Jump to content



QNAP 4.3.3 firmware


Recommended Posts

Είπα χθες να κάνω commando και να βάλω το 4.3.3 firmware στο QNAP 251A.

 

Πρώτες εντυπώσεις / προβλήματα :

 

Από όσο διάβασα οι εκδόσεις 4.3.χ είναι 64bit οπότε ορισμένες εφαρμογές χρειάζονται νέο QPKG. Αυτό σημαίνει ότι από τις δικές μου εφαρμογές έπαψαν να λειτουργούν το transmission και το sickbeard-tvrage. Για το μεν transmission τα πράγματα είναι αρκετά απλά και εγκαθιστούμε το 64bit Qtransmission από το γαλλικό qnapclub. Με το sickrage τα πράγματα ήταν αρκετά πιο μπερδεμένα. Στην αρχή έτρεχε αλλά δεν έβρισκε το git. Το έβγαλα και δεν κατάφερα να το ξαναβάλω, παρά τις 3-4 ώρες που του αφιέρωσα σκαλίζοντας python & git. Τελικά έβαλα το Qsickrage πάλι από το γαλλικό club.

 

To twonky dlna server έχει επίσης απενεργοποιηθεί (μάλλον έγινε επί πληρωμή) ενώ και το serviio σε πρώτη φάση φαίνεται να μη λειτουργεί (δεν έχω ακόμα ασχοληθεί μαζί του).

 

Πάμε τώρα στο Kodi. Αυτό έχει εδώ και κάποιους μήνες πάψει να υποστηρίζεται από την QNAP και δε δίδεται σαν download. Επειδή το είχα από παλιά, συνεχίζει να υπάρχει, είμαι όμως σίγουρος πως εάν το αφαιρέσω δε θα ξαναμπαίνει. Και εδώ οι φίλοι μας οι γάλλοι έχουν κάνει δουλειά, δίνοντας την τελευταία έκδοση 17.1.

 

Με τις ώρες που έφαγα να βρω πώς θα ξαναδουλέψει transmission & sickrage δεν έχω προλάβει καθόλου τι άλλο έχει αλλάξει.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.