για καρτα ηχου εκτος και ασχολεισαι επαγγελματικα με την μουσικη οποτε μετα παμε σε αλλο επιπεδο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Αύγουστος 31, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2016 Θα μπορούσες να πάρεις μια εξωτερική κάρτα ήχου (USB), πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου. Κάτι σε Asus/Creative 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 31, 2016 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2016 20 hours ago, spH3RiCal said: Η χρηση ειναι κυριως games και μετα μουσικη, ηχεια εχω τα z5500. Για τα παιχνίδια χρησιμοποιείς ακουστικά ή τα ηχεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Αύγουστος 31, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2016 (edited) Thnx για τις απαντησεις Tα ηχεια χρησιμοποιουνται σε ολες τις εφαρμογες. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 31, 2016 από spH3RiCal Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Αύγουστος 31, 2016 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2016 Εγω λεω να μην παρεις... ειχα βαλει μια της creative (sound blaster z) στην asus maximus gene και διαφορα τρελη δεν ειδα.. τσαμπα το κατοσταρικο για την καρτα... παρε ενα ssd με αυτα τα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Σεπτέμβριος 1, 2016 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2016 (edited) Προσωπικά με την sound blaster z δεν είδα μεγάλη διαφορά στα παιχνίδια σε σχέση με την on board αλλά είδα μεγάλη διαφορά στις ταινίες. Τα ΤΗΧ ηχεία δώσανε πόνο. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 1, 2016 από env0y Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 1, 2016 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2016 Αν ειχε ακουστικα θα ελεγα να παρει καρτα αλλα με τα logi δεν νομιζω οτι αξιζει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 1, 2016 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2016 17 minutes ago, icy20 said: Αν ειχε ακουστικα θα ελεγα να παρει καρτα αλλα με τα logi δεν νομιζω οτι αξιζει... Εχω την SBZ + Superlux Hd 668 , νομιζω πως αμα ειχες ακουστικα καλα θα αξιζε, υπάρχει διαφορά ιδικά στις ταινιες εχει τρελο Surround ( SBX pro studio, νομιζω υλοποιει το dolby headphones ) και στα παιχνιδια, τη 1η φορα που εβαλα Cod 4 ηταν σα να εχω wallhack μεσα απο τα ακουστικα,τρομερο Positioning . Σε μουσική παλι εχει διαφορα προς το καλύτερο. Στα 60 ευρω την βρισκεις παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 1, 2016 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2016 13 minutes ago, SirDiman said: Εχω την SBZ + Superlux Hd 668 , νομιζω πως αμα ειχες ακουστικα καλα θα αξιζε, υπάρχει διαφορά ιδικά στις ταινιες εχει τρελο Surround ( SBX pro studio, νομιζω υλοποιει το dolby headphones ) και στα παιχνιδια, τη 1η φορα που εβαλα Cod 4 ηταν σα να εχω wallhack μεσα απο τα ακουστικα,τρομερο Positioning . Σε μουσική παλι εχει διαφορα προς το καλύτερο. Στα 60 ευρω την βρισκεις παντως Αρα συμφωνεις. Και εγω με τα ακουστικα καταλαβα μεγαλη διαφορα. Με τα kingston προφανως εννοω καθως τα corsair που εχω και ειναι ασυρματα παιζουν με τη δικη τους καρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 1, 2016 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2016 (edited) 5 minutes ago, icy20 said: Αρα συμφωνεις. Και εγω με τα ακουστικα καταλαβα μεγαλη διαφορα. Με τα kingston προφανως εννοω καθως τα corsair που εχω και ειναι ασυρματα παιζουν με τη δικη τους καρτα... γιαυτο σου εκανα Like Αλλο χρησιμο feature ειναι η εναλλαγή μεταξύ ακουστικών και ηχειων μεσα απο το πανελ, τερμα πια το σκάλισμα καλωδιων απο πισω. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 1, 2016 από SirDiman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Σεπτέμβριος 1, 2016 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2016 Ακουστικα δεν εχω και δεν προκειται να παρω προς το παρον. Οποτε μενω στην onboard και αααααν καποια στιγμη περισσεψει τιποτα το βλεπω για καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts