Jump to content



Αγορές εργαλείων από εξωτερικό (Πως γίνονται; Τι να προσέξω)


Recommended Posts

Να το δω και να μην το πιστέψω!!!!!!

(Συνεχίζω το off topic): Ψάχνοντας δλδ στο amazon, βρίσκω τι θέλω και ανάποδα? Δλδ. βλέπω ποιος στέλνει Ελλάδα και μπαίνω στο "μαγαζί" του και ψωνίζω?

Link to comment
Share on other sites

Για να μη συνεχίσει το off topic σου έκανα νέο θέμα :)

 

Μόλις κάνεις ένα λογαριασμό στο amazon και δηλώσεις και τα στοιχεία σου (ονομα, διευθυνση, χώρα κλπ) με το που θα πας σε κάποιο αντικείμενο/εργαλείο που σε ενδιαφέρει σε ενημερώνει αμέσως αν το στέλνει ή όχι

 

Πχ το veritas marking gauge δεν έχει πουθενά κόκκινο και απο κάτω σου λέει ότι ο πωλητής ειναι το dictum (Καλό είναι να πας και στο Site τους να δεις αν ειναι ίδια τιμή)

 

01.png

 

Αν πας σε ένα άλλο προϊόν πχ Dewalt 745 βλέπεις το κόκκινο που λέει δε στέλνει ελλάδα

 

02.png

 

Αν βάλεις το veritas στο καλάθι σου σου λέει πατώντας στο estimate VAT, postage Κλπ και πόσο σου στοιχίζει μαζί με τα μεταφορικά

 

03.png

 

Στο amazon Πληρώνεις μέσω κάρτας

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Επίσης αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο και δεν μπορείς να κάνεις αγορές εκτός Ελλάδας αν πχ δεν εχεις κάρτα πάρε τηλ τον Φράγκο στην Αθηνάς. Φέρνει πράγματα απο Dictum. Θα το πληρώσεις μάλλον λίγο παραπάνω

 

Αλλη εναλλακτική είναι ένα της Lee Valey (veritas) με 2 ριβιους που βρηκα πρόχειρα στο axminster

http://www.axminster.co.uk/3-in-1-brass-marking-gauge-202397

 

Και Ελλάδα το βρίσκω εδώ 

 

http://dimizparts.gr/ΕΡΓΑΛΕΙΑ/ΕΡΓΑΛΕΙΑ-ΜΕΤΡΗΣΗΣ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ/εργαλεία-μέτρησης-μαρκαρίσματος-brass-marking-gauge-3-in-1-32011

Link to comment
Share on other sites

Μερσί μποκού!!!!!!

Μια άλλη απορία (σχετική με το τόπικ :p): Για όποιον δεν ξέρει Γερμανικά, η μετάφραση του google λέει τίποτα? Φαντάζομαι ότι θα είναι καλύτερα από Γερμανικά στα Αγγλικά απ ότι στα Ελληνικά.

Link to comment
Share on other sites

Να παραθεσω και μια προσωπικη γνωμη να την εχετε πισω πισω στο μυαλο σας (δε θελω να επιρρεασω κανεναν, απλα να ψαχτειτε λιιιγο παραπανω). Πολυ ωραιο μαγαζι ο Φραγκος, με πολλα δυσευρετα πραγματα μεσα και προσωπικο με γνωσεις, αλλα απο τιμες φαρμακειο. Θα προτεινα ερευνα αγορας πριν αποφασισετε να αγορασετε απο εκει.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Έρευνα αγοράς θέλει παντού. Από Amazon σε Amazon υπάρχουν διαφορές,αλλά και στο ebay.

Όπως είπε και η karmen1983 καλό είναι να πηγαίνεις στο site του κάθε καταστήματος πρώτα γιατί ίσως υπάρχουν αξιόλογες διαφορές στις τιμές.

Amazon και ebay κρατανε κάποια προμήθεια στους εμπόρους που συνήθως την πληρώνει ο καταναλωτής.

Προσωπικά ψάχνω και στο google να δω τι μαγαζιά/τιμές υπάρχουν και τέλος καλό είναι να βρίσκουμε ότι θέλουμε από ένα μαγαζί γιατί πολλά κάνουν και εκπτώσεις από ένα ποσό και μετά.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

SOS. Έκανα μια παραγγελία από amazon.de, μου ήρθε mail επιβεβαίωσης και μετά από λίγο ήρθε mail ( από adressen-bestaetigung@amazon.de) και έλεγε με λίγα λόγια ότι για επιβεβαίωση κλείδωσε ο λογαριασμός μου και έχω 3 μέρες στην διάθεση μου να στείλω ένα statement της κάρτας μου με τα στοιχεία μου (όνομα, δ/νση, αριθμό κάρτας) σε fax.

To fax ανήκει όντως στην amazon και δεν μου φαίνεται για spam ή για απάτη, μιας και δεν ζητάει να τα στείλω μέσω απάντησης στο mail .

Έχει τύχει σε κανέναν κάτι ανάλογο?

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα στείλεις τίποτα!!! Η Amazon δεν ρωτάει ποτέ για στοιχεία και ειδικά για κάρτες και λογαριασμούς με mail.

Ο λογαριασμός σου έχει όντως κάποιο πρόβλημα; Μπορείς να μπεις;

Link to comment
Share on other sites

Η Amazon δεν ρωτάει ποτέ για στοιχεία και ειδικά για κάρτες και λογαριασμούς με mail.

Mail σου έστειλαν.  Βεβαιώσου ότι μπαίνεις στο σωστό site και δεν γίνεται κάποια αυτοκατεύθυνση.

Μπες από κινητό ή άλλο pc.

Link to comment
Share on other sites

Αν και ο φιλος μου δεν ειναι στο κομματι τς αμαζον με το eshop, λεει οτι φαξ δεν εχουν στην Ιρλανδια και μια φορα που ηθελε να στειλει πηγε σε φωτοτυπαδικο. Μπορει ομως να τα ζηταει αυτα ο πωλητης. Πρεπει ομως να το ψαξεις πριν στειλεις το οτιδηποτε. Ισως καλυτερα να στειλεις απο μονος σου στην αμαζον στην εξυπηρετηση πελατων κατευθειαν και εξηγησεις την κατασταση. Εγω θα τους ελεγα κιολας οτι δεν εμπιστευομαι τιποτα και αν χρειαζεται ο πωλητης κατι θα το στειλω στην αμαζον και να δωσουν αυτοι τα στοιχεια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.