Jump to content



Αγορά μηχανικού πληκτρολογίου


Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά...Ψάχνομαι μπας και βρω καμιά προσφορά μέρες π είναι σε μηχανικό πληκτρολόγιο για gaming..Μπήκα στο πλαίσιο και βρήκα καλές προσφορές και στα λεφτά που διαθέτω κιόλας..100€

http://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-pliktrologia-keyboards.htm?MECHANICAL_KEYS=Ναι&IsOnOffer=1

Για πείτε καμιά γνώμη..

Link to comment
Share on other sites

Το Corsair σίγουρα αλλά μετά σαν μια δεύτερη επιλογή θα σου πρότεινα http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/keyboards/logitech-g710-plus-mechanical-pliktrologio-gaming/prod4290088pp/ και σαν τρίτη επιλογή αλλά κάτι παραπάνω http://www.skroutz.gr/s/10264005/Corsair-K65-Lux-RGB.html.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

 

On 12/25/2016 at 4:01 AM, Darap21 said:

 

 

Ανάμεσα στο Logitech και το K70?

 

 

 

Αν και κάπως αργά σε περίπτωση που ακόμα δεν βρήκες κάτι και δεν αγόρασες να σου πώ μερικές πληροφορίες.

 

Ουσιαστικά δεν διαλέγεις ανάμεσα σε εταιρίες κατασκευής πληκτρολογίου αλλα μηχανικών κουμπιών..Δηλαδή cherry MX vs Romer-G.

 

Χωρίς να είμαι κανένας fun boy μιας και έψαχνα Keyboard για competitive gaming και με ένοιαζε ΚΑΘΑΡΑ η απόδοση.

 

Τα πλήκτρα romer-g που είναι δημιουργία της Logitech σε σχέση με τα cherry αυτό που παρατήρησα μετά απο χρήση και απο το διάβασμα που έκανα πιο πριν είναι ότι...

 

1.Εχουν μικρότερη διαδρομή=Logitech winner

 

2.Σε "πλάγιες" κινήσεις δηλαδή αν πατήσεις στην άκρη του το κουμπί κλπ κλπ ανταποκρίνεται πιο καλά απο τα cherry mx.=Logitech winner

 

3.το χρώμα στα rgb δεν φαινόντουσαν κάτω απο τα πλήκτρα αλλα μόνο μέσα απο αυτά.:D(αυτό άλλαξε νομίζω για τα cherry mx)=Logitech winner

 

4.Σαν αίσθηση πληκτρολογίου και σαν ήχος...ΞΕΚΑΘΑΡΑ cherry mx!!Το logitech μου φαίνεται πιο "πλαστικό" στο χέρι.Ενω τα cherry mx μοιάζουν SOLID.

 

 

Να τονίσω οτι οι διαφορές 1-2-3 είναι πολύ μικρές μιας και μιλάμε για πληκτρολόγια-κουμπιά-εταιρές που έχουν δώσει βαρύτητα σε όλα αυτά.

 

Κατα την γνώμη μου...

 

Εαν θέλεις ενα keyboard να είναι 100% σε απόδοση και παίζεις competiive και θέλεις να είσαι "αποτελεσματικός",θεωρώ οτι θα έχει ενα πολύ μικρό προβάδισμα με τα Romer-G.

 

Εαν θέλεις ενα πολύ καλό keyboard αλλα δεν καίγεσαι κιόλας για competitive(πχ CS-Go)τότε πάρε cherry mx.

 

Οσο για το Κ70 είναι απο τα αγαπημένα μου.

 

Εγώ ήμουν ανάμεσα σε K65 και στο G410 γιατί ήθελα tenkeyless και διάλεξα το logitech.(Αυτό θα διάλεγα ξανά και δεν το αλλάζω με τίποτα) αλλα το έχω κατα βάση για CS-GO.Εαν σεν είχα το cs go θα διαλεγα το k70 η γενικά ενα corsair εχουν εξαιρετική ποιότητα.

 

 

 

Ελπίζω να βοήθησα!

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.