Jump to content



αναζήτηση πολυθρόνας γραφείου


kots

Recommended Posts

περνάω χιλιάδες ώρες μπροστά στον υπολογιστή και έχω και τα παραπανίσια τα κιλάκια μου με συνέπεια, ότι καρέκλα γραφείου και να πάρω σε ένα τρίμηνο έχει ξεχειλώσει η πλάτη, και σιγά σιγά γίνετια κρεβάτι. 

 

θέλω μια σταθερή κατασκευή, να σηκώνει το βάρος μου και να αντέχει στον χρόνο. σκέφτομαι να φύγω από τις κλασσικές gaming καρέκλες γραφείου (αυτές με τα ροδάκια τις ψεύτικες)και να πάρω μια πολυθρόνα, μια στιβαρή και γερή κατασκευή

 

αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν ξέρω με τον καιρό αν θα με βολέψει το βάθος της και το ύψος της.

 

ποια είναι η γνώμη σας; έχετε κάτι δοκιμασμένο; που να αντέχει η πλάτη και τα μπράτσα; ή να ψάξω για πολυθρόνα; θα με βολέψει;

Link to comment
Share on other sites

Για πολυθρόνα δεν έχω άποψη.

 

Για καρέκλα θα σου προτείνω την Markus του ΙΚΕΑ. Είμαι 115 κιλά και γενικότερα "άτσαλος", με ειδίκευση στην καταστροφή καρεκλών. Μέσα σε δύο χρόνια είχα αλλάξει επτά (7) καρέκλες από Praktiker και Πλαίσιο, κι όχι φτηνές (80-200€, δεν τολμούσα καν να πάρω φτηνότερη). Συν άλλες τόσες και βάλε έχω χαλάσει στην δουλειά (κλασσικές γραφείου). Σπασμένα μπράτσα/πόδια, διαλυμένα αμορτισέρ, πετσικαρισμένες πλάτες, πολλές φορές μέσα σε λίγες μέρες, ούτε καν μήνες. Gaming καρέκλα, αυτές που μοιάζουν με κάθισμα αυτοκινήτου, όσες έχω δοκιμάσει είναι φοβερά άβολες. Πιο πολύ για το εφέ θεωρώ πως είναι παρά για οτιδήποτε άλλο. Την Markus του ΙΚΕΑ την έχω 4 χρόνια τώρα και το μόνο που έχει πάθει είναι ψιλοσπασίματα στα δέρματα από τον χρόνο (δεν την προσέχω καθόλου, ούτε βάζω συντηρητικά). Θα σου πρότεινα να πας να την δοκιμάσεις από κοντά, εφόσον έχεις την δυνατότητα.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει και μια Ελληνική εταιρία που κατασκευάζει διάφορα έπιπλα αλλά δεν είχα ποτέ οπότε δεν έχω και άποψη,

 

βέβαια οι τιμές τους είναι υψηλές αλλά ίσως υπάρχει λόγος, τι να πω ;

 

http://eshop.dromeas.gr/el/ProductDetails/καθισματα/διευθυντικα-καθισματα/line-d

 

Καλή χρονιά σε όλους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.