Jump to content



καλωδιο usb για ups


Recommended Posts

Τις προαλες απεκτησα το συγκεκριμενο ups και εχω το εξης προβλημα, με ενδιαφερει να το συνδεσω με καλωδιο usb με το pc, διαβασα πως εχει πριν το αγορασω και το γραφει και στο manual αλλα πισω η θυρα για το usb ειναι ειναι περιεργη και τελιως διαφορετικη απο τη συνιθισμενη, τι ειδους ''καλωδιο usb'' ειναι αυτο και που μπορω να το βρω σε πιο προσιτη τιμη, πως ακριβως ονομαζετε αυτο το καλωδιο, το μονο που εχω βρει ειναι αυτο εδω και μολης ειδα τη τιμη μου επεσαν τα μαλια, δεν δικαιολογητε με τιποτα αυτη η τιμη για ενα τοσο απλο καλωδιο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το περιειχε μεσα η συσκευασια του ups, παρακαλω πολυ ας με βοηθησει καποιος γνωστης.

Link to comment
Share on other sites

Στα ποιό «απλά»/φθηνά μοντέλλα συνήθως δεν βάζουν οι εταιρείες καλώδιο ελέγχου και το αντίστοιχο s/w.

Και είναι κοινο μυστικό ότι η κάθε μια χρησιμοποιεί διαφορετικού είδους συνδεσμολογία από τα απλά usb καλώδια για να σε αναγκάζει να αγοράζεις μόνο το δικό της καλώδιο.

 

Αν ξέρεις/πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να βρείς τα schematics στο διαδίκτυο και να το φτιάξεις εσύ οι ίδιος, διαφορετικά ebay.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη στην Ελλαδα το συγκεκριμενο καλωδιο υπαρχει μονο στα 45-50 ευρω? Πως ονομαζετε αυτο το καλωδιο ωστε να ξερω πως να το ζητησω και να ψαξω γι αυτο?

 

 Υγ: Δυστηχως τα χερια μου δε πιανουν με αυτα και δε μπαινω στο κοπο να πειραματιστω και να κανω και καμια ζημια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.