psyber Χθες στις 03:19 μμ #501 Χθες στις 03:19 μμ Η ακαταλληλότητα τους για επεξεργασία κειμένου και η γενικευμένη ανωριμότητα τους προς το παρόν με κάνουν διστακτικό. Ποια θα πρότεινες ωστόσο; 1
fatalara Χθες στις 03:33 μμ #502 Χθες στις 03:33 μμ 13 λεπτά πριν, το μέλος psyber έγραψε: Η ακαταλληλότητα τους για επεξεργασία κειμένου και η γενικευμένη ανωριμότητα τους προς το παρόν με κάνουν διστακτικό. Ποια θα πρότεινες ωστόσο; Για επεξεργασια κειμενου τιποτα. Για τα υπολοιπα οτιδηποτε εχει w-oled.
minast Χθες στις 04:16 μμ #503 Χθες στις 04:16 μμ Χωρίς να τις έχω δει από κοντά, οι τρέχουσες γενιές και των W-OLED και των QD-OLED έχουν βελτιώσει την απεικόνιση κειμένου. 2
DEADLAZARUS 14 ώρες πριν #504 14 ώρες πριν 14 ώρες πριν, το μέλος psyber έγραψε: Η ακαταλληλότητα τους για επεξεργασία κειμένου και η γενικευμένη ανωριμότητα τους προς το παρόν με κάνουν διστακτικό. Ποια θα πρότεινες ωστόσο; Αν τη θες για δουλειά συμφωνώ με τον Ηλία. Αν τη θες για gaming πες μας το budget σου και τι είδους παιχνίδια παίζεις. @minast Μηνά, έχεις ένα δίκιο (μη σου πω και δύο), αλλά η απεικόνιση κειμένου δεν είναι το δυνατό τους σημείο, όσο βελτιωμένο κι αν είναι το νέο sub pixel layout. 1
psyber 4 ώρες πριν #505 4 ώρες πριν Για all around τη θέλω. Αυτή τη στιγμή έχω Dell U2724DE, που έχει πολύ όμορφη εικόνα, αλλά θα ήθελα πιο υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Δεν παίζω competitive, μόνο campaign, αλλά βλέπω και ταινίες και μου αρέσει η ιδέα του καλού μαύρου. 1
minast 2 ώρες πριν #506 2 ώρες πριν Κι εγώ μια λίγο παλιότερη IPS σκοπεύω να αναβαθμίσω σε OLED, αλλά περίμενα να βελτιώσουν τις ατέλειές τους (και τις τιμές) Η τρέχουσα γενιά και των δύο μου μοιάζει καλό σημείο: Και το κείμενο βελτιώθηκε και το μωβάκι των QD (αν και παραδοσιακά κλίνω προς LG/WOLED). Περιμένω να γίνουν λίγο πιο mainstream οι νέες για να βρω καμιά καλή προσφορά (αν και δεν ψάχνω ενεργά). Στο πόδι θα έλεγα ότι κοιτάω για οτιδήποτε latest gen >200 Hz (δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις συχνότητας), μάλλον με glossy ή semi-glossy, με μικρές απαιτήσεις για επιπλέον features όπως USB/USB-C/KVM, κλπ. Οπωσδήποτε καλά features panel health, αλλά φαντάζομαι πλέον όλες είναι σε καλό σημείο. Ιδανικά τιμή στοχεύω κοντά στο 500άρικο, αλλά δεν δίνει και μεγάλη ευελιξία... 1
Recommended Posts