Jump to content



Το Vista δεν ενημερώνεται


Recommended Posts

Προσπαθώ να εγκαταστήσω τις ενημερώσεις που εμφανίζει το πρόγραμμα ενημέρωσης, αλλά μένει στο 0%. Η τελευταία εγκατάσταση έγινε στις 17/9/15, ενώ ο τελευταίος έλεγχος ενημερώσεων στις 1/4/16. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο παλιά. Το έχω στη χειροκίνητη εγκατάσταση καθώς χρησιμοποιούσα φορητό ίντερνετ και δεν είχα περιθώριο για πολλές λήψεις. Τώρα που έχω σταθερή σύνδεση δεν κάνει τίποτα.

Έγινε επεξεργασία από ΣτοΠαραΠεντε
Link to comment
Share on other sites

But but...

 

https://support.microsoft.com/en-us/help/22882/windows-vista-end-of-support

 

Παράθεση

As of April 11, 2017, Windows Vista customers are no longer receiving new security updates, non-security hotfixes, free or paid assisted support options, or online technical content updates from Microsoft.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αν και λογικα θα επρεπε να στις εχει κανει, αν οι τελευταιες ειναι λιγο πριν την ανακοινωση της ms, τοτε no more updates for Vista. 

Ελπιζω μονο να μην ειναι μηχανημα δουλειας :) 

Link to comment
Share on other sites

Το wannacry μάλλον θα έπρεπε να το ονομάσουν wannaupdate. :p

 

Δοκίμασε τα βήματα που περιγράφονται εδώ

 

 

 

με μοναδική διαφορά το να σβήσεις τα περιεχόμενα των Download και Datastore φακέλων, όχι όλους τους φακέλους όπως περιγράφει στο βίντεο. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να τους σβήσεις όλους τους φακέλους. Χρειάστηκε να κάνω την διαδικασία αυτή στα 7 και οι οδηγίες που βρήκα σε άλλο βίντεο ήταν παρόμοιες με μόνη διαφορά αυτό για το ποιους φακέλους πρέπει να σβήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.