Jump to content



Microsoft Xbox One X η PS4 Pro


Recommended Posts

Γεια σας..Είμαι σε ενα μικρό δίλημμα..Σκέφτομαι να κάνω αγορά κονσόλας γτι θέλω να παίζω κάποια παιχνίδια εκεί..

Το θέμα ειναι τώρα πως απο οτι ξέρω μονο το Scorpio υποστηρίζει 4Κ το PS4 Pro δεν υποστηρίζει 4Κ απο οτι ξέρω..

Εσείς τι λέτε???

Link to comment
Share on other sites

Βασικά δεν μιλάμε για δίλημμα από τη στιγμή που η μία από τις δύο κονσόλες δεν κυκλοφορεί. Αν περιμένεις 5 μήνες έως ότου έρθει Ελλάδα, το ξανασυζητάμε.

 

Τώρα, όσο αφορά το 4K - Και οι δύο κονσόλες υποστηρίζουν 4K Gaming (σε κάποια παιχνίδια, όχι όλα). Η διαφορά είναι στο 4K Blu-ray Player (ταινίες δηλαδή σε δισκάκια). Από τη στιγμή που στο βίντεο κλαμπ οι περισσότεροι πάμε 1 φορά το μήνα και αν, θεωρώ δεν είναι απίστευτη διαφορά. Εκτός, αν κάνεις συλλογή ή έχεις θέλεις να έχεις το ψυχολογικό πλεονέκτημα, ότι ότααααααν τύχει να πέσει στα χέρια μου 4K δισκάκι, θα το ευχαριστηθώ.

 

Παρ' όλα αυτά το PS4 υποστηρίζει 4K είτε από USB ή streaming. Κοινώς δλδ, ότι κάνεις από μία τελευταίας γενιάς Smart TV. Αν και το XBOX όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα είναι αρκετά πιο ισχυρό, πρέπει να το δούμε και στην πράξη.

 

Επίσης, τι παιχνίδια παίζεις; Βασικό, έχεις 4K τηλεόραση; Μην πέφτεις στην παγίδα να αγοράσεις μία κονσόλα αν δεις έχεις τα προαπαιτούμενα. Δλδ τι να το κάνεις το 4K αν για παράδειγμα δεν έχεις 4K τηλεόραση και σκοπεύεις να αγοράσεις κάποια στιγμή τα επόμενα 2 χρόνια. Φέξε μου και γλίστρησα.

 

Το XBOX One S αυτή τη στιγμή υποστηρίζει 4K δισκάκι, γιατί δεν παίρνεις αυτό; Η τιμή έχει φτάσει πάτο, και που είσαι ακόμη, μετά τις ανακοινώσεις. Το PS4 αν δεις Γερμανία, έχει διαλυθεί στα 186€. 

 

Συγχώρεσέ με, αλλά το δίλημμα σου αυτή τη δεδομένη στιγμή, είναι άστοχο. 

Link to comment
Share on other sites

ps4 αν θες περισσότερα exclusives. Στο One στην ουσία ειναι ανύπαρκτα. Στα cross-platform π.χ. COD, BF1 το νεο xbox θα εχει μεγαλύτερη δύναμη αρα και καλύτερα frames.

 

Ειναι καθαρά το τι θες να παίξεις και που θες να το παίξεις. Αν έχεις PCaki καλό που παίζει αξιοπρεπέστατα τα τελευταία παιχνίδια διέγραψε το xbox και πάνε σε PS4, έχει πολύ καλούς τίτλους και θα βγουν ακόμα καλύτεροι (last of us 2, death stranding, god of war, days gone, uncharted). Εγώ σκέφτομαι να πάρω το απλο ps4 μονο και μονο για εναν τιτλο, το god of war, δεν με νοιάζει τι δύναμη έχει η κονσολα, απλά θέλω να παίξω το game. Όταν το καταφέρνει αυτο μια κονσόλα τότε ειναι πετυχημένη,  η Microsoft δυστηχώς πάει να κάνει ενα οικοσύστημα μαζί με το windows store στα PC και δινει βάρος στα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλες τέτοιες παπαρίτσες ξεχνώντας το ποιο βασικό που θα φέρει και τις περισσότερες πωλήσεις... τα παιχνίδια.

 

Δεστε τι έγινε με το Switch της Nintendo... 1 τίτλος (το Zelda) κατάφερε να κάνει μια κονσόλα του 720p με nvidia tegra να πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι.. με την sony και microsoft να πολεμάνε ποιος έχει το καλύτερο 4K.

Έγινε επεξεργασία από HellhammeR
Link to comment
Share on other sites

Έχω 4Κ τηλεόραση..Σκέφτηκα να πάρω κονσόλα για FIFA,PES,2K που στις κονσόλες ειναι καλύτερα σε θέμα gameplay και είναι παιχνίδια που για να τα γουσταρεις θέλουν μεγάλη τηλεόραση και καναπέ...:p

Θα παίζω κ αλλά παιχνίδια απλα με βάση αυτά σκέφτηκα να την πάρω..

Το σκέφτομαι...Απο την αλλη μπορώ να παίξω 5Κ στο PC...

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.