Jump to content



Βοηθεια για mod στο Aerocool VS-3


raidensub

Recommended Posts

Εχω το κουτι του τιτλου και εχω βαρεθει την εμφανιση του και ιδιαιτερα τις διαφορες γωνιες που εχει μπροστα. https://content.hwigroup.net/images/products_xl/143225/aerocool-vs-3-advance.jpg 

Σκεφτομουν να αφαιρεσω το πλαστικο απο εμπρος και να εφτιαχνα αλλη προσοψη απο πλεξιγκλας ή κατι τετοιο. Δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο και ειμαι ανοιχτος σε ιδεες. Επισης δεν εχω ιδεα απο που να ξεκινησω, απο που παιρνω πλεξιγκλας αν αποφασισω να το κανω και αλλα υλικα; Θα ηθελα το τελικο αποτελεσμα να εχει ευθειες και καθαρες γραμμες. Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Δε βρίσκω κανένα λόγο σε κουτί των 40 ευρώ να κάτσεις να κάνεις τέτοια πράγματα, εκτός αν θες να το κάνεις για τη χαρά της δημιουργίας και μονο.

Από εκεί και πέρα, η αντικατάσταση πρόσοψης δεν ειναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Είναι πολύ πιο απλό να βάλεις ένα παράθυρο παρά να αλλάξεις πρόσοψη. Στα λέω χονδρικά μιας και δεν ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκεσαι όσον αφορά τις κατασκευές και γενικά το case modding.

Εργαλεία έχεις; Εχεις βγάλει σχέδιο αυτό που έχεις στο μυαλό σου να το δουμε και να σου πουμε ιδέες για την υλοποιηση; 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ. Δεν ηξερα οτι θα ειναι δυσκολο αν και ειχα μια ιδεα απο το ψαξιμο στο ιντερνετ. Αν και σχετικα πιανουν τα χερια μου και μπορω να δανειστω εργαλεια, δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο. Μαλλον θα παω για αγορα κουτιου και θα το ξεφορτωθω αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Απ'το μηδέν να φτιάξεις την πρόσοψη δεν είναι και το πιο εύκολο, αυτό που θα έκανα θα έκοβα τις γωνίες/κομμάτια που δεν μου αρέσουν και θα προχωρούσα με οδηγό την υπάρχουσα πρόσοψη, αν και δεν το έχω κάνει θα γέμιζα με αφρό πολυουρεθάνης (θα γινόταν η κατάλληλη διαμόρφωση όπου χρειάζεται) μετά σιδηρόστοκος (τρίψιμο κτλ.) όπως έχει κάνει κάτι παρόμοιο ο @SotosLg 

Τα υλικά που ανέφερα παραπάνω μπορεί να γίνεται και με άλλα που θα σου προτείνουν. Για αρχή σου "ρίχνω" την ιδέα μιας εναλλακτικής

απ'αυτό που έχεις σκεφτεί.

 

Δες κι αυτό εδώ http://blog.alfakem.gr/2015/12/30/diy-κατασκευή-doorpanel-για-ηχεία-αυτοκινήτου/ μήπως σου κάνει αν τελικά το πάρεις απόφαση

 

Έγινε επεξεργασία από idonthave
Link to comment
Share on other sites

Μπορείς απλά να παίξεις με τις τεχνικές βαψίματος αν βαρέθηκες την ήδη υπάρχουσα εμφάνισή του!! Μπορώ να σου προτείνω ότι θές, έχω υπόψιν 3-4 τεχνικές αν θες μίλα μου εδώ!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.