Jump to content



Αξιοπιστία καταστήματος Laptopoutlet


Recommended Posts

Καλημέρα,

 

Είδα μια πολύ καλή προσφορά στο site της Laptopoutlet για έναν Dell Inspiron 7566. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς από το συγκεκριμένο κατάστημα και τι γνώμη έχει.

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Όχι. Κάπου το είχα διαβάσει σε διπλανό φόρουμ. Ουσιαστικά μιλούσε για απάτη. Αλλά από ένα άτομο δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Έγινε επεξεργασία από pasjohn
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Επειδή και εγώ ψάχνω την αξιοπιστία  από το συγκεκριμένο μαγαζί . Το μόνο που μπορώ να σου πω ότι τα λαπτοπς είναι είτε ανακατασκευασμενα είτε μεταχειρισμενα. Πάντως αν κάποιος έχει αγοράσει από εκεί θα ήταν ωραία να ξέραμε. thnx.

Link to comment
Share on other sites

Είναι το δεύτερο forum που βλέπω νέα account να αναφέρουν το συγκεκριμένο μαγαζί, κάποιος κακοπροαίρετος θα σκεφτόταν ότι είναι διαφήμιση,

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν είναι διαφήμιση, δεν μπορω να κάνω κάτι για να πείσω τους κακκοπροαίρετους.

 

Το βρήκα το άρθρο αλλά έχει διαγραφτεί οπότε χωρίς λεπτομέριες και με μόνο μία περίπτωση, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Μπορεί να ήταν και λάθος του αγοραστή.

 

Όσον αφορά ανακατασκευασμένα ή μεταχειρισμένα, στο τέλος της σελίδας του κάθε laptop, αναφέρει κατάσταση προϊόντος. Εννοείς ότι όσα αναφέρει ως καινούρια ότι μπορεί να είναι ανακατασκευασμένα;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.