Jump to content



Adventure Ευκολο


mf_iii

Recommended Posts

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Δεν υπάρχει έυκολο και δύσκολο adventure. Προσπάθησε να ξεκινήσεις κάποιο διαβάζοντας κάποιο tutorial και παίζοντας το στο εύκολο επίπεδο. ’λλη πρόταση, είναι ο "Πέρης και Κάτια" :p

Link to comment
Share on other sites

@mf_iii. Ξεκινα απο Syberia για να μην πας σε κατι ποιο παλιο. Πολυ ευκολο ηταν. Σε εναν γριφο φανταζομαι θα κολλησεις οποτε η λυση μονο για εκει δεν θα σου χαλασει την ατμοσφαιρα. Αν δεν σε πειραζει κατι παλιο αλλα ακομα πιο ευκολο, τοτε παιξε Full Throttle.

@astrolabos. Adventures λεμε, οχι Arcades. Μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου ειναι αυτα που εχουν επιλογη επιπεδου δυσκολιας γριφων. Και ναι, υπαρχουν ευκολα και δυσκολα. :D

Link to comment
Share on other sites

λοιπον αφού πέξεις το εύκολο που θες, μετά αμα θές να ασχοληθείς σοβαρά με κάποιο adventure πρέπει να πέξεις το Aura. μάγκα είναι υπέρτατο, για μένα το καλύτερο που έχει βγεί αλλα ίσως κ το πιο δύσκολο

Link to comment
Share on other sites

Παίξε το Final Fantasy VIII ή ακόμα καλύτερα αν έχεις PlayStation ή καταφέρεις να βρείς την έκδοση για PC το VII. ’μα έχεις κάποιο επίπεδο στα αγγλικά σου και δεν προσπερνάς τους διαλόγους θα σου φανεί σχετικά εύκολο. Έχει άθλια γραφικά (το βασικό μείων του) μιας και είναι πιστή αντιγραφή της έκδοσης για PS αλλά έχει πολύ ωραίο ήχο, πλοκή και gameplay. Βασικά υποτίθεται οτι είναι RPG αλλά εμένα πιο πολύ μου κάνει για Adventure. Έχω πορωθεί άγρια μ'αυτό το παιχνίδι αλλά το παράτησα το VIII στο τέλος γιατί στον τελικό είναι πολύ παλούκι. Όχι οτι έχει κανένα δύσκολο γρίφο απλώς θες πολύ δυνατούς χαρακτήρες γιατί έχει απανοτές μεγάλες μάχες. ’μα τα βρείς και τα δυο άρχισε από το 7. Δεν έχουν σχέση στην ιστορία απλώς το 7 έχει κάπως χειρότερα γραφικά και λίγο διαφορετικό Gameplay και θα σου κακοφανεί άμα το παίξεις μετά το 8. Αντιθέτως έχει πολύ πιο ωραίο σενάριο. Θα έλεγα οτι το 7 είναι λίγο πιο παραμυθένιο και το 8 λίγο πιο επιστημονικής φαντασίας. ’μα βρείς παίξε και το 2 σε emulator. Είχα αρχίσει να το παίζω το καλοκαίρι αλλά το παράτησα γιατί έχασα τα saves μου και βαριόμουν να το ξαναπαίξω απ'την αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από mf_iii

το Full Throttle ποσο παλιο δηλαδη ειναι? ειναι αθλιο στα γραφικα?

320*240 μπορεί να σηκώνει και 640*480.

του '95 είναι.

το syberia είναι σχετικά εύκολο.

δοκίμασε κάποιο όπως το larry7 ή το grim fandango ή το monkey island 3 or 4.

το atlantis 1 ήταν πανεύκολο.

μην πας σε myst, riven, etc.

μεσαίας δυσκολίας δοκίμασε gabriel knight 3 (έχει ακόμη ωραία γραφικά λόγω 3d)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από mf_iii

και δειχνει πολλα?!! ειναι καλο το 7 γιατι εχω ακουσει για το τελευταιο το cum magna καπως ετσι. οι γριφοι κι αυτα που ειναι δεν εχει φενεται παραξενο adventure!

magna cum load ή κάπως έτσι. αυτό δεν είναι adventure, είναι arcade με παιχνδάκια σαν μπλιμπλίκια.

καμία σχέση με adventure. το 7 είναι κανονικό adventure, γι' αυτό στο είπα. το 8 μια φορά το έβαλα απλά για να το δω, άχρηστο τελείως.

Link to comment
Share on other sites

βασικα θελω να εχει ετσι και ωραια μερη με πυραμιδες και φαραω οχι να ειναι σε καραβια μονο και σε σπιτια. να λυνεις γριφους αλλα ευκολους δηλαδη να βαζεις κατι σε σωστη θεση για να ανοιγει μια πορτα κτλ. εχετε ιδεα κανενα η υπαρχει καποιο τετοιο απο αυτα που ειδη ειπατε?!

Link to comment
Share on other sites

Οι περισσότεροι γρίφοι του Final Fanatsy τέτοιου στυλ είναι... Ωστόσο δεν έχουν καθόλου μέσα πυραμίδες και φαραό και τέτοια. Και τα δυο είναι σε τελείως φανταστικούς κόσμους και είναι στο μέλλον...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.